محور هفتم سیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان چالشهای آمایشی پیشرفت ایران و رهنمودهای تحول برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منوچهر فرجزاده استاد دانشگاه تربیت مدرس و عضو اندیشکده آمایش بنیادین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در این نشست، با اشاره به مقاله خود با عنوان"نسبت تغییر اقلیم و پیشرفت ایران، چالشها و راهکارها" گفت: از جمله عواملی که میتواند تأثیر منفی بر پیشرفت جوامع بگذارد وقوع انواع مخاطرات طبیعی و انسانی است. در میان این عوامل تغییر اقلیم به عنوان مخاطره اصلی تلقی میشود.
مهرالحسنی اظهار کرد: نتایج مطالعه نشان داد ، چالشهای تحقق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در سطح استان کرمان به هفت دسته کلی موانع محتوایی- ادراکی، موانع فرآیندی، موانع شبکه نیروی انسانی، موانع ساختار برنامهریزی، موانع استقرار و تکمیل برنامهها، موانع اجرایی، موانع نظارتی، قانونی و سیاسی تقسیم میشوند.
اخباری، با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران در جنوبغربی آسیا، اظهار کرد: ایران اتصال دهنده هند و روسیه از طریق کریدور شمال- جنوب، اتصال دهنده آسیا- اروپا از طریق کریدور شرق- غرب یا جاده ابریشم نوین، پیوند دهنده آسیای مرکزی، قفقاز، ترکیه و اروپای غربی از طریق کریدور تراسیکا، پیوند دهنده جنوبشرقی آسیا به شمالغربی اروپا در کریدور جنوبی آسیا، پیوند دهنده اعضای سازمان همکاریهای اقتصادی اکو و همچنین پیوند دهنده کشورهای آسیای مرکزی به دریاهای آزاد و خلیجفارس در توافقنامه عشقآباد محسوب میشود.
قادری خاطر نشان کرد:یافتهها نشان میدهد میزان انطباق اقدامات اساسی بلندمدت برای دستیابی به اهداف مندرج در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، با راهبردهای های ارائه شده، سه مورد انطباق زیاد، سه مورد انطباق متوسط، یک مورد انطباق کم و سه مورد عدم انطباق است.به گزارش دفتر ارتباطات مرکز اسلامی ایرانی پیشرفت، محور ششم، سیزدهمین کنفرانس اسلامی ایرانی پیشرفت، با عنوان چالشهای معنوی و معرفتی پیشرفت ایران و راهکارهای تحول بر اساس سند الگو برگزار شد.
این عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی، چنین رخدادی را موجب مخدودش کردن مسیر پیشرفت کشور و تغییرات و تحولات مورد نظر آن دانست و اضافه کرد: مواجهه با این چالش، نه با حذف شاخصهای بینالمللی، بلکه با پرهیز از استفادۀ مطلق از آنها و لزوم رعایت همسنخی و هماهنگی با چیستی و چگونگی فرآیند پیشرفت و بروندادها و اهداف مورد نظر آن میسر میشود.
استاد دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: مرکز الگو برای دستیابی به یک نظام ارزیابی که بتواند سنجش درستی از دستیابی به اهداف مفاد افق و تدابیر داشته باشد، باید تدوین و تعریف شاخصهای جدید در حوزههای مختلف الگو را در دستور کار خود قرار دهد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بررسی چالشها و راهکارهای تحول کشور بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتسیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را با موضوع ' چالش ها و راهکارهای تحول کشور بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ' برگزار شد.
ادامه مطلب »
الگوی پیشرفت مسیر تحول اجتماعی را برای غلبه بر چالشهای اساسی تبیین میکندرئیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مسیر تحول اجتماعی برای غلبه بر چالشهای اساسی ایران را تبیین میکند.
ادامه مطلب »
پنجاهونهمین نشست اندیشهورزی به هوش مصنوعی و حجیت فتوا میپردازدپنجاه و نهمین نشست از سلسله نشستهای اندیشه ورزی؛ در مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار میشود.
ادامه مطلب »
باور به پیشرفت تمدنی ایران؛ پیشنیاز اجرای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتالگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، چالشهای اساسی کشور را شناسایی کرده و مسیر تحول اجتماعی را برای غلبه بر این چالشها تبیین میکند.
ادامه مطلب »
الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و حل چالشها با فناوریهای فضای سایبرامروزه با توجه به شدت، دامنه و سرعت تغییراتی که فناوریهای نوظهور از هوش مصنوعی گرفته تا زیستفناوری، اینترنت ماهوارهای و کوانتوم ایجاد کردهاند، به اعتقاد اندیشمندان جهانی، دنیا در آستانه یک انقلاب فناورانه قرار دارد و این انقلاب فصل جدیدی از توسعه بشری را به همراه آورده است.
ادامه مطلب »
جایگاه انرژیهای تجدیدپذیر در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتبر اساس آمارها، سهم انرژیهای تجدیدپذیر از کل انرژی تولیدی جهان تا سال ۲۰۵۰ تا بیش از ۵۰ درصد نیز پیشبینی شده و این در حالی است که حداکثر سهم انرژیهای تجدیدپذیر از ظرفیت منصوبه نیروگاههای برق کمتر از یک درصد و سهم این انرژیها از تولید برق به کمتر از نیم درصد رسیده است.
ادامه مطلب »