معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از شاخصهای مهم حوزه تغذیه را «امنیت غذایی» خواند و به توانمندی متخصصان این مرکز در تشخیص بقایای بیش از ۴۶۰ نوع سم آفتکش در مواد غذایی اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، حسین افشین ضمن بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، مرکز رشد فناوریهای دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندیهای این مراکز و دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان در حوزه غربالگری، شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت مواد غذایی در قالب طرح جامع سلامت آشنا شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور حین بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت اشاره و اظهار کرد: این فاز با بهرهگیری از همکاریهای بینالمللی و جدیدترین روشهای روز دنیا در راستای مدیریت سلامت غذا، کنترل، مدیریت و پیشگیری از سموم و آلایندهها در مواد غذایی و ارتقای فرهنگ سلامت غذا در حال انجام است.
وی یکی از شاخصهای مهم حوزه تغذیه را «امنیت غذایی» خواند و گفت: میزان وجود سموم در مواد غذایی از مهمترین ابعاد امنیت غذایی است که این آزمایشگاه پس از گذراندن فاز سوم، به عنوان نخستین آزمایشگاه در کشور میتواند تا ۴۶۰ نوع سم موجود در مواد غذایی را شناسایی کند.معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور تصریح کرد: این طرح «پایگاه اطلاعات» بسیار خوبی را برای کشور ایجاد خواهد کرد و در ادامه افزایش کیفیت و کمیت مواد غذایی را به دنبال خواهد داشت.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی در پایان سخنان خود، اعتماد و حمایت از شرکتهای دانشبنیان داخلی را منشأ اتفاقات بزرگ در کشور خواند. معاون علمی رئیس جمهور همچنین در حاشیه این بازدید، توسعه همکاریهای سه جانبه بین معاونت علمی ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی را در راستای پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت پیشنهاد داد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاهادانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانههای آووکادو در بستهبندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروبها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.
ادامه مطلب »
شناسایی ۳۶۰۰ ماده شیمیایی از بستهبندیهای مواد غذایی در بدن انساندانشمندان ۳۶۰۰ ماده شیمیایی موجود در بستهبندیهای مواد غذایی را در بدن انسان پیدا کردند.
ادامه مطلب »
باکتری روده نوزادان یک شمشیر دو لبه است!دانشمندان بیش از ۲۰۰۰ نمونه مدفوع از نوزادان در بریتانیا را مورد مطالعه قرار دادهاند تا درک واضحتری از اینکه کدام نوع باکتری ابتدا در روده نوزاد تشکیل میشود، بدست آورند.
ادامه مطلب »
ماجرای صدهزار برده ایرانی در ورارودکتاب بردههای ایرانی در ورارود داستان اسارت بیش از صدهزار نفر از ایرانیان در ورارود است که به بردگی واداشته شدند.
ادامه مطلب »
افت تولید ایران خودرو و سایپا در نیمه اول سال؛ ناترازی برق دامن خودروسازان را هم گرفتروزنامه اعتماد در گزارشی از افت تولید خودروسازان در نیمه نخست سال جاری خبر داده است.
ادامه مطلب »
قیمت جهانی مواد غذایی ریزش کردسازمان ملل اعلام کرد که قیمت جهانی مواد غذایی در ماه اگوست اندکی کاهش یافته است.
ادامه مطلب »