رئیس دانشکده صدا و سیما در نشست هیات اندیشه ورز هوش مصنوعی، تأثیر این فناوری بر رسانه و ضرورت حضور فعال ایران در این حوزه را مورد تاکید قرار داد.
سید کمال اکبری، رئیس دانشکده صدا و سیما در نشست هیات اندیشه ورز روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی که امروز ۱۳ دیماه برگزار شد، اظهار کرد: ما در این دوره با پدیدهای به نام هوش مصنوعی روبهرو هستیم که نسبت به سایر موضوعات، مواجهه بهتری با آن داشتهایم؛ همزمان با دیگر کشورها و رویدادها، در حوزه علمیه به مرکزیت قم، حضور مناسبی در این موضوع داشتهایم.
وی ادامه داد: در واقع، نه بهطور بیمهابا همه چیز را پذیرفتهایم و نه بهطور کامل با آن مقابله کردهایم؛ این نکته بسیار مهم است که بدانیم چگونه با پدیدههایی که در دنیا به وقوع میپیوندد، مواجه شویم. اکبری بیان کرد: همانطور که در موضوع رسانهها، در برخی نقاط آسیبهایی را مشاهده کردهایم، اما همین رسانهها به زبان بیان معارف حق در سطح بینالملل تبدیل شدهاند؛ هوش مصنوعی نیز به همین صورت است؛ ما نباید تنها مصرفکننده باشیم بلکه باید نقشی فعال در آن ایفا کنیم. وی افزود: هوش مصنوعی حوزههای متعددی دارد و در این نشست میخواهیم درباره تأثیر آن بر رسانه و تغییر تفکر ناشی از آن صحبت کنیم. رئیس دانشکده صدا و سیما گفت: هوش مصنوعی میتواند تأثیر شگرفی بر تولیدات رسانهای داشته باشد؛ بهعنوان مثال، آیا با وجود هوش مصنوعی نیازی به فیلمنامهنویس خواهیم داشت؟ در واقع، از این پس چه نیازی به متخصصان فیلمنامهنویس خواهیم داشت؟ وی ادامه داد:به نظر میرسد که هوش مصنوعی تا حد قابل قبولی کارها را پیش میبرد؛ حتی بهعنوان دستیار، هوش مصنوعی میتواند بدون نیاز به عوامل خاص، مانند چندین دستیار عمل کند. این موضوع یک تحول است. اکبری تصریح کرد: در آینده، تغییر کاربری در بسیاری از شغلها را خواهیم داشت؛ ما به نظریهپردازان و طراحان قدرتمند نیاز داریم که دادههایی برای ارائه به هوش مصنوعی منتقل کنند. وی افزود: وقتی با هوش مصنوعی در رابطه با پروژهای کار میکنید و سوالاتی میپرسید، هر چه عمیقتر بشوید و سوالهای عمیقتری بپرسید، متوجه فقر واژگانی و محتوایی در درون هوش مصنوعی خواهید شد. رئیس دانشکده صدا و سیما عنوان کرد: این موضوع نشاندهنده این است که زایش محتوا تنها از طریق ترکیب انسان و هوش مصنوعی امکانپذیر است؛ هوش مصنوعی به خوبی کارها را انجام میدهد، اما به تنهایی نمیتواند زایش اساسی و عمیق را فراهم کن
HÖRSENSAYFI MEDYA TEKNOLOJİ FİLM ÇALIŞMA
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
ضرورت آشنایی کسب و کارها با هوش مصنوعییک متخصص هوش مصنوعی اظهار کرد: با توجه به گسترش و پیشرفت هوش مصنوعی در جوامع امروزی، نیاموختن هوش مصنوعی یک تهدید بزرگ و آشنایی با آن یک ضرورت و اجبار است.
ادامه مطلب »
وزیر ارتباطات: باید از نگاه جزیره ای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی پرهیز کردتهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از «عطش زیاد به هوش مصنوعی در کشور» انتقاد و تاکید کرد: باید از نگاه جزیرهای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی بهجد پرهیز کرد.
ادامه مطلب »
اولین دفتر آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران راهاندازی میشودقرارداد سرمایهگذاری و راه اندازی آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی و مرکز رشد، بین رؤسای دانشگاه تهران و سازمان ملی هوش مصنوعی به امضا رسید.
ادامه مطلب »
استفاده پلیس از هوش مصنوعی در ماموریت هامعاون فناوری اطلاعات و ارتباطات و پدافند سایبری فراجا گفت: پلیس از سال ها پیش، از هوش مصنوعی در ماموریت های مختلف خود استفاده می کند و این موضوع، مسئله جدیدی نیست.
ادامه مطلب »
حاکمیت داده و مدیریت داده، حلقه مفقوده فعالیت شرکت هادکتر علی کمندی در کنفرانس ملی حکمرانی داده و هوش مصنوعی به مفهوم حاکمیت داده و مدیریت داده و اهمیت آنها در فعالیت شرکت ها پرداخت.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی، پیشران انقلاب چهارم صنعتیمشاور و مدرس تحول دیجیتال رسول سراییان در پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش، هوش مصنوعی را به عنوان پیشران خلق فرصتهای آینده و نیروی محرکه انقلاب چهارم صنعتی معرفی کرد.
ادامه مطلب »