چالش‌های کشور در تامین «سوخت اصلی» توسعه هوش مصنوعی

ایران اخبار اخبار

چالش‌های کشور در تامین «سوخت اصلی» توسعه هوش مصنوعی
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 77 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 34%
  • Publisher: 63%

علم داده ترکیبی از دانش‌های متنوع شامل آمار، یادگیری ماشین، برنامه‌نویسی و تخصص‌های حوزه‌های کاربردی است و به گفته متخصصان، ارزشمندترین دارایی‌های یک سازمان، پس از نیروی انسانی، داده‌ها هستند.

رامین عابدی اصل، تحلیگر و کارشناس هوش مصنوعی در گفت‌وگو با ایسنا، داده‌ها را منبع گران‌بهایی دانست که شرکت‌ها و سازمان‌ها برای حفظ مزیت رقابتی و اتخاذ تصمیم‌های هوشمندانه خود نیاز به تحلیل و استفاده بهینه از داده‌ها دارند، گفت: علم داده به عنوان یکی از برجسته‌ترین رشته‌های چندمنظوره، ابزارهای قدرتمندی در اختیار ما قرار می‌دهد تا از دریای وسیع داده‌ها، دانش و بینش استخراج کنیم و با پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، علم داده به پلی میان فناوری و تصمیم‌گیری‌های استراتژیک تبدیل...

این تحلیلگر حوزه هوش مصنوعی با طرح این سؤال که چگونه علم داده به تصمیم‌گیری هوشمند در سازمان‌ها کمک می‌کند؟ خاطر نشان کرد: به اعتقاد من، ارزشمندترین دارایی‌های یک سازمان، پس از نیروی انسانی، داده‌های آن سازمان هستند و منظور من از داده‌ها تنها محتوای قابل ذخیره در بانک‌های اطلاعاتی نیست، بلکه تمام ارزش‌ها و موجودیت‌های سازمان، از رفتار مشتریان گرفته تا نحوه تعامل کارمندان، می‌تواند به عنوان داده سازمان دسته‌بندی شود.

این کارشناس حوزه داده، اضافه کرد: همچنین، امنیت و حفظ حریم خصوصی داده‌ها نیز به دلیل حساسیت اطلاعات در بسیاری از حوزه‌ها، چالش مهم دیگری است که سازمان‌ها باید با آن مواجه شوند. اطمینان از این که داده‌ها به طور ایمن ذخیره و منتقل می‌شوند و در عین حال حریم خصوصی افراد حفظ می‌شود، از الزامات کلیدی در عصر دیجیتال است.عابدی اصل گفت: شاید این تعریف که"دانش از داده به دست می‌آید" برای اکثر افرادی که در رشته‌های کامپیوتر تحصیل کرده‌اند، آشنا باشد.

وی افزود: برای اینکه یک مدل هوش مصنوعی توسعه یابد، باید توسط داده‌ها آموزش داده شود و داده‌هایی که برای آموزش این مدل نیاز هستند، باید توسط متخصصان علم داده جمع‌آوری و پالایش شوند. همچنین، بهترین الگوریتم برای اجرای مدل باید انتخاب شود. در نهایت، یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی با استفاده از این داده‌ها و الگوریتم به نتیجه و پاسخ خواهد رسید. از این رو مراحل علم داده به این شرح است:

تحلیل اکتشافی داده : در این مرحله، داده‌ها بررسی و تحلیل می‌شوند تا الگوها و روابط موجود در آنها شناسایی شوند.ساخت و آموزش مدل: الگوریتم‌های یادگیری ماشین، انتخاب و مدل ساخته می‌شود. سپس مدل با استفاده از داده‌های آموزشی آموزش داده می‌شود.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

رتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی گفت: ایران در تولید علم هوش مصنوعی رتبه هفدهم را دارد، اما در زمینه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در رتبه‌های ۷۰ تا ۹۰ قرار دارد.
ادامه مطلب »

استخدام ارتشی از متخصصان برای توسعه هوش مصنوعی اشتباه است!استخدام ارتشی از متخصصان برای توسعه هوش مصنوعی اشتباه است!یکی از افراد تاثیرگذار در توسعه هوش مصنوعی می‌گوید استخدام ارتشی از متخصصان رویکرد اشتباهی برای توسعه هوش مصنوعی است.
ادامه مطلب »

علم داده؛ پلی به آینده فناوری و تصمیم‌گیری هوشمند/چالش‌های کشور در «سوخت اصلی» توسعه هوش مصنوعیعلم داده؛ پلی به آینده فناوری و تصمیم‌گیری هوشمند/چالش‌های کشور در «سوخت اصلی» توسعه هوش مصنوعیعلم داده ترکیبی از دانش‌های متنوع شامل آمار، یادگیری ماشین، برنامه‌نویسی و تخصص‌های حوزه‌های کاربردی است و به گفته متخصصان، ارزشمندترین دارایی‌های یک سازمان، پس از نیروی انسانی، داده‌ها هستند و همچنین داده‌ها به‌عنوان «سوخت اصلی» سیستم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین عمل می‌کنند؛ چرا که با استفاده از تحلیل‌های علم داده، مدل‌های یادگیری ماشین بهبود...
ادامه مطلب »

هوش مصنوعی روزی آگاهانه خرابکاری می‌کندهوش مصنوعی روزی آگاهانه خرابکاری می‌کندشرکت توسعه هوش مصنوعی آنتروپیک(Anthropic) می‌گوید هوش مصنوعی روزی می‌تواند بشریت را با کارشکنی و خرابکاری مواجه کند، اما فعلاً همه چیز خوب پیش می‌رود.
ادامه مطلب »

گوگل هم به برق هسته‌ای متوسل شدتهران- ایرنا- شرکت فناوری «گوگل» برای تامین برق مورد نیاز فناوری‌های هوش مصنوعی از قبیل چت بات «جمینی» و نرم‌افزار تلفنی هوش مصنوعی «پیکسل» به سمت استفاده از رآکتورهای هسته‌ای می‌رود.
ادامه مطلب »

ضرورت هم‌افزایی و وحدت فرماندهی در کشور برای توسعه هوش مصنوعیضرورت هم‌افزایی و وحدت فرماندهی در کشور برای توسعه هوش مصنوعیسید ستار هاشمی در یازدهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، با اشاره به ضرورت هم‌افزایی در توسعه هوش مصنوعی در کشور تاکید کرد که باید متناسب با نیازها به سمت نهادینه کردن هوش مصنوعی در کشور برویم.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-22 01:57:16