سلول‌های مغز مقصر پرخوری هستند؟

ایران اخبار اخبار

سلول‌های مغز مقصر پرخوری هستند؟
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 44 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 21%
  • Publisher: 63%

پرخوری با گروه خاصی از نورون‌های مغز مرتبط است.

ارث گزارش کرد، محققان در کشفی قابل توجه، گروه خاصی از نورون‌ها را مشخص کرده‌اند که به نظر می‌رسد حتی در غیاب گرسنگی، رفتارهای اجباری در خوردن را هدایت می‌کنند.

پرخوری که به‌عنوان غذا خوردن اجباری نیز شناخته می‌شود، اختلالی است که با دوره‌های مکرر مصرف مقادیر زیاد غذا، اغلب به سرعت و تا حد ناراحتی مشخص می‌شود. پرخوری ناشی از میل شدید به خوردن است، حتی زمانی که فرد گرسنه نیست. افرادی که این اختلال را تجربه می‌کنند اغلب در طول این دوره‌ها احساس عدم کنترل می‌کنند و ممکن است به دلیل احساس شرم یا گناه مخفیانه غذا بخورند.

علت دقیق پرخوری به‌طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که ترکیبی از عوامل ژنتیکی، بیولوژیکی و محیطی را شامل می‌شود. درمان معمولاً شامل درمان‌هایی مانند درمان شناختی و رفتاری و گاهی دارو برای رسیدگی به مسائل روان‌شناختی است. مداخله زودهنگام برای مدیریت بهتر و نتایج بهبود بسیار مهم است. علیرغم عملکردهای شناخته شده سلول‌های VGAT در مناطق مختلف مغز، رابطه آنها با رفتارهای تغذیه قبلاً نامشخص بود و این پیوند به‌طور کاملا غیرمنتظره توسط محققانی که بر اضطراب تمرکز می‌کنند، کشف شد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

چگونه می توان سلامت سیستم گوارش خود را افزایش داد؟چگونه می توان سلامت سیستم گوارش خود را افزایش داد؟متخصصان می‌گویند نزدیک به ۷۰ درصد سلول‌های ایمنی بدن در سیستم گوارشی زندگی می‌کنند و در ارتباط دائم با سیستم ایمنی بدن ما هستند.
ادامه مطلب »

کدام قسمت‌ مغز باعث «کنجکاوی» می‌شود؟کدام قسمت‌ مغز باعث «کنجکاوی» می‌شود؟تهران- ایرنا- پژوهشگران قسمت‌هایی از مغز را که در کنجکاوی انسان دخیل هستند، به صورت دقیق مشخص کردند.
ادامه مطلب »

این ورزش‌ها کمک می‌کند تا مغزتان پیر نشوداین ورزش‌ها کمک می‌کند تا مغزتان پیر نشودورزش می‌تواند از جمله عوامل موءثر در کاهش سرعت پیری مغز باشد.
ادامه مطلب »

پرخوری عصبی دارید؟ با این ۳ روش کنترل کنیدپرخوری عصبی دارید؟ با این ۳ روش کنترل کنیدپرخوری عصبی، الگوی نامناسبی از غذا خوردن است که طی آن، افراد از غذا برای مقابله با موقعیت‌های استرس‌زا استفاده می‌کنند.
ادامه مطلب »

ربات‌ها یک قدم دیگر به «لبخند طبیعی» نزدیک‌تر شدندربات‌ها یک قدم دیگر به «لبخند طبیعی» نزدیک‌تر شدنددانشمندان ژاپنی با استفاده از سلول‌های انسانی توانسته‌اند پوست زنده را طوری بازآفرینی کنند که به سطوح رباتیک بچسبد؛ ربات‌ها با این پوست می‌توانند لبخندی واقعی را به نمایش بگذارند.
ادامه مطلب »

پوست انسانی بر بدن ربات‌ها؛ دنیا جای ترسناکی می‌شودپوست انسانی بر بدن ربات‌ها؛ دنیا جای ترسناکی می‌شودترکیبی از سلول‌های کشت‌شده و سیلیکون، به لطف خاصیت ارتجاعی، می‌تواند در آینده به ربات‌ها ظاهری انسان‌گونه‌تر بدهد؛ با این ترکیب ربات‌ها قادر به لبخند زدن نیز خواهند بود!
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-24 23:59:51