قرار است در جریان این نشست که از روز یکشنبه ۶ نوامبر در شهر ساحلی شرمالشیخ مصر آغاز شده و تا ۱۸ نوامبر ادامه دارد، حدود ۲۰۰ رئیس دولت و حکومت با تصمیماتشان جان تازهای به مبارزات با گرمایش جهانی بدهند.
در سومین روز برگزاری بیست و هفتمین کنفرانس آب و هوایی سازمان ملل تحت نام «کوپ۲۷»، نخستوزیر کشور جزیرهای «آنتیگوآ و باربودا» واقع در آمریکای لاتین، به نمایندگی از طرف کشورهای کوچک خواستار وضع مالیات جهانی بر سود شرکتهای نفت و گاز شد تا از این مسیر مبلغ لازم برای پرداخت غرامت به کشورهایی که از بلایای طبیعی ناشی از تغییرات آب و هوایی آسیب دیدهاند، تامین شود.
روز سهشنبه همچنین امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه با رهبران ۵۰ سایت صنعتی فرانسوی که بیشترین میزان آلودگیهای کربنی را در این کشور منتشر میکنند دیدار کرد تا با آنها دربارۀ راههای ممکن برای کربنزدایی از صنایع گفتگو کند. در جریان این کنفرانس همچنین نتایج گزارشی منتشر شد که بطور مشترک از سوی رئیس کنونی این کنفرانس و رئیس پیشین آن تهیه شده بود و نشان میداد کشورهای به اصطلاح «جنوب» برای تامین مالی خسارات ناشی از تغییرات آب و هوایی همچنین اجرای برنامههایی با هدف مبارزه با گرمایش زمین، تا سال ۲۰۳۰ میلادی سالانه به ۲.۴ تریلیون دلار نیاز دارند. این امیدواری وجود دارد که نیمی از این مبلغ از طریق سرمایه گذاریهای خارجی تامین شود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
کنفرانس جهانی تغییرات آب و هوایی در شرمالشیخ با سخنرانی السیسی آغاز بهکار کردبیست و هفتمین دوره از کنفرانس جهانی تغییرات آب و هوایی روز دوشنبه 16 آبان با حضور دهها تن از رهبران جهان رسماً فعالیت خود را در شرم الشیخ مصر آغاز
ادامه مطلب »
آنتونیو گوترش در کنفرانس تغییرات اقلیمی: یا همکاری یا نابودیآنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه ۱۶ آبان طی سخنانی در کنفرانس تغییرات اقلیمی که در مصر برگزار میشود گفت: «جهان با سرعت در بزرگراه جهنم اقلیمی حرکت میکند».
ادامه مطلب »
گوترش بر سر اقلیم: بشریت یک انتخاب دارد: همکاری یا نابودی؛ ماکرون: آمریکا و چین سهم بیشتری بپردازندامانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه از آمریکا، چین و دیگر کشورهای ثروتمند غیراروپایی خواست تا سهم بیشتری را برای کمک به کشورهای فقیرتر برای مقابله با تأثیرات تغییرات آب و هوایی بپردازند.
ادامه مطلب »
هنر اعتراضی بهمثابهٔ رستاخیر اخلاقیاین یادداشت بر آن است تا با نگاهی تاریخمند به هنر اعتراضی در ایران، از صدر مشروطه تا اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» در قالب موسیقی و گاه تصویرسازی، آن را مرور کند.
ادامه مطلب »