محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه علمیه، در نشست خبری نخستین دوره تربیت مربی «ابزارهای هوش مصنوعی» بیان کرد: حوزههای علمیه با توجه به مأموریت ویژهشان از سالها قبل وارد فناوریهای هوشمند و هوش مصنوعی شدهاند. وی با اشاره به فقهی، اخلاقی و علمی بودن مسئله هوش مصنوعی گفت: بررسی ابعاد آن در حوزه علمیه قرار دارد و سند اخلاقی هوش مصنوعی یونسکو توسط حوزویان مطالعه، بررسی و نقد شد. قاسمی همچنین بیان کرد: باید نسبت به مسئله هوش مصنوعی، نگاه متوازن از دو رویکرد ابزارگرایانه و تهدیدگرایانه داشته باشیم و غفلت در این زمینه، ما را از مقابله با طراحیهای کلان دشمن محروم میسازد.
محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه علمیه در نشست خبری نخستین دوره تربیت مربی «ابزارهای هوش مصنوعی» که امروز یکشنبه، ۱۶ دیماه در پژوهشگاه فضای مجازی برگزار شد، بیان کرد: اهمیت مسئله هوش مصنوعی امروز بر کسی پوشیده نیست و حوزههای علمیه باتوجه به مأموریت ویژهشان از سالها قبل به مسئله فناوریهای هوشمند و هوش مصنوعی وارد شدند.
وی اظهار کرد: ایران در حوزه هوش مصنوعی رتبه خوبی در جهان دارد اما در حوزه کاربستها با رتبه خوبی مواجه نیستیم و ارتقای رتبه در این عرصه نیازمند فراهم آوردن بسترها و زیرساختها است. قاسمی با اشاره به اینکه اگر در مسئله هوش مصنوعی غفلت کنیم، توان مقابله با طراحیهای کلان دشمن را که به میدان مبارزه آمده نداریم، گفت: بهرهمندی و بهکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی باید در راستای بهبود کیفیت تولیدمحتوا و وارد کردن دادههای دیجیتالی علوم انسانی بومی در این ابزارها باشد.
وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه فضای مجازی ماهیت پژوهشی و اندیشمندانه دارد، افزود: در روند تدوین سیاستهای بالادستی و تولیدمحتوای پژوهشی وظایفی برعهده دارد و این پژوهشگاه در تهران مستقر است و در حوزههای مختلف فضای مجازی با ۲۱ میزتخصصی بهویژه میز هوش مصنوعی مشغول فعالیت است. نیازی با اشاره به اینکه جریان اخبار جنگ و تولیدمحتوا در فضای مجازی مرتبط با موضوع صهیونیست و فلسطین، مطابق میل جریان مقاومت نیست، بیان کرد: ناظر به پیوند بین هوش مصنوعی و فضای مجازی اقدام به برگزاری دوره تربیت مربی ویژه دانشآموزان کردیم.
Hürmet-Saygılı İnsan İnançlar Toplum Teknoloji Eğitim
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
غولهای نفتی به کمک دیتاسنترهای هوش مصنوعی میروندشرکتهای بزرگ نفتی اکسون موبیل و شورون، وارد رقابت برای تامین برق دیتاسنترهای هوش مصنوعی میشوند.
ادامه مطلب »
ضرورت آشنایی کسب و کارها با هوش مصنوعییک متخصص هوش مصنوعی اظهار کرد: با توجه به گسترش و پیشرفت هوش مصنوعی در جوامع امروزی، نیاموختن هوش مصنوعی یک تهدید بزرگ و آشنایی با آن یک ضرورت و اجبار است.
ادامه مطلب »
رونمایی اولین چاه نفتی ایران با تجهیز هوش مصنوعیمعاون علمی و فناوری رئیسجمهوری گفت: امروز با رونمایی از اولین مرکز WRFM نفت کشور، گام اساسی عبور از هوش تجاری و ورود به هوش مصنوعی در نفت برداشته شد.
ادامه مطلب »
وزیر ارتباطات: باید از نگاه جزیره ای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی پرهیز کردتهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از «عطش زیاد به هوش مصنوعی در کشور» انتقاد و تاکید کرد: باید از نگاه جزیرهای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی بهجد پرهیز کرد.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی استدلالی؛ بهترین یا بدترین؟به رغم روی آوردن بسیاری از شرکتهای هوش مصنوعی به ارائه مدلهای هوش مصنوعی استدلالی، بسیاری از افراد آن را به عنوان بهترین گزینه برای پیشرفت این حوزه قبول ندارند.
ادامه مطلب »
اولین دفتر آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران راهاندازی میشودقرارداد سرمایهگذاری و راه اندازی آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی و مرکز رشد، بین رؤسای دانشگاه تهران و سازمان ملی هوش مصنوعی به امضا رسید.
ادامه مطلب »