چگونه ذائقه کودکانمان را نسبت به شیرین‌ها تغییر دهیم

ایران اخبار اخبار

چگونه ذائقه کودکانمان را نسبت به شیرین‌ها تغییر دهیم
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 64 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 29%
  • Publisher: 63%

عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: برای این که این عادت غذایی کودکان را تغییر بدهیم، اولا به عنوان خانواده باید از خرید مواد غذایی شیرین و از دسترس بودن این نوع موادغذایی برای آن‌ها تا حد امکان اجتناب کنیم و به جای آن مواد غذایی سالم را جایگزین کنیم.

به گزارش ایسنا، تنوع و بسته بندی‌های متنوع مواد غذایی به‌خصوص خوراکی‌ها و تنقلات برای کودکان بسیار وسوسه انگیز است، برای مثال وقتی وارد فروشگاهی می‌شویم اولین چیزهایی که به چشم ما می‌آید قفسه‌های رنگارنگ تنقلات آن است. اما برخلاف ظاهر بسیار وسوسه انگیز، اکثر این مواد غذایی شیرین و حاوی مقادیر فراوانی شکر هستند. شاید به عنوان یک فرد بزرگسال بتوانیم احساسات خود را نادیده بگیریم، اما نمی‌توانیم از کودکان انتظار داشته باشیم که احساسات خود را نادیده بگیرند.

در بعضی از موارد مصرف زیاد شیرینی با بیش فعالی بچه‌ها و عدم تمرکز آن‌ها ارتباط دارد. مصرف زیاد شیرینی‌ها می‌تواند بر پروفایل لیپیدی و افزایش چربی‌های خون اثر منفی بگذارد، به این صورت نیست که ما فکر کنیم فقط بزرگسالان هستند که دچار اختلال چربی خون می‌شوند، کودکان هم دچار این اختلال می‌شوند و مصرف موادغذایی شیرین و مواد غذایی که قند افزوده دارند با افزایش تری‌گلیسیرید خون مرتبط هستند.

تری‌گلیسیرید بالا می‌تواند به نوبه خود کبد چرب و اختلال در عملکرد این ارگان مهم را هم ایجاد کند، از این رو در کودکان هم مثل بزرگسالان حتی با تاکید بیشتر به این علت که الگوی غذایی دوره کودکی با رشد کودک می‌تواند ارتباط مستقیم داشته باشد مصرف این نوع مواد غذایی باید محدود شود. توصیه سازمان جهانی بهداشت و منابع علمی معتبر به این است که مصرف شکر و شکر افزوده، شیرینی‌ها کمتر از انرژی روزانه افراد باید باشد و این در مورد کودکان هم صدق می‌کند.

تنقلاتی مثل آجیل‌ها و مغزهای خام یا برگه میوه‌ها، میوه‌های خشک این‌ها می‌توانند جایگزین مواد غذایی شیرین شوند. در عین حال باز هم اگر کودک خیلی به شیرینی‌ها و مواد غذایی شیرین علاقه‌مند است این کاهش ذائقه به مواد شیرین را خانواده باید کم کم پیش برود و به صورت تدریجی مواد غذایی سالم را جایگزین مواد غذایی شیرین کند. اما مهم‌ترین مسئله همان بحث در دسترس نبودن برای بچه‌ها و جایگزین‌های سالمی که برای بچه‌ها دلچسب و جذاب است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

کنعانی: تغییر رفتار خصمانه آمریکا درباره ملت ایران می‌تواند فضای مناسبات را تغییر دهدکنعانی: تغییر رفتار خصمانه آمریکا درباره ملت ایران می‌تواند فضای مناسبات را تغییر دهدسخنگوی وزارت خارجه تغییر رفتار خصمانه آمریکا نسبت به ملت ایران را تغییر دهنده فضای مناسبات دانست.
ادامه مطلب »

تغییر نگاه فرهنگی مردم به مساله جوانی جمعیتتغییر نگاه فرهنگی مردم به مساله جوانی جمعیتیک استاد جامعه‌شناسی فرهنگی گفت: ضرورت دارد نگاه فرهنگی مردم را به مساله جوانی جمعیت تغییر دهیم.
ادامه مطلب »

نقش تغییر اقلیم در هجوم آفات به درختان/فشارها را کاهش دهیمنقش تغییر اقلیم در هجوم آفات به درختان/فشارها را کاهش دهیمتهران- ایرنا- جنگل‌ها اکوسیستم‌های طبیعی هستند که تا حدی می‌توانند ناملایمات و فشار ناشی از فعالیت انسان‌ها را تحمل کنند، حال در این میان اگر تغییر اقلیم و خشکسالی هم بر این فشارها اضافه شود قطعا مشکلاتی نظیر هجوم آفات و افزایش آتش‌سوزی‌ها را در عرصه‌های جنگلی شاهد خواهیم بود.
ادامه مطلب »

چرا به این کمدی‌ها نمی‌خندیم؟چرا به این کمدی‌ها نمی‌خندیم؟تهران- ایرنا- تعدد کمدی‌هایی که با رنگ و لعاب فراوان، نارضایتی مخاطبان را پس از تماشا به همراه دارند، این نگرانی را به وجود آورده که پس از تغییر ذائقه تدریجی مخاطبان، آیا این گیشه‌های پرپول، زمینه را برای تغییر ذائقه دیگر فیلمسازان و گرایش آنها به تولیداتی از این دست فراهم...
ادامه مطلب »

تلاش برای نجات جان آهوان منطقه شکار ممنوع نوبهارتلاش برای نجات جان آهوان منطقه شکار ممنوع نوبهاررئیس حفاظت محیط‌زیست مه‌ولات گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با آب‌رسانی به موقع بتوانیم جان آهوان منطقه شکار ممنوع نوبهار را از گرمای بی‌سابقه نجات دهیم.
ادامه مطلب »

خاندوزی: نباید مدیران را اتوبوسی تغییر دهیمخاندوزی: نباید مدیران را اتوبوسی تغییر دهیموزیر اقتصاد گفت: پیوندی که در سه سال گذشته بین دانشگاه و دولت ایجاد شده باید حفظ شود، نباید مدیران را اتوبوسی تغییر دهیم بلکه مبتنی بر این باشد که چه کسانی می‌توانند برای حل مشکل کشور راهگشا باشند.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-04-21 00:18:33