کتاب «قهوه قجری در فنجان ادبیات» اثری از کمال شفیعی و محمدرضا بیرنگ منتشر شد.
در معرفی این کتاب آمده است: این اثر به بررسی محتوا محورِ ادبیات دوره بازگشت و زمینههای بروز نوگرایی با تکیه بر زندگی و شعر برخی شاعران نام آشنا و ناآشنای عصر قاجار میپردازد.
«قهوه قجری در فنجان ادبیات» از سه فصل با عناوین «در سراشیبی ادبیات»، «نوزایی ادبیات در منطقه غرب در عصر قاجار» و «اسدآباد و یک شاعر بیدیوان در عصر قاجار» تشکیل شده است که با نگاهی پژوهشگرانه به تبیین چیستی ادبیات قاجار مشغول و به سرنوشت آن گروه از رویدادهای ادبی و اجتماعی پرداخته که در بستر حاکمیت قاجار اتفاق افتاده و سرشت بخشی از ادبیات را شکل داده است.
شفیعی و بیرنگ در مقدمه کتاب درباره نام اثر اینگونه نوشتهاند: «برای کتاب، عنوان «قهوۀ قجری در فنجان ادبیات » انتخاب شده است.
این کتاب دومین جلد از مجموعهای شش جلدیست که تاریخ و ادبیات ایران را به صورت محتوامحور بررسی کرده است. جلد اول این مجموعه با نام «هزاران پارسی در سرزمین هزار ایزد » هم در انتشارات سورهمهر به چاپ رسیده است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
چند فنجان قهوه در روز مجاز است؟نازنین دبیرزاده کارشناس تغذیه در گفتگو با ایسنا میگوید: کودکان زیر 12 سال اصلا نباید از قهوه استفاده کنند، چراکه ممکن است روی کیفیت خواب آنها تاثیر منفی بگذارد.
ادامه مطلب »
آلیس مونرو درگذشتآلیس مونرو نویسنده کانادایی و برنده جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۱۳ در سن ۹۲ سالگی درگذشت.
ادامه مطلب »
دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودکدانشگاه شیراز در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشتماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود.
ادامه مطلب »
بررسی سرگذشت کارگران چیتسازی بهشهر در یک نشستسومین نشست حقوق و ادبیات در خانه اندیشمندان علوم انسانی به مناسبت هفته کارگر برگزار میشود.
ادامه مطلب »
نیلوفر امرایی، روزنامهنگار و مترجم ادبیات کودک، درگذشتنیلوفر امرایی، روزنامهنگار و مترجم ادبیات کودک، روز شنبه ۵ خرداد در ۳۵ سالگی در تهران درگذشت.
ادامه مطلب »
آلیس مونرو، نویسنده کانادایی برنده نوبل، در سن ۹۲ سالگی درگذشتآلیس مونرو، نویسنده کانادایی برنده جایزه نوبل ادبیات در ۹۲ سالگی درگذشت.مونرو با داستانهای کوتاه درخشانش توانست نامش را در کنار نویسندههای بزرگی چون آنتون چخوف و جان چیور قرار دهد.
ادامه مطلب »