برگزارکنندگان بازیهای المپیک توکیو و کمیته بینالمللی المپیک از چند هفته گذشته تاکنون بارها نسبت به احتمال بالای برگزاری بزرگترین تورنمنت ورزشی جهان در سال آینده میلادی با و یا بدون دسترس بودن واکسن بیماری همهگیر کووید ابراز اطمینان کردهاند.
این مواضع اما همچنان به دلیل شیوع موج جدید و تداوم همهگیری بیماری کووید و نیز ناشناخته بودن سیر تحول ویروس کرونا که گفته میشود با جهشهای ژنتیکی کنترل آن سختتر خواهد بود، با ابهامها و تردیدهای فراوان روبرو است.
با این حال گفته میشود که از اشتیاق ژاپنیها برای میزبانی بازیهای المپیک به شکل قابل توجهی کاسته شده است به نحوی که بر اساس آخرین نظرسنجی انجام شده در تابستان سال جاری تنها کمتر از یک سوم شهروندان این کشور گفتهاند که با میزبانی توکیو از این بازیها در سال ۲۰۲۱ موافقاند. برگزارکنندگان بازی های المپیک توکیو و کمیته بینالمللی المپیک به تازگی فهرستی بلند بالا در دستورالعملهای بالقوه را برای مواجه با ویروس کرونا تدوین و رسانهای کردند که از میان آنها به میتوان به اعمال محدودیت در تردد و جابجایی ورزشکاران در طول تورنمنت و نیز پذیرش تعداد محدود از تماشاگران در ورزشگاهها اشاره کرد.
تعویق بیسابقه المپیک همچنین جدا از تحمیل هزینههای اضافی، درد سرهای لجستیکی زیادی را برای برگزارکنندگان ایجاد کرده است؛ لذا کمیته برگزاری بازیها در تلاش است تا برای جبران خسارتها صرفهجوییهای بیشتری را به خصوص در برگزاری مراسم پر زرق و برق افتتاحیه و اختتامیه بازیها در دستور کار قرار دهد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
تاوان شعارنویسی علیه خامنهای؛ محاکمه بدون وکیل و صدور حکم ۱۸ سال زندان برای شهین خاکپورصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.
ادامه مطلب »
حجم صادرات سال گذشته ترکیه به حدود 180.8 میلیارد دلار رسید
ادامه مطلب »
شمار نیروگاههای هستهای جهان به پایینترین تعداد در ۳۰ سال گذشته رسیدیک نهاد بینالمللی در تازهترین گزارش سالانه خود از وضعیت صنعت هستهای در جهان اعلام کرد میزان نیروگاههای اتمی فعال به پایینترین تعداد در سی سال گذشته رسیده است.
ادامه مطلب »
توافق فتح و حماس؛ انتخابات پس از ۱۵ سال در سرزمینهای فلسطینی برگزار میشوداسلامگرایان جنبش حماس به همراه سکولارهای جنبش رقیب یعنی فتح، روز پنجشنبه ۲۴ سپتامبر (۳ مهر) توافق کردند که پس از ۱۵ سال نخستین انتخابات سراسری را ظرف شش ماه آینده در سرزمینهای فلسطینی برگزار کنند.
ادامه مطلب »