بر اساس آمارها، سهم انرژیهای تجدیدپذیر از کل انرژی تولیدی جهان تا سال ۲۰۵۰ تا بیش از ۵۰ درصد نیز پیشبینی شده و این در حالی است که حداکثر سهم انرژیهای تجدیدپذیر از ظرفیت منصوبه نیروگاههای برق کمتر از یک درصد و سهم این انرژیها از تولید برق به کمتر از نیم درصد رسیده است.
به گزارش ایسنا، محور یکی از نشستهای سیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که از امروز آغاز به کار کرده، با عنوان چالشهای حوزه آب و محیط زیست است که به ریاست مهندس عباسقلی جهانی و دکتر محمدحسن روزی طلب برگزار شد.
وی رفع این دغدغهها و چالشها را با تکیه بر دانش روزآمد، آگاهی دادن به جامعه و کاربران و ذینفعان و بهرهگیری از فناوریهای نو عنوان کرد و ادامه داد: برآوردهای پژوهشی نشانگر آن است که ۸۵ درصد از خدمات صنعتی، مالی و اجتماعی در سالهای پیشِ رو، وابسته به هوش مصنوعی و استفاده از فناوریهای هوشمند خواهد بود.
وی یادآور شد: نیاز روزافزون به انرژی برای توسعه جوامع، تعهدات بینالمللی بهویژه تعهدات کشورها در COP21 و موضوعات دیپلماسی انرژی و امنیت انرژی بهویژه بعد از بحران انرژی ناشی از جنگ اوکراین باعث شده است که کشورهای مختلف اولویت خاصی را برای توسعه انرژی خود در پیش گیرند. در این میان توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و دستیابی به انرژی بدون کربن در صدر سیاستهای انرژی کشورهای مختلف قرار گرفته است.
وی چالشهای ایران در حوزه انرژی را شامل مواردی چون ناترازی انرژی، قیمت دستوری پایین حاملهای انرژی، شدت مصرف بالای انرژی، راندمان پایین نیروگاههای تولید برق، مشکلات انتقال و توزیع انرژی و انتشار گازهای گلخانهای عنوان کرد.محمود جمعهپور، استاد گروه برنامهریزی اجتماعی، شهری و منطقهای دانشگاه علامه طباطبایی، سخنرانی خود را با مقالهای با عنوان"رابطه انسان و طبیعت در فرهنگ زیستبوم ایران و جایگاه طبیعت در الگوی شهر ایرانی اسلامی" آغاز کرد.
جمعهپور با بیان اینکه جامعه مصرفگرای جدید، درک روشنی از محدودیتهای زیستمحیطی در فراهم کردن نیازهای مصرفی بیرویه ندارند، خاطر نشان کرد: از این رو باید به دنبال شیوه و سبکی از زندگی بود که در درازمدت پایایی و پویایی خود را حفظ کند. پس لازم است که در تدوین الگوی آینده زیست اجتماعی و فرهنگی یا الگوی ایرانی اسلامی به الزامات توسعه پایدار و تابآور توجه ویژهای داشته باشیم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
الگوی پیشرفت مسیر تحول اجتماعی را برای غلبه بر چالشهای اساسی تبیین میکندرئیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مسیر تحول اجتماعی برای غلبه بر چالشهای اساسی ایران را تبیین میکند.
ادامه مطلب »
بررسی چالشها و راهکارهای تحول کشور بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتسیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را با موضوع ' چالش ها و راهکارهای تحول کشور بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ' برگزار شد.
ادامه مطلب »
پنجاهونهمین نشست اندیشهورزی به هوش مصنوعی و حجیت فتوا میپردازدپنجاه و نهمین نشست از سلسله نشستهای اندیشه ورزی؛ در مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار میشود.
ادامه مطلب »
باور به پیشرفت تمدنی ایران؛ پیشنیاز اجرای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتالگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، چالشهای اساسی کشور را شناسایی کرده و مسیر تحول اجتماعی را برای غلبه بر این چالشها تبیین میکند.
ادامه مطلب »
راهکارهای تحول خانواده براساس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتاز آنجا که شکل گیری اولین رگههای هویت ملی، عشق به وطن و تقید به ارزشهای اجتماعی، ملی و دینی در خانواده صورت می گیرد، توجه به نهاد خانواده میتواند انسجام اجتماعی را در پی داشته باشد.
ادامه مطلب »
بررسی راهکارهای تحول بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتاولین نشست سیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، باموضوع 'چالشها و راهکارهای تحول کشور براساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت' تحت عنوان 'چالشهای سیاسی- اجتماعی پیشرفت ایران و راهکارهای تحول براساس سند الگو' با حضور صاحب نظران و صاحبان مقالات برتر، برگزار شد.
ادامه مطلب »