چرا قانون جدید دولت هند،‌ مردم کشمیر را نگران کرده؟

ایران اخبار اخبار

چرا قانون جدید دولت هند،‌ مردم کشمیر را نگران کرده؟
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 bbcpersian
  • ⏱ Reading Time:
  • 58 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 27%
  • Publisher: 51%

اقدام دولت فدرال هند مبنی بر صدور مجوز اقامت در منطقه تحت کنترل خود، کشمیر برای بیش از ۳۲ هزار نفر 'خارجی'، باعث افزایش ترس از تغییرات جمعیتی در این ناحیه شده است.

به گزارش رسانه‌ها، طبق این قانون افرادی که ۱۵ سال در کشمیر سکونت داشته، یا مدت ۷ سال در این منطقه تحصیل کرد‌ه‌ و موفق به کسب نمره قبولی در امتحانات مدرسه شده‌اند ، شرایط لازم برای گرفتن گواهی اقامت را دارند.

پیش از این، طبق ماده ۳۵ قانون اساسی هند، شهروند دائم به افرادی که قبل از سال ۱۹۵۴ ساکن این ایالت بودند و فرزندان و نوادگان آن‌ها اتلاق می‌شد. این افراد از حقوق مختلفی از جمله حق خرید ملک در منطقه، حق اشتغال به کارهای دولتی و گرفتن بورس‌های آموزشی دولتی، برخوردار بودند.با وجود انکار دولت هند، باور عمومی مردم کشمیر و بخش‌هایی از جامو این است که قانون جدید باعث شکل‌گیری تغییر ترکیب جمعیتی در منطقه می‌شود.

تحلیلگران حقوقی این اقدام دولت هند را به این دلیل که از قانون تبعیت نمی‌کند، تغییری"اجباری" تلقی می‌کنند. خان شعیب، حقوقدان و محقق مرکز قوانین تجارت و شراکت لندن می‌گوید:"در قانون جدید جایی برای جامعه مهاجران کشمیر در نظر گرفته نشده و این به وضوح از هدف دولت برای ایجاد تغییر جمعیتی در این منطقه و سوء‌نیت‌اش نسبت به این ایالت اکثریت مسلمان، حکایت دارد."

برخی هم معتقدند دولت این اقدامات را برای دلجویی از گروهی از پناهجویان مناطق غربی پاکستان از جمله اعضای جوامع والمیکی و گورکا و همینطور گروه‌های هندوی مستقر در منطقه جامو انجام داده تا از این طریق بتوانند حق اقامت دریافت کنند.احزاب سیاسی مهم در منطقه این قانون را اقدامی"توهین‌آمیز" توصیف کرده و زمان اعلام آن را مورد انتقاد قرار داده‌‌اند.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

bbcpersian /  🏆 15. in İR

 

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

دولت آماده تعامل سازنده با مجلس است/ تصویب لایحه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی در دولتدولت آماده تعامل سازنده با مجلس است/ تصویب لایحه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی در دولترئیس‌جمهور گفت: دولت آماده تفاهم، همکاری و تعامل سازنده با مجلس شورای اسلامی جهت پیشرفت و آبادانی و مقابله با نقشه های شوم دشمنان قسم خورده کشور است.
ادامه مطلب »

افتتاح پروژه‌های عظیم دولت در صد روز نخست سال 99افتتاح پروژه‌های عظیم دولت در صد روز نخست سال 99با وجود تحریم و ویروس کرونا و همچنین مشکلات ناشی از این دو، پیشبرد طرح‌های ملی بدون توقف ادامه یافته و تحریم کنندگان را ناکام گذاشته است. در صد روز نخست امسال بسیاری از پروژه‌های عظیم کشاورزی، صنعتی، معدنی، زیربنایی، آب، برق، ورزشی، درمانی، فرودگاهی، ارتباطات، راه و نفت، در استانهای تهران، فارس، ایلام، کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، آذربایجان غربی، اصفهان و خراسان رضوی و ... افتتاح و عملیات اجرایی آنها آغاز شد و این روند تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت.
ادامه مطلب »

صحبت‌های رهبری درباره رابطه قوه مجریه و مجلس، فصل‌الخطاب است/ از دولت طلبِ شخصی نداریم/ سه قوه برای حل مشکلات کشور در کنار هم باشندصحبت‌های رهبری درباره رابطه قوه مجریه و مجلس، فصل‌الخطاب است/ از دولت طلبِ شخصی نداریم/ سه قوه برای حل مشکلات کشور در کنار هم باشندموسوی اردبیلی در گفت‌وگو با ایلنا: صحبت‌های رهبری درباره رابطه قوه مجریه و مجلس، فصل‌الخطاب است/ از دولت طلبِ شخصی نداریم/ سه قوه برای حل مشکلات کشور در کنار هم باشند
ادامه مطلب »

دولت کارگران را سرکار گذاشته/ مصوبه افزایش حق مسکن در اولویت دولت نیست- اخبار اقتصادی - اخبار تسنیم - Tasnimدولت کارگران را سرکار گذاشته/ مصوبه افزایش حق مسکن در اولویت دولت نیست- اخبار اقتصادی - اخبار تسنیم - Tasnimرئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار با گلایه از وزیر کار برای عدم تصویب مصوبه حق مسکن در هیأت دولت گفت:دولت کارگران را سرکار گذشته است, رقم 200هزارتومان در شرایط فعلی برای کارگران حائز اهمیت است. چرا کارگران برای دولت اهمیت ندارند.
ادامه مطلب »

دولت الکترونیک؛ راهکاری برای حذف رانت و رشوه/ سنت‌ها را به موزه و تاریخ بسپاریمدولت الکترونیک؛ راهکاری برای حذف رانت و رشوه/ سنت‌ها را به موزه و تاریخ بسپاریموزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دولت الکترونیک رانت‌خواری، امتیازطلبی، خویشاوندبازی، امتیازات اقتصادی و سیاسی پنهان از بین رفته و همه مساوی می‌شوند، یعنی هر کس خدمت بهتر و با قیمت ارزان‌تر ارائه دهد، جلوتر است.
ادامه مطلب »

تشکیل کمیته تعامل بین دولت و سایر قوا ضروری است/ برخورد زشت برخی همکاران با ظریف، در چارچوب وظایف نمایندگی نبود/ به دنبال استیضاح وزیر نیرو هستمتشکیل کمیته تعامل بین دولت و سایر قوا ضروری است/ برخورد زشت برخی همکاران با ظریف، در چارچوب وظایف نمایندگی نبود/ به دنبال استیضاح وزیر نیرو هستمحیدری در گفت‌وگو با ایلنا: تشکیل کمیته تعامل بین دولت و سایر قوا ضروری است/ برخورد زشت برخی همکاران با ظریف، در چارچوب وظایف نمایندگی نبود/ به دنبال استیضاح وزیر نیرو هستم
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-01-22 10:52:42