به گزارش شبکه شرق، معاون فنی مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی مواردی از آبله میمونی در پاکستان، از عدم شناسایی این بیماری در کشورمان خبر داد.
ما برای خدمت به ملت آمدیم، نه برای حکومت بر آنها/ مردم شاکی هستند؛ مقصر ما هستیم، نه آمریکا و بیگانگان / همیشه از بیعدالتیها انتقاد و از حق قومیتها و مذاهب دفاع کردم
وی افزود: اندازه ضایعات پوستی آبله میمونی از تاول های آبله مرغان بزرگتر است و مقداری نیز غدد لفناوی گردن متورم می شود. راه انتقال آبله میمونی بیشتر از طریق تماس با پوست است و اگر ترشحات ضایعات تاولی با پوست تماس داشته باشد، این بیماری منتقل می شود. وی با اشاره به انتشار آبله میمونی از کشورهای آفریقایی و عدم شناسایی بیماران مبتلا به آبله میمونی در کشور، یادآور شد: در موج قبلی این بیماری که دو سال قبل بود، در ایران نیز یک مورد بیمار آبله میمونی که از خارج از کشور آمده بود را گزارش کردیم اما موج جدید این بیماری عمدتا در کشورهای آفریقایی است اما سه مورد ابتلا به این بیماری در پاکستان نیز گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر زائران و مردم، بیماری را با علائمی مانند ضایعات تاولی در بدن یا صورت دیدند از او فاصله بگیرند که این فاصله می تواند یک متر باشد و البته بهتر است فرد بیمار در مجامع و محل های شلوغ، حاضر نشود و به استراحت بپردازد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
وزارت بهداشت ترکیه: ویروس آبله میمونی در کشور مشاهده نشده استوزارت بهداشت ترکیه اعلام کرد که تاکنون موردی از ابتلا به آبله میمونی در کشور مشاهده نشده است. - Anadolu Ajansı
ادامه مطلب »
تاکنون موردی از آبله میمونی در ایران شناسایی نشده استمعاون فنی مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی مواردی از آبله میمونی در پاکستان، از عدم شناسایی این بیماری در کشورمان خبر داد.
ادامه مطلب »
موردی از آبله میمونی در ایران مشاهده نشده استتهران - ایران - معاون فنی مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی مواردی از آبله میمونی در پاکستان، از عدم شناسایی این بیماری در کشورمان خبر داد.
ادامه مطلب »
مشاهده اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در سوئد/ افزایش نگرانیها از سویه جدیدسازمان بهداشت عمومی سوئد اولین مورد از ابتلا به گونه خطرناک بیماری «ام پاکس» که پیش از این به «آبله میمونی» معروف بود را در خارج از قاره آفریقا ثبت کرده است.
ادامه مطلب »
سوئد از اولین مورد ابتلا به بیماری «ام پاکس» خبر دادسازمان بهداشت عمومی سوئد اولین مورد از گونه خطرناک بیماری «ام پاکس» که قبلا به «آبله میمونی» موسوم بود را در خارج از قاره آفریقا ثبت کرده است.
ادامه مطلب »
سویه خطرناکتر «آبله میمونی» تاکنون در چه کشورهایی شناسایی شده است؟سازمان جهانی بهداشت (WHO) با توجه به شیوع بیماری آبله میمونی در جمهوری دموکراتیک کنگو و گسترش آن در کشورهای همسایه این کشور آفریقایی برای دومین بار در ۲ سال گذشته وضعیت اضطراری جهانی اعلام کرد.
ادامه مطلب »