یک متخصص قلب و عروق به تشریح باید و نبایدهای روزه داری برای بیماران قلبی پرداخت.
دکتر مصطفی بهرهمند در گفت و گو با ایسنا، درخصوص روزه داری بیماران قلبی گفت: بیماران قلبی به دو دسته تقسیم بندی میشوند. دسته اول بیمارانی هستند که دچار تنگی رگ بوده و دسته دیگر بیمارانی هستند که قلب آنها دچار نارسایی شده است.
این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: همچنین برای بیماری که به تازگی دچار حمله قلبی شده و در دوران نقاهت به سر میبرند، روزه داری توصیه نمیشود. این متخصص قلب و عروق در خصوص تغذیه بیماران قلبی در ایام ماه مبارک رمضان هم گفت: این بیماران باید بطور جد از مصرف نمک و چربی در وعده های شام و سحری اجتناب کرده و غذاهای آبپز را جایگزین کنند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
توصیههای تغذیهای برای «روزه دارانِ دیابتی»یک متخصص تغذیه به تشریح نکات ضروری تغذیه بیماران دیابتی برای روزه داری در ماه مبارک رمضان پرداخت.
ادامه مطلب »
چند توصیه برای روزهداران مبتلا به «فشار خون بالا»یک متخصص داخلی به تشریح برخی نکات برای حفظ سلامت روزه داران بیماران مبتلا به فشار خون بالا پرداخت.
ادامه مطلب »
نکات طلایی برای تمیز کردن کابینت های ام دی افخانم ها با استفاده از چندین ترفند بسیار مناسب و رعایت برخی از نکات مهم می توانند برای تمیز کردن کابینت های ام دی اف و هایگلاس براق اقدام کنند.
ادامه مطلب »
جوجههای رنگ شده نخرید/ جوجهها می توانند ناقل آنفلوانزا باشندمعاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز، فروشندگان جوجه های رنگ شده در گوشه و کنار شهر شروع به فروش جوجه های رنگی میکنند که میتواند برای افراد جامعه خطرناک باشد.
ادامه مطلب »
ورزشکاران چگونه روزه بگیرند؟رئیس اندیشکده پیشرفت و سلامت اظهارکرد: حکمای طب ایرانی ورزش را یکی از موارد بسیار مهم در حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریهای متعدد و درمان برخی بیماریها بهشمار می آورند و از گذشته دور، ورزش جزء «سته ضروریه» یعنی شش اصل سلامتی بوده و در باب حرکت و سکون که حرکت به عنوان یک لازمه سلامتی است، مفصل در کتب طب سنتی به آن پرداخته شده است.
ادامه مطلب »
دانشگاهها چگونه می توانند به تحقق شعار سال کمک کنند؟رییس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه دانشگاهها به دلیل نیروهای تخصصی که در اختیار دارند، می توانند در تحقق شعار سال گام بردارند، گفت: لزوما همه مشکلات ریشه در خود اقتصاد ندارد؛ ممکن است بخشی از آنها ریشه مدیریتی یا اجتماعی داشته باشد که توجه به این موارد می تواند در رفع مشکلات کمک کننده باشند.
ادامه مطلب »