نام کرونا این روزها به بازگشایی مدارس گره خورده است. بسیاری از والدین به وعدههای آموزشوپرورش در خصوص حفظ سلامتی دانشآموزان اعتماد کردهاند و دلشان نمیخواهد فرزندشان از تحصیل عقب بماند. در مقابل والدینی هستند که تصمیم گرفتهاند آموزش فرزند خود را از درون خانه پیش ببرند. در این بین حملونقل والدین و دانشآموزان، تجمع والدین مقابل مدارس، عدم رعایت پروتکلها و فاصلهگذاری اجتماعی دانشآموزان در فضای مدرسه نیز مزید بر علت شده است تا انتقادها به بازگشایی مدارس در این روزها بیشتر شود.
جمعی از نمایندگان مجلس هم بیکار ننشستهاند و جمعآوری امضا برای استیضاح وزیر آموزشوپرورش را آغاز کردهاند. کاربران فضای مجازی گزارش داده بودند که بعضی مدارس حضور دانشآموزان را الزامی کردهاند، اما وزیر آموزشوپرورش میگوید حضور دانشآموزان اجباری نیست.خود خبر از آغاز استیضاح وزیر آموزشوپرورش داد: «امروز بعد از سوال از وزیر محترم آموزشوپرورش و اعلام وصول توسط هیئترییسه برای بحث در کمیسیون تخصصی، استیضاح وزیر هم کلید خورد و برای امضا در کارتابل نمایندگان محترم قرار گرفت.
ساعتی بعد «محسن حاجیمیرزایی»، وزیر آموزشوپرورش، در آخرین اظهارات خود با کمی نرمش نسبت به روزهای گذشته، گفت از ابتدا هم آموزش حضوری: «ما از ابتدا هم گفتیم اولویت ما آموزش حضوری است و آموزش حضوری را مناسبتر میدانیم، اما شنیده شد برخی مدارس غیردولتی یا دولتی الزام کرده بودند که حتما دانشآموزان باید حضور پیدا کنند. ما گفتیم وظیفه ما ارائه خدمات آموزشی به همه دانشآموزان است تا هیچ دانشآموزی از آموختن محروم نباشد.
حاجیمیرزایی همچنین بازگشایی مدارس را تصمیم «ستاد ملی کرونا» عنوان کرده و گفته است: «این تصمیمات مربوط به وزارت آموزشوپرورش نیست. تصمیم به آغاز تحصیلی در ۱۵ شهریور و تاکید بر آموزش حضوری تصمیم ستاد ملی کروناست و ما هم ملزم به رعایت آن هستیم.»تنها اولیای دانشآموزان نیستند که ابراز نگرانی میکنند. دلواپسی والدینی که فرزندان بزرگتر دارند، به زودی با فصل بازگشایی دانشگاهها آغاز خواهد شد. یکی از مهمترین چالشهای پیش رو، استقرار دانشجویان در محیطهای خوابگاهی است.
«احمد معتمدی»، رییس «دانشگاه امیرکبیر»، در خصوص وضعیت خوابگاههای این دانشگاه در ترم پیش رو گفته که سعی شده است خوابگاههای دانشجویی در دانشگاه امیرکبیر به صورت تکنفره و در مواردی که اتاق بسیار بزرگ است، به صورت دونفره برنامهریزی شوند. در این شرایط، ظرفیت خوابگاهی دانشگاه ۱۲۰۰ دانشجو خواهد بود، اما اگر در برخی اتاقها دو نفر اسکان داده شوند، ظرفیت خوابگاهی دانشگاه حدود ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ نفر خواهد بود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
کرونا در ایران؛ چالش بازگشایی مدارس و کلاسهای حضوری | DW | 06.09.2020سردرگمی معلمان، شاگردان و خانوادهها. معاون نظام پزشکی کلاسهای حضوری را مخاطرهآمیز می داند. آموزش و پرورش میگوید فناوری جای کلاس و تعامل عینی را نمیگیرد، اما همزمان اختیار تصمیمگیری را به خانوادهها سپرده است.
ادامه مطلب »
کرونا در ایران؛ 139 جان باخته و 1992 بیمار جدید طی یک روزطبق آخرین گزارش رسمی وزارت بهداشت ایران در یک روز گذشته 139 بیمار مبتلا به کووید-19 فوت کردهاند و 1992 بیمار جدید شناسایی شده است. - خبرگزاری آناتولی
ادامه مطلب »
کرونا در ایران؛ مجازات تخلف از شیوهنامه بهداشتی
ادامه مطلب »