محمد کشاورز زاده، سفیر پیشین ایران در چین، در گفتوگو با ایسنا بر اهمیت وفاق ملی و منطقهای برای پیشرفت ایران تاکید کرد و گفت که ایجاد وفاق در داخل کشور و در منطقه میتواند به کاهش هزینههای حکمرانی و جلوگیری از توطئه برخی از کشورها کمک کند.
محمد کشاورز زاده سفیر پیشین ایران در چین در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه یکی از شعارهای کلیدی دولت بحث وفاق ملی است، گفت: وفاق یک نوع وحدت و هم نظری در داخل جوامع کوچکتر مثل خانواده سپس شهر و در کشور بسیار مهم است. اگر این مساله را به منطقه و همسایگان و کشورهایی که سیاست خارجی و منافع ملی بههم نزدیک است تعمیم دهیم، میتواند کمک کند و هزینههای حکمرانی را کاهش دهد و مانع از توطئه برخی از کشورها شود.
او ادامه داد: ایران عضو بسیاری از سازمانهای منطقهای است که اگر اینها را تقویت و وفاق ایجاد کنیم به ما کمک میکند، آنهم در شرایطی که برخی کشورهای بزرگ و استکباری علاقهمند به ایران نیستند با ما همکاری کنند. ما عضو همکاریهای شانگهای، بریکس، سازمان اکو و ... هستیم و اینها زمینههایی است که بتوانیم وفاق ایجاد کنیم. باید از هر کاری که مانع از ایجاد وفاق میشود، جلوگیری کرد. حداقل در سطح منطقهای و با توجه به شرایط بحرانی که منطقه غرب آسیا دارد، تلاش دولت چهاردهم در زمینه ایجاد وفاق با کشورهای همسایه و اسلامی کمک کننده است تا مردم منطقه بتوانند از شر کشورهای فرامنطقهای که میخواهند در منطقه ایجاد آشوب کنند، رها شوند. سفیر پیشین ایران در چین اظهار کرد: سازمانهای منطقهای به نوعی وفاق دارند، مانند سازمان همکاریهای شانگهای و اکو و اوراسیا که برای ایجاد وفاق در منطقه ایجاد شدهاند. تقویت سازمانهای منطقهای به وفاق بینالمللی کمک میکند. در سطح جهانی نمیتوانیم این وفاق را داشته باشیم چراکه منافع ما با کشورهای غربی و کشورهایی که در منطقه خواستار نفوذ و اعمال سیاستهایشان هستند، عملا امکانپذیر نیست اما در سطح منطقه میتوانیم این کار را انجام دهیم. اولین قدم رفع سوءتفاهم با همسایگانمان است. کشاورز زاده در پایان خاطرنشان کرد: وفاق ملی در داخل کشور استفاده از همه نیروهایی است که معتقد به نظام هستند و میتوانند در جهت اعتلای کشور کمک کنند. اینکه در خصوص موضوعات سیاست خارجی جناحی برخورد کنیم، ایجاد وفاق نخواهد کرد. هر چند در این زمینه مشکل زیاد داریم و ظرف چهار دهه زمانهایی وفاق پررنگ بوده و اوقاتی هم فاصله زیاد شده و همگرایی که قرار بود نیروهای انقلاب با هم داشته باشند کاهش یافته است. دولت میتواند از نیروهایی که معتقد به نظام هستند، استفاده کند. انتهای پیا
Vafak Iran Siyaset-I-Hariciye Orta Asya Shanghai Cooperation Organization
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
ضرورت بازتعریف سیاست منطقهای ایرانایران در حالی چند ماه دیگر، سال 1404 را آغاز میکند که این سال میتوانست یک نقطه عطف تاریخی برای توسعه و اقتدار ملی، منطقهای و بینالمللی ایران باشد.
ادامه مطلب »
وُفاق ملی در ایرانعزتالله یوسفیان ملا در گفتوگو با ایسنا درباره مفهوم وفاق ملی اظهار کرد وفاق ملی به معنای بکارگیری سلایق مختلف یعنی در سیاستگذاری و اجرای سیاستها، سلایق مختلف کنار هم بیایند و هدف واحدی را دنبال کنند. وی افزود مفهوم وفاق ملی باید مشخص شود که آیا وفاق ملی بین جمعی است که کار سیاسی میکنند یا وفاق ملی شامل مردمی که در نقاط دوردست کشور هم زندگیمیکنند، میشود؟ وی با بیان اینکه «انتخاب استاندار بلوچ یا معاون اهل سنت نمونههایی از تلاش برای تحقق وفاق ملی است»، افزود: اما این رویکرد هنوز کمرنگ است و وفاق ملی شامل همه اقشار، اقوام و مذاهب و به طور کلی همه مردم نشده است.
ادامه مطلب »
اعلام آمادگی ائمه جمعه سیستان برای تبیین گفتمان توسعه و وفاق ملی در منطقهجمعی از ائمه جمعه سیستان در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان، برای تبیین گفتمان توسعه و وفاق ملی در منطقه و رفع مشکلات مردم اعلام آمادگی کردند.
ادامه مطلب »
تیم ملی رویینگ مردان ایران: در ابتدای راهافشین فرزام، سرمربی تیم ملی رویینگ مردان ایران، در گفتوگو با ایسنا، در مورد وضعیت پیشرفت تیم ملی و برنامههای آینده صحبت کرد.
ادامه مطلب »
نقش جهاددانشگاهی برای اتصال صنعت و دانشگاه/ قطار ملی؛ الگویی برای توسعه حمل و نقل ریلیاجرای پروژه قطار ملی و تولید سیستم پیشران آن توسط فناوران جهاددانشگاهی، ایران توانست هزینه تولید قطارها را تا ۵۰ درصد کاهش داده و الگویی نوین برای مدیریت پروژههای ملی ارائه دهد.
ادامه مطلب »
وفاق و همبستگی ملی باید بهگونهای باشد که نتیجه آن مردممحوری و رضایتمندی عمومی باشدوزیر کشور مردمداری را مهمترین مولفه رویکرد وفاق ملی دانست و بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مختلف استان برای توسعه و رفاه مردم تأکید کرد.
ادامه مطلب »