جهاددانشگاهی در کنفرانس ملی جلبکشناسی ایران جهاددانشگاهی آمادگی خود را جهت اجرای کلان پروژه ملی ' پیش بینی و مدیریت بلومهای جلبکی با استفاده از هوش مصنوعی' اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، چهارمین کنفرانس ملی جلبک شناسی ایران با حضور پژوهشگران جهاددانشگاهی در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیِ تهران برگزار شد.
در این کنفرانس از دکتر «ندا سلطانی»، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی به عنوان پیشکسوت علم جلبک شناسی ایران تقدیر شد. همچنین دکتر «مریم عامری»، معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیوتکنولوژی جهاددانشگاهی در این همایش به ارائه فعالیتهای جهاددانشگاهی با عنوان زنجیره ارزش جلبک در جهاددانشگاهی پرداخت.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
تحول در طراحی نمای شهری با هوش مصنوعی در پایتختتهران بزرگ - ایرنا - مدیرکل شهرسازی و معماری شهرداری تهران از اجرای پروژهای نوین در حوزه طراحی نمای شهری با استفاده از هوش مصنوعی در پایتخت خبر داد.
ادامه مطلب »
کمکهزینه ۱ میلیون دلاری ناسا به هواشناسی با کمک هوش مصنوعیناسا با اهدای کمکهزینه یک میلیون دلاری از بهبود پیشبینی آبوهوا با استفاده از هوش مصنوعی حمایت کرده است.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی: هزینه بالا، ریسک بالا، ولی درآمدزایی بالافرهاد نیلی، اقتصاددان و استاد مدعو دانشگاه صنعتی شریف، در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری و نوآوری، به چالشهای تجاریسازی هوش مصنوعی و راهکارهای درآمدزایی از آن پرداخت.
ادامه مطلب »
پیشبینی نتایج دادگاهها با استفاده از هوش مصنوعیتهران- ایرنا- مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: پیشبینی نتایج دادگاهها با استفاده از هوش مصنوعی یکی از نوآوریهای مهم در حوزه حقوق است و این قابلیت به قضات و وکلا کمک میکند تا برای بررسی پروندهها، برنامهریزی دقیقتری انجام دهند و تصمیمهای بهتری اتخاذ کنند.
ادامه مطلب »
حاکمیت داده و مدیریت داده، حلقه مفقوده فعالیت شرکت هادکتر علی کمندی در کنفرانس ملی حکمرانی داده و هوش مصنوعی به مفهوم حاکمیت داده و مدیریت داده و اهمیت آنها در فعالیت شرکت ها پرداخت.
ادامه مطلب »
حوزهعلمیه، وارد میدان هوش مصنوعی شدمحمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه علمیه، در نشست خبری نخستین دوره تربیت مربی «ابزارهای هوش مصنوعی» بیان کرد: حوزههای علمیه با توجه به مأموریت ویژهشان از سالها قبل وارد فناوریهای هوشمند و هوش مصنوعی شدهاند. وی با اشاره به فقهی، اخلاقی و علمی بودن مسئله هوش مصنوعی گفت: بررسی ابعاد آن در حوزه علمیه قرار دارد و سند اخلاقی هوش مصنوعی یونسکو توسط حوزویان مطالعه، بررسی و نقد شد. قاسمی همچنین بیان کرد: باید نسبت به مسئله هوش مصنوعی، نگاه متوازن از دو رویکرد ابزارگرایانه و تهدیدگرایانه داشته باشیم و غفلت در این زمینه، ما را از مقابله با طراحیهای کلان دشمن محروم میسازد.
ادامه مطلب »