۲ برنده نوبل ادبیات معرفی شدند آکادمی نوبل امروز در یک نشست خبری در شهر استکهلم سوئد، «اولگا توکارچوک»، نویسنده لهستانی و «پیتر هاندکه»، نویسنده اتریشی را به عنوان برندگان جایزه نوبل ادبیات در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ معرفی کرد.
به گزارش ایسنا، آکادمی نوبل امروز در یک نشست خبری در شهر استکهلم سوئد، «اولگا توکارچوک»، نویسنده لهستانی و «پیتر هاندکه»، نویسنده اتریشی را به عنوان برندگان جایزه نوبل ادبیات در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ معرفی کرد.
علت برگزیده شدن توکارچوک به عنوان برنده نوبل ادبیات «یک تخیل روایی که با اشتیاق دایرةالمعارفگونه نمایانگر عبور از مرزها به عنوان شکلی از زندگی است» عنوان شده است. این نویسنده سومین زنی است که در سالهای اخیر پس از آلیس مونرو در سال ۲۰۱۳ و سوتلانا الکسییویچ در سال ۲۰۱۵، به عنوان برنده نوبل ادبیات معرفی میشود. دیگر نویسندگان زن برنده نوبل ادبیات از سال ۲۰۰۰ به بعد، الفریده یلینک در سال ۲۰۰۴، دوریس لسینگ در سال ۲۰۰۷ و هرتا مولر در سال ۲۰۰۹ بودهاند.
آکادمی نوبل همچنین هاندکه را «برای یک کار تاثیرگذار که با نبوغ زبانی، حواشی و ویژگیهای تجربههای انسانی را کاوش کرده» به عنوان برنده نوبل ادبیات معرفی کرده است. اهدای جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۱۸ به دلیل خبرساز شدن اتهامهای رسوایی جنسی «ژان کلود آرنالت»، همسر «کاترین فروستنسون»، یکی از اعضای آکادمی نوبل، برای اولینبار پس از ۷۰ سال لغو شد. این اتفاق استعفای تعدادی از اعضای آکادمی از جمله «سارا دنیوس»، رئیس آکادمی نوبل را به دنبال داشت و پس از لغو این جایزه در سال ۲۰۱۹، بنیاد آلفرد نوبل تصمیم گرفت امسال برندگان جایزه سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ را همزمان اعلام کند.
«کازوئو ایشیگورو»، نویسنده انگلیسی ژاپنیتبار که رمانهای «بازمانده روز» و «هرگز رهایم مکن» از آثار شناختهشده او هستند، آخرین نویسندهای بود که در سال ۲۰۱۷ موفق به کسب این جایزه شده بود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۱۸ به اولگا توکارشوک و سال ۲۰۱۹ میلادی به پیتر هاندکه اهدا شدجایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۱۸ به اولگا توکارشوک و سال ۲۰۱۹ میلادی به پیتر هاندکه اهدا شد جزئیات بیشتر🔽
ادامه مطلب »
نوبل شیمی ۲۰۱۹ به پاس توسعه باتریهای لیتیوم – یون | DW | 09.10.2019آکادمی علوم سوئد اسامی برندگان نوبل شیمی امسال را اعلام کرد. این جایزه را به طور مشترک گودیناف، ویتینگهام و یوشینو از آمریکا، بریتانیا و ژاپن برای توسعه باتریهای لیتیوم- یون به خود اختصاص دادند.
ادامه مطلب »
سه مخترع باتری «یون لیتیوم» جایزه نوبل شیمی را از آن خود کردند🔺سه مخترع باتری «یون لیتیوم» جایزه نوبل شیمی را از آن خود کردند «جان.بی گودایناف» آمریکایی، « استنلی ویتینگام» بریتانیایی و «آکیرا یوشینو » ژاپنی سه شیمیدانی هستند که نوبل امسال را به طور مشترک به خود اختصاص دادند.
ادامه مطلب »
جان گودایناف، استنلی ویتینگهام و آکیرا یوشینو مشترکاً برندۀ نوبل شیمی سال ۲۰۱۹ میلادی شدندآکادمی نوبل روز چهارشنبه ۹ اکتبر (۱۷ مهر) بطور مشترک جان بی. گودایناف از ایالات متحده آمریکا، استنلی ویتینگهام از بریتانیا و آکیرا یوشینو از ژاپن را شایستۀ دریافت جایزۀ نوبل شیمی اعلام کرد. جزئیات بیشتر🔽
ادامه مطلب »
کدام کشورها بیشترین جایزه نوبل را دریافت کردهاند؟کدام کشورها بیشترین جایزه نوبل را دریافت کردهاند؟ کشورهای غربی با فاصله زیاد در صدر کشورهایی هستند که شهروندان آنها بیشترین جایزه نوبل را دریافت کرده اند.
ادامه مطلب »
برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۱۹ معرفی شدندجایزه نوبل شیمی امسال ۲۰۱۹ بطور مشترک به «جان بی گودایناف» دانشمند آمریکایی ، «استنلی ویتنهام» دانشمند انگلیسی و «آکیرا یوشینو» محقق ژاپنی به دلیل ابداع باتریهای لیتیوم یونی تعلق گرفت.
ادامه مطلب »