یک استاد جامعهشناسی فرهنگی گفت: ضرورت دارد نگاه فرهنگی مردم را به مساله جوانی جمعیت تغییر دهیم.
فرهاد طهماسبی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: جوانی جمعیت یکی از برنامههای توسعهای همه کشورهاست حتی در چین سیاست تک فرزندی کنار گذاشته شده است.
وی با اشاره به اینکه باید روی مسئله مسکن و اشتغال جوانان حمایتهای مالی صورت گیرد، گفت: افزایش وام ازدواج کار خوبی است، اما آیا بانکها همکاری دارند؛ متاسفانه بانکها به علت عدم تخصیص اعتبار همکاری لازم را زوجهای جوان ندارند. این دکتری جامعهشناسی فرهنگی با بیان اینکه جوانی و رشد جمعیت سیاست درستی است اما نحوه چگونگی اجرای آن مهم است و باید به درستی اجرا شود، خاطرنشان کرد: رشد جمعیت در لرستانی که به استان سنتی معروف هست زیر یک درصد است و این رقم در کل کشور ۱.۴ درصد است؛ چنانچه روند فرزندآوری کاهش پیدا کند در سال ۱۴۳۰ مجبور به وارد کردن نیروی کار و مولد به کشور خواهیم بود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
نگاه شورای نگهبان به آرا مردم به عنوان حق الناس است/ زمان تحلیف و تنفیذ رئیس جمهور منتخبسخنگوی شورای نگهبان گفت: نگاه شورای نگهبان به آرا مردم به عنوان حق الناس است.
ادامه مطلب »
پیام پزشکیان بعد از اعلام نتایج انتخاباتبه گزارش شبکه شرق، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدوارم حضور مردم پای صندوقهای رای، فریاد جدیدی برای تغییر در نگاه، رفتار، گفتوگو و تقسیم و تخصیص منابع باشد.
ادامه مطلب »
قاضی زاده هاشمی: نباید قومیتی و منطقهای به مسائل نگاه کنیمتهران- ایرنا- نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نباید قومیتی و منطقهای به مسائل نگاه کنیم؛ نوع نگاه باید تغییر کند و باید ایران را به قدرت جهانی اقتصاد تبدیل کنیم.
ادامه مطلب »
مسائل فرهنگی عامل موثر حرکت کشور به سمت پیرشدن جمعیت استاستاندار لرستان مسائل فرهنگی را عامل موثر بر حرکت کشور به سمت پیرشدن جمعیت دانست.
ادامه مطلب »
شواهدی از افزایش اختلالات شدید کروموزومی بعد از اعمال قانون جوانی جمعیتحکومت ایران در تلاش برای اجرای سیاست افزایش جمعیت، قانون موسوم به حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در مهر ماه ۱۴۰۱ تصویب کرد.
ادامه مطلب »
رشد مشارکت به سود پزشکیان است یا جلیلی؟تهران- ایرنا- در روزهایی که نگاه بسیاری به مساله مشارکت سیاسی صاحبان حق رای در انتخابات دوخته شده، این پرسش مطرح است که رشد مشارکت به سود کیست؟
ادامه مطلب »