گزارش نهایی جاوید رحمان به شورای حقوق بشر سازمان ملل؛ وضعیت نگران‌کننده حقوق بشر و افزایش ۴۳ درصدی...

ایران اخبار اخبار

گزارش نهایی جاوید رحمان به شورای حقوق بشر سازمان ملل؛ وضعیت نگران‌کننده حقوق بشر و افزایش ۴۳ درصدی...
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 VOA Farsi صدای آمریکا
  • ⏱ Reading Time:
  • 71 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 32%
  • Publisher: 51%

ابراز نگرانی مجدد جاوید رحمان از افزایش اعدام‌ها و شکنجه و نبود محاکمه عادلانه در ایران

گزارش نهایی جاوید رحمان به شورای حقوق بشر سازمان ملل؛ وضعیت نگران‌کننده حقوق بشر و افزایش ۴۳ درصدی اعدام‌ها در ایرانگزارش نهایی جاوید رحمان به شورای حقوق بشر سازمان ملل؛ وضعیت نگران‌کننده حقوق بشر و افزایش ۴۳ درصدی اعدام‌ها در ایرانگزارشگر ویژه سازمان ملل متحد برای نظارت بر وضعیت حقوق بشر در ایران، روز دوشنبه ۲۸ اسفند در گزارش پایانی خود به شورای حقوق بشر سازمان ملل از افزایش ۴۳ درصدی اعدام‌ها در سال ۲۰۲۳ و تداوم وضعیت نگران‌کننده حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

جاوید رحمان در ادامه گزارش خود با انتقاد از روند غیرقانونی و دادرسی ناعادلانه در ایران گفت: « تعداد حکم‌های اعدام بدون روند قانونی و حق دادرسی عادلانه، به شدت نگران‌کننده است. همچنین ادعاهایی در مورد شکنجه و بدرفتاری با «متهمان» در بازداشت وجود دارد و آنها به‌طور مکرر از دسترسی به وکیل محروم شده‌اند و وکلا اجازه دفاع از موکلان خود را نداشته‌اند.»

او در ادامه گزارش خود، با اشاره به بازداشت و اذیت و آزار فعالان حقوق مدنی و مدافعان حقوق بشر، گفت: «آزار و اذیت، تهدید، هدف‌گیری، بازداشت و زندانی کردن مدافعان حقوق بشر، وکلای دادگستری، خبرنگاران و فعالان اتحادیه‌های کارگری به شدت نگران‌کننده است. نرگس محمدی، مدافع حقوق بشر برجسته زندانی، از مشکلات شدید سلامتی، از جمله شرایط جدی قلب و ریه رنج می‌برد و فعالان حقوق کار و خبرنگارانی که در مورد شرایط کار و کارگری گزارش می‌دهند، به دلیل اعمال آزادی بیان و تجمع مسالمت‌آمیز خود، زندانی شده‌اند.

به گفته جاوید رحمان، بیش از یک میلیون پیامک با این مضمون به زنان فرستاده شد که اگر آنها بدون حجاب تردد کنند، وسایل نقلیه آنها ضبط خواهد شد و هزاران بار به این تهدیدها عمل شده است. گزارشگر ویژه سازمان ملل در بخش پایانی گزارش خود گفت: «در این گزارش، وضعیت کلی حقوق بشر در ایران طی شش سال گذشته و میزان توجه مقامات ایرانی به توصیه‌های ارائه شده بررسی شده است. اقدامات مثبت انجام شده، مانند اصلاح قانون قاچاق مواد مخدر در سال ۲۰۱۷ که منجر به کاهش اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر تا سال ۲۰۲۰ شد، مورد توجه قرار گرفته است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

VOA Farsi صدای آمریکا /  🏆 17. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

همزمان با روز جهانی زن، گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از «نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت» در ایران...همزمان با روز جهانی زن، گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از «نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت» در ایران...گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت جمهوری اسلامی
ادامه مطلب »

سفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل، اقدامات «ظالمانه» رژیم ایران علیه شهروندان خود را محکوم کردسفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل، اقدامات «ظالمانه» رژیم ایران علیه شهروندان خود را محکوم کردمیشل تیلور، سفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، به انتشار نخستین گزارش کمیته حقیقت‌یاب این سازمان درباره «تبعیض نهادینه شده علیه زنان و دختران» در ایران واکنش نشان داد.
ادامه مطلب »

هیات «به اصطلاح حقیقت‌یاب» را به رسمیت نمی‌شناسیمهیات «به اصطلاح حقیقت‌یاب» را به رسمیت نمی‌شناسیمبه گزارش شبکه شرق، دبیر ستاد حقوق بشر گفت که جمهوری اسلامی ایران، هیات به‌اصطلاح حقیقت‌یاب را که در یک فرآیند سیاسی از سوی شورای حقوق بشر ایجاد شد، به رسمیت نمی‌شناسد.
ادامه مطلب »

حمایت آمریکا از تمدید ماموریت کمیته حقیقت‌یاب سازمان مللحمایت آمریکا از تمدید ماموریت کمیته حقیقت‌یاب سازمان مللوزارت ا‌مور خارجه ایالات متحده آمریکا از حمایت قاطع کشورش از استمرار ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر و کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در ایران خبر داد.
ادامه مطلب »

غریب‌آبادی خواستار اخراج اسراییل از کمیسیون مقام زن شدغریب‌آبادی خواستار اخراج اسراییل از کمیسیون مقام زن شدبه گزارش شبکه شرق، دبیر ستاد حقوق بشر در نامه‌ای به ۳ مقام عالی سازمان ملل متحد خواستار اخراج اسراییل از کمیسیون مقام زن شد.
ادامه مطلب »

ایران هیات سیاسی حقیقت‌یاب را به رسمیت نمی‌شناسدایران هیات سیاسی حقیقت‌یاب را به رسمیت نمی‌شناسددبیر ستاد حقوق بشر گفت که جمهوری اسلامی ایران هیات به‌ اصطلاح حقیقت‌یاب را که در یک فرآیند سیاسی از سوی شورای حقوق بشر ایجاد شد به رسمیت نمی‌شناسد.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-25 12:48:42