در سفر به «کاله» و «دانکرک»، دو شهر اصلی در شمال فرانسه که نقطه حرکت پناهجویان به بریتانیا است، شرایط زندگی و روانی مردان مجردی را روایت میکنیم که یک جمله در صحبتهایشان یکسان است:ما مردان مجرد هم انسان هستیم، ما را هم ببینید. اطلاع_رسانی aidaghajar
در کنار افزوده شدن بر شمار پلیس در مرز فرانسه، تعداد بیشتر دوربینهای کنترلی در مرز و همینطور حصارکشیهای بیشتر از جمله هزینههایی هستند که فرانسه در کنترل ورود غیرقانونی پناهجویان تخصیص داده است. هر از گاهی هم خبری منتشر میشود از بازداشت باندهای قاچاق انسان که در بسیاری موارد صرفا پناهجویانی دستگیر میشوند که برای تامین هزینه سفر به بریتانیا، با قاچاقچیان همکاری میکنند؛ همانهایی که به زبان پناهجویی به آنها «خدنگ» یا «کمکی» گفته میشود.
اما یکی دیگر از پناهجویان افغانستانی که زاده ایران است، روایت دیگری از بازداشت توسط پلیس فرانسه دارد. او در یونان، کرواسی و اسلوونی اثر انگشت داده است؛ یعنی درخواست پناهجویی او پس از بازداشت توسط پلیسهای مرزی ثبت شده است. زمانیکه همراه چند پناهجوی دیگر در نقطه حرکت منتظر کمکی قاچاقبر بود، پلیس فرانسه آنها را بازداشت کرد: «ما را که بازداشت کردند، به بازداشتگاهی بردند که دو طرفش فنس و میله بود و دو طرفش دیوار. یک هفته آنجا نگه داشتند.
در حالیکه میخندد، سیگاری آتش میزند و ادامه میدهد: «فقط میخواهند ما را بترسانند. [اشاره به توافق بریتانیا و رواندا] من دیگر از هیچچیز نمیترسم. تمام این مسیر را تنهایی آمدهام. باز هم ادامه میدهم.» جنگل نام منطقهای است که تا سال ۲۰۱۶ زندگی پناهجویی را در کاله تعریف میکرد؛ مکانی که پر از چادر، کانکس و ساختمانهای نیمهکاره بود و به روایت پناهجویان قدیمی، شهری شده بود برای خودش. مغازه داشت و مردم محلی هم به آن سر میزدند. اما در پی تشدید ورود پناهجویان به اروپا و راهی شدن آنها به بریتانیا، به دستور «نیکولا سارکوزی»، رییسجمهوری سابق فرانسه، تمام آن کمپ تخریب شد و پناهجویان آوارهتر از پیش شدند.
دور میشود، عکسی میگیرد، نزدیک میشود و شکلاتی تعارف میکند: «نگهش دار. وقتی به بریتانیا رسیدم، بهت خبر میدهم و عکس این شکلات یا حداقل عکس پوستهاش را برایم بفرست.» مرد اریترهای از راه میرسد. در قوطی حلبی آب ریخته است و روی آتش میگذارد. میخواهد ما را به چای میهمان کند. دستانش را گرم میکند و تعارف میکند که بنشینم: «ما میدانیم رواندا یعنی چه. بریتانیا ایرانیها، عربها و افغانستانیها را برنمیگرداند، فقط ما را برمیگرداند. ولی هنوز که کسی را برنگرداندهاند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
انتقاد سازمان حقوق بشری از خودداری «نظاممند» از ارائه مجوز به تجمعات در ایرانسازمان آرتیکل ۱۹ در گزارشی از «اجباری» کردن دریافت مجوز برای برگزاری تجمعات مسالمتآمیز در ایران و سرکوب تجمعاتی که حاکمیت آنها را «غیرقانونی» میخوانند، انتقاد کرده است.
ادامه مطلب »
اولین سخنان قالیباف بعد از سیسمونی گیت: مردم در شرایط سختی به سر میبرند«محمد باقر قالیباف»، رئیس مجلس ایران، در اولین اظهارات خود پس از جنجالها بر سر مسافرت خانوادهاش به ترکیه برای خرید سیسمونی گفت: مردم در شرایط سختی بهسر میبرند و وضع گرانیها در کشور، غیرقابل دفاع شده است. اخبار_ایران
ادامه مطلب »
میزان غلظت گرد و خاک در هوای اهواز به بیش از 22 برابر حد مجاز رسیدمدیر روابط عمومی ادارهکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان ایران اعلام کرد که میزان غلظت گرد و خاک در هوای اهواز به بیش از 22 برابر حد مجاز رسیده است. - خبرگزاری آناتولی
ادامه مطلب »
کییف از سازمان ملل خواست به روسیه برای تخلیه ماریوپل از غیرنظامیان فشار بیاوردوزیر خارجه اوکراین از دبیرکل سازمان خواست که روسیه را برای تخلیه شهر محاصرهشده ماریوپل از غیرنظامیان تحت فشار بگذارد و آن را خواستهای توصیف کرد که سازمان ملل میتواند محققش کند.
ادامه مطلب »
جنگ در اوکراین؛ آمریکا برای ارسال تسلیحات به کییف ۴۰ کشور را در آلمان گردهم میآوردجنگ در اوکراین در شرایطی وارد شصت و دومین روز خود شده است که روسیه حملات خود را در شرق این کشور تشدید کرده و مقامهای نظامی غربی گفتهاند مسکو میخواهد با دور زدن مواضع نیروهای اوکراینی شهرهای این ناحیه را به تصرف خود درآورد.
ادامه مطلب »
ادامه واکنشها به ''سیسمونی لاکچری''؛ خودداری قالیباف از موضعگیری | DW | 24.04.2022در ادامه واکنشها به سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی، شماری از نمایندگان مجلس ایران حمایت خود را از او اعلام کردند. قالیباف در نخستین سخنان پس از این افشاگری، از موضعگیری در این خصوص خودداری کرد.
ادامه مطلب »