به گزارش شبکه شرق، در نخستین نشست هماندیشی فعالان حوزه هوش مصنوعی با هدف ریلگذاری و سیاستگذاری «شورای راهبری هوش مصنوعی» که با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و جمعی از متخصصان و فعالان هوش مصنوعی و اقتصاد...
به گزارش شبکه شرق، در نخستین نشست هماندیشی فعالان حوزه هوش مصنوعی با هدف ریلگذاری و سیاستگذاری «شورای راهبری هوش مصنوعی» که با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و جمعی از متخصصان و فعالان هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال برگزار شد، پیشنهادها و برنامهها برای فعالیت این شورا و مرکز ملی هوش مصنوعی مطرح شد.
دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: این شورا قرار است محلی برای آغاز و راهبری برنامههای بزرگ و راهبردی در حوزه هوش مصنوعی باشد و نه یک شورای صرفا سیاستگذاری. مرکز ملی هوش مصنوعی نیز قرار است مرکزی برای توسعه زیرساختهای سختافزاری و نرمافزاری، داده و ذخیرهسازی در حوزه هوش مصنوعی باشد، به طوری که دولت تصدیگری نکند و مردم، توسعهدهنده ابزارها و فناوریهای هوش مصنوعی باشند.
به گفته معاون علمی رئیس جمهوری، فناوری هوش مصنوعی مانند دیگر فناوریها، دامنه موج طولانی مدتی ندارد و مانند سایر فناوریها که میانگین ۲۰ سال طول میکشید تا توسعه پیدا کنند و کشورها چنین فرصتی داشتند تا خود را همگام کنند، نیست و کشورها فرصت بسیار کمتری - حداکثر ۱۰ سال - در اختیار دارند تا خود را با فرآیند توسعه این فناوری همراه کنند. دنیا در آینده دارای دو دسته کشورهای دارنده هوش مصنوعی و کشورهای فاقد این فناوری خواهد بود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با تاکید بر ضرورت سرمایهگذاری جدی دولت و بخش خصوصی در توسعه زیرساختها و نرمافزارهای حوزه هوش مصنوعی تاکید کرد: با توجه به اینکه برخی از کشورهای همسایه سالیانه حداقل ۲۰۰ میلیون دلار برای توسعه هوش مصنوعی هزینه میکنند، اگر فرض کنیم نیمی از این میزان برای توسعه این فناوری در کشورمان مورد قبول است، به حداقل پنج هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در این حوزه نیاز داریم که با توجه به رویکرد مثبت دولت سیزدهم نسبت به توسعه این فناوری، وجود نیروی...
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
اجرای ۱۰۸ پروژه گردشگری با حجم سرمایهگذاری ۳۵۰ میلیارد ریال در آذربایجان شرقیمدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان شرقی گفت: در حوزه گردشگری ۱۰۸ پروژه فعال سرمایهگذاری با حجم سرمایهگذاری ۳۵۰میلیارد ریال در استان آذربایجان شرقی در حال اجرا است.
ادامه مطلب »
تدوین سند ملی هوش مصنوعی باید توسط معاونت علمی انجام شود/ مشکل ایران در هوش مصنوعی در حوزه 'بازار' استآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »
آینده آموزش در دانشگاهها در گرو پذیرش هوش مصنوعیمحققان کشور در یک مطالعه پژوهشی ارزشمند، آینده آموزش دانشگاهی در ایران را از دیدگاه توسعه هوش مصنوعی و رفع موانع موجود در مقابل آن بررسی کردهاند.
ادامه مطلب »
آیا باید نگران هوش مصنوعی باشیم؟سرعت رشد هوش مصنوعی هم هیجان انگیز است هم ترسناک. در ماههای اخیر با در دسترس قرار گرفتن هوش مصنوعی «Chatgpt» توسط شرکت استارت آپی OpenAI و برخی سامانههایی که با استفاده از هوش مصنوعی تصویر سازی میکنند، مقالات زیادی درباره از بین رفتن مشاغل در صورت تقویت هوش مصنوعی منتشر شده است.
ادامه مطلب »
اسرائیل چگونه از هوش مصنوعی برای قتل عام بهره میبرد؟اسرائیل برای جنگ با مقاومت غزه با حداقل تجهیزات، از آخرین فناوریهای دنیا برای کشتار بهره میبرد؛ هوش مصنوعی کاربرد قابل توجهی در جنگ اخیر پیدا کرده است.
ادامه مطلب »
مدرس اپراتوری هوش مصنوعی بهزاد حسین عباسیتدریس اپراتوری هوش مصنوعی: تدریس اپراتوری هوش مصنوعی یک وظیفه چالشبرانگیز و جذاب است که نیاز به تسلط بر مفاهیم و تکنیکهای پیچیده هوش مصنوعی دارد. در اینجا چند مرحله را برای تدریس این حوزه مطرح کردهام: 1.
ادامه مطلب »