هوش مصنوعی، پیشران انقلاب چهارم صنعتی

Teknoloji اخبار

هوش مصنوعی، پیشران انقلاب چهارم صنعتی
HocalgunRevolusi SanayiTeknoloji
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 74 sec. here
  • 8 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 50%
  • Publisher: 63%

مشاور و مدرس تحول دیجیتال رسول سراییان در پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش، هوش مصنوعی را به عنوان پیشران خلق فرصت‌های آینده و نیروی محرکه انقلاب چهارم صنعتی معرفی کرد.

رسول سراییان، مشاور و مدرس تحول دیجیتال، سوم دی ماه در آیین افتتاحیه پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: سواد هوش مصنوعی به‌عنوان پیشران خلق فرصت‌های آینده، موضوعی است که امروز بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته است. وی افزود: اگر به تحولات ۲۵۰ سال اخیر دقت کنیم، شاهد سه انقلاب بنیادی و انقلابی در تاریخ بشر بوده‌ایم که هر یک پیشران‌های جدیدی برای رشد و پیشرفت فراهم کرده‌اند.

انقلاب اول صنعتی در قرن هجدهم زمانی رخ داد که ماشین بخار اختراع شد و بشر برای نخستین بار توانست از تکنولوژی در فرایند تولید استفاده کند. پیشران اصلی این انقلاب در انگلستان شکل گرفت و تولید ناخالص داخلی این کشور را به طور معناداری نسبت به سایر کشورها، حتی کشورهای اروپایی، ارتقا داد و به نوعی زمینه‌ساز ثروت‌آفرینی عظیمی برای انگلستان شد. مدرس تحول دیجیتال ادامه داد: در قرن بیستم، انقلاب صنعتی دوم با اختراع برق آغاز شد. این‌بار آمریکایی‌ها پیشرو بودند و توانستند این انقلاب را به شکلی گسترده‌تر به دنیا عرضه کنند. برق به کمک بشر آمد تا فرایند تولید کالا و خدمات را تسهیل کند و کارایی آن را افزایش دهد و در نهایت، با آغاز انقلاب سوم صنعتی، کامپیوتر به‌عنوان ابزار فناوری در کنار تولید و پردازش اطلاعات قرار گرفت. این انقلاب به بشر این امکان را داد که با استفاده از کامپیوترها و پردازنده‌ها، تولید را به‌طور بسیار بهره‌ورتر و کارآمدتر پیش ببرد. سراییان اضافه کرد: این سه انقلاب صنعتی، دگرگونی‌های چشمگیری در زندگی بشر ایجاد کردند که نتیجه آن پذیرش گسترده‌تر کالاها و خدمات در جوامع مختلف بود. امروز، شاهد تبلور این تحولات در انقلاب چهارم صنعتی هستیم که در آن فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی به‌عنوان نیروی محرکه‌ای جدید برای تولید و نوآوری در همه عرصه‌ها ظاهر شده‌اند. وی افزود: انقلاب دوم صنعتی که با اختراع برق آغاز شد، سپس انقلاب سوم صنعتی با ظهور کامپیوترها و فناوری‌های پردازشی مانند PC ها شکل گرفت. اکنون، در انقلاب چهارم صنعتی، ده‌ها فناوری نوین به‌عنوان درایورهای اصلی توسعه اقتصادی و تغییرات در عرصه‌های مختلف به‌ ویژه در جوامع پیشرفته نقش‌آفرینی می‌کنند

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Hocalgun Revolusi Sanayi Teknoloji Sıradaki Gelecek

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: برگزاری مسابقه هوش مصنوعی عامل رشد علمی در حوزه هوش مصنوعی استرییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: برگزاری مسابقه هوش مصنوعی عامل رشد علمی در حوزه هوش مصنوعی استعلیرضا رهایی، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در مراسم افتتاحیه مسابقات هوش مصنوعی خبر دانشگاه، برگزاری این مسابقات را عامل رشد زمینه علمی حوزه هوش مصنوعی دانست و گفت: این موضوع می تواند منجر به ارتقاع سطح علم و آگاهی دانشجویان و شرکت کنندگان در این مسابقات باشد.
ادامه مطلب »

ضرورت آشنایی کسب و کارها با هوش مصنوعیضرورت آشنایی کسب و کارها با هوش مصنوعییک متخصص هوش مصنوعی اظهار کرد: با توجه به گسترش و پیشرفت هوش مصنوعی در جوامع امروزی، نیاموختن هوش مصنوعی یک تهدید بزرگ و آشنایی با آن یک ضرورت و اجبار است.
ادامه مطلب »

وزیر ارتباطات: باید از نگاه جزیره ای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی پرهیز کردتهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از «عطش زیاد به هوش مصنوعی در کشور» انتقاد و تاکید کرد: باید از نگاه جزیره‌ای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی به‌جد پرهیز کرد.
ادامه مطلب »

حضور ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران/ تقدیر از ۷۹ برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوریحضور ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران/ تقدیر از ۷۹ برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوریمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از جهت‌گیری جدید این دانشگاه برای کاربردی‌سازی هوش مصنوعی برای صنعت خبر داد و گفت: تعداد ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران حضور یافتند.
ادامه مطلب »

راه‌اندازی نخستین شتابدهنده هوشمندسازی صنعتی کشور در دانشگاه خوارزمیراه‌اندازی نخستین شتابدهنده هوشمندسازی صنعتی کشور در دانشگاه خوارزمینخستین شتابدهنده هوشمندسازی صنعتی کشور با هدف استفاده از هوش مصنوعی در صنایع تولیدی کشور در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی رونمایی خواهد شد.
ادامه مطلب »

گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳ (Iran AI Index 2024)گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳ (Iran AI Index 2024)گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران از انجام مطالعه سازمانی و میان‌رشته‌ای به بررسی وضعیت هوش مصنوعی در ایران پرداخت و هدف آن مقایسه وضعیت ایران با کشورهای منطقه در حوزه‌های مختلف است.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-21 22:17:23