۳ عامل اصلی ناترازی بنزین/ حل ناترازی با طرح تخصیص بنزین به نفر

ایران اخبار اخبار

۳ عامل اصلی ناترازی بنزین/ حل ناترازی با طرح تخصیص بنزین به نفر
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 MashreghNews
  • ⏱ Reading Time:
  • 59 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 27%
  • Publisher: 63%

کارشناس انرژی گفت: مصرف بالای بنزین، مصارف غیربهینه خودروها و همچنین قاچاق سوخت ازمعضلات مدل فعلی اعطای یارانه بنزین به دارندگان خودرو محسوب می‌شود که مهمترین عوامل ناترازی بنزین نیز هستند.

به گزارش مشرق، مهدی هاشم‌زاده، کارشناس انرژی و مدیر پژوهشکده انرژی اندیشکده ماهد در گفت‌وگویی با اشاره به مزایای طرح تخصیص بنزین نفر به جای شیوه فعلی اعطای یارانه بنزین که مورد انتقاد جدی کارشناسان و پژوهشگران قرار گرفته است، گفت: در برنامه‌های انتخاباتی سال ۱۴۰۳، رئیس جمهور به طور صریح اعلام کرد که قصد افزایش قیمت بنزین را ندارند، بلکه هدف آنها این است که بنزین را بر مبنای مصرف مشخص افراد تخصیص دهند.

هاشم‌زاده با اشاره به مزایای طرح تخصیص بنزین به هر فرد گفت: این سیاست می‌تواند به طور مؤثری مصرف بنزین را مدیریت کند و به کاهش ناترازی کمک کند. با تخصیص بنزین به هر فرد، قیمت‌گذاری دولتی بر اساس مصرف فردی حذف می‌شود و قیمت بنزین به صورت تعاملی بین مردم تعیین خواهد شد. این به معنای آن است که افرادی که مصرف بیشتری دارند، باید بنزین اضافی را با قیمت بالاتری خریداری کنند. این سیاست می‌تواند به کاهش مصرف بی‌رویه و قاچاق بنزین کمک کند.

وی در پایان گفت: سه مسئله ناترازی بنزین به دلیل مصرف بالا، مصارف غیر بهینه خودروهای شخصی و تک سرنشینی و همچنین مسئله قاچاق سوخت معضلات مدل فعلی اعطای یارانه بنزین به دارندگان خودرو هستند که با اصلاح آن به شکل بنزین به نفر، علاوه بر تحقق عدالت در پرداخت یارانه، هر سه مسئله فوق نیز حل خواهد شد. هاشم‌زاده با اشاره به مزایای طرح تخصیص بنزین به هر فرد گفت: این سیاست می‌تواند به طور مؤثری مصرف بنزین را مدیریت کند و به کاهش ناترازی کمک کند. با تخصیص بنزین به هر فرد، قیمت‌گذاری دولتی بر اساس مصرف فردی حذف می‌شود و قیمت بنزین به صورت تعاملی بین مردم تعیین خواهد شد. این به معنای آن است که افرادی که مصرف بیشتری دارند، باید بنزین اضافی را با قیمت بالاتری خریداری کنند. این سیاست می‌تواند به کاهش مصرف بی‌رویه و قاچاق بنزین کمک کند.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

MashreghNews /  🏆 5. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

حل معضل ناترازی و مدیریت مصرف غیربهینه بنزین با اجرای بنزین به نفرحل معضل ناترازی و مدیریت مصرف غیربهینه بنزین با اجرای بنزین به نفررئیس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز گفت: به خاطر تمامی مسائل اقتصادی، مالی و زیست محیطی مصرف غیربهینه بنزین باید به سمت حل و فصل مشکلات ناترازی بنزین برویم و این مسئله را در کشور سامان دهیم. راهکار این است که از فناوری روز از طرح اختصاص سهمیه بنزین به نفر استفاده کنیم.
ادامه مطلب »

روش‌های غیرقیمتی در کاهش ناترازی بنزین در اولویت هستندروش‌های غیرقیمتی در کاهش ناترازی بنزین در اولویت هستندوزیر پیشنهادی نفت گفت: در صورت رأی اعتماد نمایندگان مجلس، اجرای راهکارهای غیرقیمتی با هدف کاهش ناترازی بنزین را با جدیت دنبال خواهم کرد.
ادامه مطلب »

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه اول شهریور ۱۴۰۳عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه اول شهریور ۱۴۰۳مجلس به همه وزرای پزشکیان رأی اعتماد داد، اعتماد مجلس و انتظار مردم، خودروسازان متهمان ناترازی بنزین، تعامل موفق برای وفاق، تیتر برخی از روزنامه‌های پنجشنبه اول شهریور ماه ۱۴۰۳ است.
ادامه مطلب »

پایین آمدن مصرف بنزین با طرح تخصیص به نفر امکان پذیر استپایین آمدن مصرف بنزین با طرح تخصیص به نفر امکان پذیر استآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »

بنزین وارداتی لیتری ۳۸هزار تومان است/ناترازی بنزین چقدر است؟بنزین وارداتی لیتری ۳۸هزار تومان است/ناترازی بنزین چقدر است؟آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »

حل ناترازی بنزین، اولویت وزارت نفت است/ برنامه ریزی برای افزایش ۴۰۰ هزار بشکه نفت +صوتحل ناترازی بنزین، اولویت وزارت نفت است/ برنامه ریزی برای افزایش ۴۰۰ هزار بشکه نفت +صوتوزیر پیشنهادی نفت با بیان اینکه صنعت نفت ما بالنده و استوار است، گفت: برنامه ام با هدف رفع چالش های صنعت نفت تهیه شده است.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-23 22:28:30