هوش مصنوعی یک فناوری پیشرفته و پرکاربرد است که در حوزه آلودگی هوا و آب میتواند هم مزایا و هم معایب گوناگونی را به همراه داشته باشد.
بازگشت برخی محققان ایرانیِ مقیم خارج با راهاندازی «مرکز نخستیسانان»/ مذاکره با وزیر کشور برای آموزش اتباع
یادگیری رابطه بین هوش مصنوعی و آلودگی آب و هوا میتواند به کسب و کارها کمک کند تا تصمیمات آگاهانهتری را بگیرند و درک بهتری از نحوه تأثیر فناوری خود بر محیط زیست داشته باشند.۱. تولید مدلهای هوش مصنوعی به مقادیر زیادی انرژی نیاز دارد که معمولا با سوزاندن سوختهای فسیلی تولید میشود. اگر شرکتهای مرکز داده مانند «آمازون» نتوانند روشهای کارآمدتری را برای تولید انرژی بیابند و به منابع انرژی تجدیدپذیر بیشتری روی بیاورند، انتشار کربن و آلودگی ناشی از هوش مصنوعی همچنان افزایش خواهد یافت و بر تغییرات آبوهوایی تأثیر منفی خواهد گذاشت.
این تجهیزات الکترونیکی اغلب حاوی مواد شیمیایی خطرناکی مانند سرب و جیوه هستند که با مسموم کردن خاک، حیات وحش و بدنههای آبی، محیط زیست را تخریب میکنند. مواد شیمیایی ناشی از تجهیزات الکترونیکی میتواند به بروز مشکلات سلامتی در انسانهایی منجر شود که در نزدیکی این منابع آلودگی زندگی میکنند. رونق هوش مصنوعی به ایجاد مراکز داده بیشتری میانجامد که به سختافزار بیشتری نیاز دارند و زبالههای الکترونیکی بیشتری را ایجاد میکنند.
حجم کاری هوش مصنوعی همراه با افزایش گرما ناشی از تغییرات آبوهوایی، مراکز داده را داغتر از همیشه میکند. تغییرات آبوهوایی همراه با افزایش گرما، این خشکسالیها را طولانیتر و شدیدتر میکنند.
اقیانوس جهان فناوری هوش مصنوعی
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
تاثیر هوش مصنوعی در ایجاد و مقابله با آلودگی هواهوش مصنوعی یک فناوری پیشرفته و پرکاربرد است که در حوزه آلودگی هوا و آب میتواند هم مزایا و هم معایب گوناگونی را به همراه داشته باشد.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی و ریزپرندهها؛ انقلابی در فناوریهای پیشرفتههوش مصنوعی با بهینهسازی عملکرد ریزپرندهها، انقلابی در فناوریهای پیشرفته ایجاد کرده و کاربردهای گستردهای در کشاورزی، امداد و نجات و نظارت محیطی یافته است.
ادامه مطلب »
گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳ (Iran AI Index 2024)گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران از انجام مطالعه سازمانی و میانرشتهای به بررسی وضعیت هوش مصنوعی در ایران پرداخت و هدف آن مقایسه وضعیت ایران با کشورهای منطقه در حوزههای مختلف است.
ادامه مطلب »
حسن مسلمی نائینی در مورد مسئولیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی و تکنولوژیکیحسن مسلمی نائینی در حاشیه نود و دومین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی در لرستان، بر اهمیت جذب نخبگان و ایجاد پلتفرمهای تحقیقاتی در حوزههای تکنولوژیکی و هوش مصنوعی تأکید کرد.
ادامه مطلب »
استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی وارد فاز عملیاتی شداستفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی با امضای تفاهمنامه همکاری بین پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان ملی هوش مصنوعی وارد فاز عملیاتی شد.
ادامه مطلب »
مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر به ایستگاه پایانی رسیدهمزمان با برگزاری مرحله نهایی هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر با حضور ۳۰ تیم در روز ۷ آذر، نمایشگاهی از محصولات حوزه هوش مصنوعی برگزار میشود.
ادامه مطلب »