کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

ایران اخبار اخبار

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 83 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 37%
  • Publisher: 63%

۲ سویه EG.۵ و HV.۱ کروناویروس در حال حاضر نزدیک به نیمی از موارد ابتلا به کووید ۱۹ در ایالات متحده را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایسنا، سویه EG.۵ کروناویروس در ماه اوت به نوع غالب این ویروس در سراسر این کشور تبدیل شد. در آن زمان، سازمان جهانی بهداشت آن را به عنوان «سویه تحت نظر» طبقه بندی کرد، به این معنی که حامل تغییرات ژنتیکی است که می‌تواند شیوع آن را افزایش دهد.

دانشمندان همچنین دو سویه دیگر به نام‌های BA.۲.۸۶ و JN.۱ را هم مشاهده کرده‌اند که می‌گویند تعداد هشداردهنده‌ای از جهش‌ها را به همراه دارند. دو گونه‌ای که بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا با هم، حدود ۹ درصد از موارد ابتلا به کووید۱۹ را در این کشور تشکیل می دهند و به نظر می رسد در حال افزایش هستند.در حالی که بیماری شدید در افراد مسن و افراد دارای شرایط زمینه ای همیشه نگران کننده است و کووید طولانی مدت نیز می‌تواند به عنوان یک عارضه در افراد بروز کند، متخصصان می گویند که EG.

اما EG.۵ که «اریس» نیز نامیده می شود، به نظر نمی رسد که ظرفیت جدیدی در مورد مسری بودن، علائم یا احتمال ایجاد بیماری شدید داشته باشد. تست‌های تشخیصی و درمان‌هایی مانند «پاکسلووید» همچنان در برابر آن مؤثر هستند. همچنین واکسن‌های جدید که یک نوع XBB مرتبط را هدف قرار می‌دهند، به نظر می‌رسد که تعداد کافی آنتی‌بادی تولید می‌کنند که علیه EG.۵ موثر است.

علاوه بر این نگرانی، داده‌های اولیه نشان داد که واکسن‌های جدید ممکن است در برابر BA.۲.۸۶ چندان مؤثر نباشند. با این حال، از آن زمان شواهدی ظاهر شد که سطوح آنتی‌بادی تولید شده در پاسخ به BA.۲.۸۶ با سطح آنتی‌بادی تولید شده در پاسخ به EG.۵ برابری می کند که نشان می دهد واکسن ها به اندازه کافی در برابر آن از افراد محافظت می کنند. داده‌های مطالعه دیگری نیز نشان داد که BA.۲.۸۶ ممکن است به اندازه سایر اشکال ویروس قابل انتقال نباشد.

یک متخصص در این باره گفت: احتمال دارد که JN.۱ یا یک سویه نزدیک و مرتبط با آن در چند ماه آینده در سطح جهانی غالب شود. داده‌ها نشان می‌دهند که شیوع عوامل بیماری‌زای شناخته شده‌ای مانند «مایکوپلاسما پنومونیه» که یک عفونت باکتریایی رایج به ویژه در کودکان است با رفع کامل محدودیت‌های کووید۱۹ از ماه مه در چین رو به افزایش بوده است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

شکست ناپذیری پرسپولیس مقابل سپاهان در نقش جهانشکست ناپذیری پرسپولیس مقابل سپاهان در نقش جهانپرسپولیس در دیدارهای رودررو مقابل سپاهان در ورزشگاه نقش جهان جدید شکست نخورده است.
ادامه مطلب »

جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهانجدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهانبنابر جدیدترین به‌روزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید۱۹)، مجموع مبتلایان به این بیماری در کشورهای مختلف تاکنون به ۶۹۷ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۲۵۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۳۷ هزار و ۳۳۹ بیمار نیز تأیید شده است.
ادامه مطلب »

تغییر لحن واشنگتن در قبال رژیم صهیونیستیتغییر لحن واشنگتن در قبال رژیم صهیونیستیاظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا در انتقاد از کشتار غیرنظامیان در غزه، نشان از یک تغییر کوچک اما مهم در موضع واشنگتن نسبت به رژیم صهیونیستی دارد.
ادامه مطلب »

جمع‌آوری یک میلیون امضا توسط عفو بین‌الملل برای توقف جنگ در غزهجمع‌آوری یک میلیون امضا توسط عفو بین‌الملل برای توقف جنگ در غزهیک مسئول عفو بین‌الملل گفت که آنها توانسته‌اند یک میلیون امضای افرادی در جهان را در عریضه‌ای که خواهان آتش بس فوری در نوار غزه است، جمع آوری کنند.
ادامه مطلب »

رسانه بیشترین تاثیر را در بیداری ملت‌ها داردرسانه بیشترین تاثیر را در بیداری ملت‌ها داردفرمانده سپاه انصارالرضا(ع) گفت: امروز رسانه بیشترین تاثیر را در بیداری ملت ها و افشاگری واقعیت های در حال اتفاق در جهان دارد.
ادامه مطلب »

دیوید کامرون، نخست وزیر سابق به سمت وزیر امور خارجه بریتانیا منصوب شددیوید کامرون، نخست وزیر سابق به سمت وزیر امور خارجه بریتانیا منصوب شدآخرین تحولات ایران و جهان در روز دوشنبه ۲۲ آبان سال ۱۴۰۲ خورشیدی برابر با ۱۳ نوامبر سال ۲۰۲۳ میلادی را‌ در قالب خبرهای کوتاه در این صفحه دنبال کنید.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-24 23:47:57