نشست رونمایی از کتاب «آینده شبکههای اجتماعی و رسانههای سنتی ایران» در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد.
به گزارش ایسنا، نشست رونمایی از کتاب «آینده شبکههای اجتماعی و رسانههای سنتی ایران» امروز شنبه ۲۲ اردیبهشت در محل برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب با حضور حامد اکبرزاده ، هژیر فتحی و امیدعلی مسعودی برگزار شد. مسعودی که یکی از سخنرانان نشست بود، طی سخنانی گفت: تقریبا از جنگ جهانی دوم که بحث رادیو و تبلیغ به کار آمد مشخص شد که چقدر رسانه قدرت دارد، به خصوص اینکه در دوره شوروی، استفاده از رسانه و تبلیغات در رادیو بسیار کارساز بود.
مسعودی تصریح کرد: نمونههای مشابهی در نادیده گرفتن تحقیقات دانشگاهی داریم که یکی از آنها کتاب جغرافیای بم دانشجویان دانشگاه تهران است که هفت سال قبل از زلزله بم اتفاقات را پیشبینی کرده و برای جلوگیری از آسیب راهکار پیشبینی کرده بود ولی کسی گوش نداد و گفتند مگر میشود؟ بنابراین ما به تحقیق چندان بهایی نمیدهیم اگرچه تمام مسائلی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم برایش تحقیق شده و میتوان با هزینه کم آنها را حل کرد.
در بخش دیگر اما فتحی درباره اهمیت رویکرد آینده پژوهی گفت: مسئله مهمی که در آینده پژوهی شبکه اجتماعی وجود دارد، این است که از جایی به بعد تولیدات رسانههای رسمی ما با نیازها و خواسته مردم فاصله گرفت. یعنی در جایی تولیدات رسانهای جریان اصلی و نیازهای مردم مسیر جدایی را طی کردند، تا جایی که مردم معتقد بودند رسانههای سنتی خواستههای مردم را نمایندگی نمیکنند. در نتیجه مردم باید از طریق شبکههای اجتماعی نیاز خود را برطرف میکردند.
فتحی درباره روش نگارش کتاب «آینده شبکههای اجتماعی و رسانههای سنتی ایران» گفت: در بین تمام روشهای آینده پژوهی، سناریو نویسی را دنبال کردم که به سناریوهای مختلفی برای آینده شبکههای اجتماعی و رسانههای سنتی در ۱۰ سال آینده رسیدم. در همین راستا یکی از مواردی که بررسی کردم؛ سلیقه مصرف رسانهای کاربرها، نیاز آنها و خوراک ارائه شونده از سمت پلتفرمها به آنها که موجب خوشنودیشان میشود، بود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
فعال نکردن تنظیمات امنیتی؛ عامل ۸۰ درصد دسترسیهای غیرمجاز به حسابهای کاربرانمعاون فنی پلیس فتای فراجا گفت: عدم فعالسازی تنظیمات امنیتی، عامل ۸۰ درصد هک و دسترسیهای غیرمجاز مجرمان سایبری به حسابهای کاربری کاربران در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها است.
ادامه مطلب »
آیا زنان واقعا به ۱۰ ساعت خواب نیاز دارند؟اگر اهل شبکههای اجتماعی باشید حتما دیدهاید که به تازگی ادعاهایی درباره نیاز بیشتر زنان به خواب در مقایسه با مردان یکی از بحثهای داغ است.
ادامه مطلب »
تابوتهای باستانی محوطه «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستندویدیویی از تابوتهای باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکههای اجتماعی میگویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست میشود.
ادامه مطلب »
مجازات بغل کردن هوادار: جریمه نقدی و محرومیت مجدد کاپیتان استقلال؛ حسین حسینی: فدای سر آن خانمویدئویی از شادی محمد مسافری، هوادار نابینای تیم فوتبال نساجی مازندران، بعد از گل این تیم مقابل تراکتور در شبکههای اجتماعی پربازدید شده است.
ادامه مطلب »
حجاب اجباری؛ ادامه بازداشت خشونتآمیز زنان در تهرانویدیوهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده است، ادامه برخوردهای خشونتآمیز و بازداشت زنان در خیابانهای تهران به خاطر نوع پوشششان را نشان میدهد.
ادامه مطلب »
پس از مرگ چه بر سر حسابهای ما در شبکههای اجتماعی میآید؟با پیشرفت فناوری و استفاده میلیاردها نفر در سراسر دنیا از شبکههای اجتماعی، این که بعد از مرگ چه بر سر حضور اینترنتی شخص میآید به موضوعی بزرگ تبدیل شده است.
ادامه مطلب »