همایش روز ملی هوای پاک با حضور مسعود پزشکیان رییس جمهور، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، شینا انصاری رییس سازمان حفاظت محیط زیست و عباس علیآبادی وزیر نیرو برگزار شد. در این مراسم، عباس علیآبادی وزیر نیرو اظهار کرد: از سال ۱۸۵۰ میلادی تاکنون دمای زمین ۱.۱ درجه سانتیگراد افزایش پیدا کرده که دلیل اصلی آن انتشار co۲ و سایر گازهای گلخانهای است. وی با بیان اینکه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر یکی از راههای کاهش انتشار این گازهاست، گفت: در جهان سهم تجدیدپذیرها در تامین انرژی از ۲.۵ به ۱۲.۹ درصد رسیده اما در کشور ما این امر مغفول مانده بود. البته در سالهای اخیر روند توسعه تجدیدپذیرها سرعت گرفته و تا تابستان امسال که ناترازی را داریم، در کمترین حالت ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر تولید خواهیم کرد. علیآبادی افزود: اکنون به صورت هفتگی درحال افزایش ظرفیت برق تجدیدپذیر هستیم و تا پایان ۱۴۰۴، سهم آنها به بیش از ۱۱ هزار مگاوات خواهد رسید. وی در پایان درخصوص بحران آب نیز هشدار داد و خاطرنشان کرد: ناترازی آب کشور بسیار جدی است و آورده سالانه ما از ۴۰۰ میلیارد مترمکعب به ۳۷۰ میلیارد متر مکعب رسیده است. لذا لازم است در الگوها تجدیدنظر شود.
به گزارش مشرق، صبح امروز همایش روز ملی هوای پاک با حضور مسعود پزشکیان؛ رییس جمهور، محمدرضا ظفرقندی؛ وزیر بهداشت، شینا انصاری؛ رییس سازمان حفاظت محیط محیط زیست، عباس علیآبادی وزیر نیرو برگزار شد.
در این مراسم، عباس علیآبادی؛ وزیر نیرو اظهار کرد: از سال ۱۸۵۰ میلادی تاکنون دمای زمین ۱.۱ درجه سانتیگراد افزایش پیدا کرده که دلیل اصلی آن انتشار co۲ و سایر گازهای گلخانهای است. از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ اگرچه برخی کشورها موفق به کاهش انتشار گازهای گلخانهای شدند اما در مقابل انتشار این گازها در کشورهای درحال پیشرفت ازجمله کشورهای آفریقایی افزایش یافته و نتیجتا پیشرفتی در کاهش انتشار جهانی حاصل نشده است.
وی با بیان اینکه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر یکی از راههای کاهش انتشار این گازهاست، گفت: در جهان سهم تجدیدپذیرها در تامین انرژی از ۲.۵ به ۱۲.۹ درصد رسیده اما در کشور ما این امر مغفول مانده بود. البته در سالهای اخیر روند توسعه تجدیدپذیرها سرعت گرفته و تا تابستان امسال که ناترازی را داریم، در کمترین حالت ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر تولید خواهیم کرد.
علیآبادی افزود: اکنون به صورت هفتگی درحال افزایش ظرفیت برق تجدیدپذیر هستیم و تا پایان ۱۴۰۴، سهم آنها به بیش از ۱۱هزارمگاوات خواهد رسید. وی در پایان درخصوص بحران آب نیز هشدار داد و خاطرنشان کرد: ناترازی آب کشور بسیار جدی است و آورده سالانه ما از ۴۰۰ میلیارد مترمکعب به ۳۷۰ میلیارد متر مکعب رسیده است. لذا لازم است در الگوها تجدیدنظر شود.
Teknoloji Enerji Enerji İklim Değişikliği Hava Kalitesi Yenilenebilir Enerji Su Krizi
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
تا پایان سال ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر خواهیم داشتمعاون وزیر نیرو با بیان اینکه ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر کشور از ۱۴۰۰ مگاوات عبور کرده گفت: تا پایان امسال به ۱۸۰۰ و تا پایان سال بعد به ۴۸۰۰ مگاوات خواهد رسید.
ادامه مطلب »
30 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان دولت چهاردهمرئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق ایران در نمایشگاه انرژیهای تجدیدپذیر از برنامه احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان دولت چهاردهم خبر داد.
ادامه مطلب »
وزیر نیرو ایران: کمبود برق در تابستان به ۲۵ هزار مگاوات میرسد، خدا کند نرسدوزیر نیرو دولت مسعود پزشکیان میگوید تابستان امسال کشور با ۲۰ هزار مگاوات کسری برق مواجه بود، اما این رقم در سال آینده به ۲۵ هزار مگاوات اوج خواهد گرفت.
ادامه مطلب »
ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر ایران به یک هزار و ۵۲۰ مگاوات رسیدبه گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، با تلاش دولت چهاردهم برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر، ظرفیت نصب شده نیروگاههای آن به یک هزار و ۵۲۰ مگاوات رسید.
ادامه مطلب »
طرزطلب: ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر ایران تا سال آینده به ۴۸۰۰ مگاوات خواهد رسیدرئیس سازمان ساتبا در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق، به اهمیت این صنعت و اهداف کشور در زمینه توسعه آن اشاره کرد.
ادامه مطلب »
مپنا: ۲۴۰ مگاوات از پروژه آفتاب شرق تا نیمه اول ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسدمحمد اولیا، مدیرعامل گروه مپنا، در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ایران، از جزئیات اجرای طرحهای سیکل ترکیبی و پیشرفت پروژههای تجدیدپذیر این گروه خبر داد.
ادامه مطلب »