مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تدوین سبد غذایی مطلوب ایرانی برای رده سنی افراد بالغ و خانوار چهار نفره بر پایه رژیم غذایی سالم و پایدار با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خبر داد.
دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، درباره تدوین سبدغذایی مطلوب ایرانی اظهار کرد: یک سبد غذایی مطلوب ایرانی برای سال ۱۴۰۳ تدوین شده است. در این زمینه با همکاری یک گروه علمی اقدامات زیادی انجام شده و نهایتا در سال ۱۴۰۲ با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت این سبد تدوین شد و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز در این زمینه نقش داشته است. در هفته جاری این سبد با حضور وزیر بهداشت و معاون بهداشت رونمایی خواهد شد.
وی درباره هدف اصلی رونمایی از این سبد غذایی گفت: هدف از تدوین این سبد آن است که میزان مصرف مناسب مواد غذایی را به خانوادههای ایرانی آموزش دهد و به تمام دستگاههای متولی اعلام میدارد که وضعیت در مورد کدام مواد غذایی در کشور مناسب است و در کدام مورد نیاز به صادرات و واردات دارد و نیاز افراد را در آن برنامه مشخص کرده است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: این برنامه برای این است که رژیم غذایی پایداری وجود داشته باشد و علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین میکند، به محیط زیست آسیب نرساند؛ این موضوع برای اولینبار در کشور اتفاق افتاده است که سبدغذایی با دیدگاه «پایداری» تدوین شده و نقطه نظرهای محیط زیستی نیز در آن ادغام شده است.
وی گفت: این سبد غذایی مطلوب معمولا با توجه به نیازهای غذایی گروه سنی افراد بالغ و یک خانوار چهارنفره و کالری ۲۵۰۰ تدوین شده است که بتواند هم بیماریها را کاهش دهد و هم نیاز به مواد غذایی مورد نیاز را تامین کند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان تصریح کرد: در این سبد غذایی، تمام اقلام مورد نیاز افراد بهصورت تک به تک همچون برنج، نان، گوشت و اقلام اصلی غذایی در نظر گرفته شده است که باید به چه میزان استفاده کنند تا سلامت آنها تامین شود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
خوداتکایی در تولید محصولات کشاورزینماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی شرایط امنیت غذایی کشور را با تکیه بر تولیدات داخلی مناسب ارزیابی کرد و بر خوداتکایی در تولید محصولات کشاورزی تاکید کرد.
ادامه مطلب »
اقتصاد رژیم صهیونیستی به مویی بند استرژیم صهیونیستی به شدت به واردات کشاورزی و مواد غذایی وابسته است و شواهد نشان میدهد صنعت غذایی این رژیم با اختلال بزرگی مواجه است.
ادامه مطلب »
هشدار؛ برای صبحانهها هرگز این خوراکی ها را نخوریدبهتر است برای صبحانه از میوههای تازه استفاده کرده تا مقداری فیبر سالم به رژیم غذایی اضافه کنید.
ادامه مطلب »
«وعده آزاد» در رژیمهای غذاییوعده غذایی آزاد، یک وعده دارای مجوز و برنامهریزی شده برای زیر پا گذاشتن موقت قوانین سخت رژیم غذایی است...
ادامه مطلب »
دیدهبان حقوق بشر اروپا- مدیترانه: ناامنی غذایی در غزه بیداد میکنددیدهبان حقوق بشر اروپا - مدیترانه اعلام کرد رژیم صهیونیستی همچنان مانع ورود و توزیع تدارکات نجات دهنده به نوار غزه است و ناامنی غذایی به حد فاجعهباری رسیده است.
ادامه مطلب »
تکذیب افزایش ۳۰ درصدی قیمت مواد غذایی/ قیمت کالاهای اساسی ثابت می ماندرییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با ورود وزارت جهاد کشاورزی، شایعات افزایش نرخ کالاهای اساسی پایان یافت، بنابراین افزایش قیمتی در کالاهای اساسی و مواد غذایی نخواهیم داشت.
ادامه مطلب »