حدود ۲۲ سال پیش برنامه رفع سوء تغذیه کودکان کمتر از پنج سال به صورت پایلوت در هفت استان ناامن غذایی کشور با همکاری کمیته امداد، وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه آغاز شد و پس از بررسی میزان اثربخشی آن، توزیع سبد غذایی در کل کشور توسعه یافت اما از ابتدای امسال این برنامه درحالی به وزارت رفاه واگذار شده که طبق اعلام کمیته امداد، این نهاد دیگر...
حسین خدرویسی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برنامه ارتقاء سلامت مادران باردار و شیرده، اظهار کرد: سوء تغذیه یکی از مشکلات تغذیهای شایع میان مادران باردار و شیرده است که اختلال در رشد و تکامل مغزی و جسمی، تضعیف سیستم ایمنی بدن، افزایش موارد مرگ و میر، افزایش هزینههای درمانی و مراقبتهای پزشکی، افت تحصیلی و تحمیل هزینههای سنگین به آموزش و پرورش کشور و از دست دادن روزهای کاری از پیامدهای نامطلوب آن به شمار میروند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد از مهمترین علل بروز سوء تغذیه در مادران را ناشی از فقر، عدم دسترسی به غذای کافی، بیسوادی، بیکاری، ناآگاهی تغذیهای، خشکسالی، بحرانهایی همچون سیل، اپیدمی بیماریهای عفونی مثل شیوع بیماری کووید- ۱۹ در شرایط فعلی و تبعات اقتصادی آن عنوان کرد و گفت: مهمترین مداخلاتی که باید برای پیشگیری از سوءتغذیه در گروههای آسیبپذیر تغذیهای بکار گرفته شود، توانمندسازی خانوار با اجرای طرحهای اشتغالزایی، کمک به افزایش درآمد خانوار، آموزش تغذیهای به منظور استفاده...
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد ضمن ارائه گزارش عملکرد کمیته امداد در این زمینه بیان کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹ اجرای برنامه ارتقاء سلامت مادران باردار و شیرده در قالب توزیع سبد غذایی به روش بنکارت غیرنقدی طی تفاهمنامهای از سوی بنیاد مستضعفان به کمیته امداد واگذار شد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد تصریح کرد: این مادران از ابتدای دوره بارداری تا پایان ۲۴ ماهگی کودک میتوانند حداکثر ۱۲ سبد غذایی به صورت ماهیانه دریافت کنند که تاکنون اعتباری قریب به ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
به کشتار کودکان پایان دهیدتعدادی از فعالان حوزه صلح و کودک در واکنش به کشتار کودکان غزه بیانیهای منتشر کردند.
ادامه مطلب »
نظر مخاطبان درباره طرح «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»نظزات مخاطبان ایسنا در رابطه با اخبار مربوط به طرح «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» حاکی از وجود ابهاماتی برای آنها راجع به این طرح است.
ادامه مطلب »
نظر مخاطبان ایسنا درباره طرح «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»نظرات مخاطبان ایسنا در رابطه با اخبار مربوط به طرح «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» حاکی از وجود ابهاماتی برای آنها راجع به این طرح است.
ادامه مطلب »
از هر «سه کودک افغان یکی از آنها» در آغاز سال ۲۰۲۴ با گرسنگی روبروستسازمان بینالمللی «حفاظت از کودکان» هشدار داده است که به دلیل بحران غذایی در آغاز سال ۲۰۲۴، از هر «سه کودک، یکی از آنها از گرسنگی رنج میبرد.
ادامه مطلب »
شرط دریافت یارانه بیشتر با «کالابرگ»/ برنامه دولت برای مادران و کودکان دچار سوءتغذیه«کالابرگ الکترونیک»، «یسنا» و «امنیت غذایی کودکان»؛ طرحهایی است که دولت از ابتدای امسال گام به گام، اقدام به پیادهسازی آنها کرد تا سفره اقشار مختلف جامعه تقویت شود؛ به گونهای که تنها در طرح کالابرگ الکترونیک اکنون هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح درآمدهاند که همین میزان ۶۱ میلیون نفر از جمعیت کشور را شامل میشود.
ادامه مطلب »
پاسداری از سبک زندگی ایرانی- اسلامی از طریق بازیبه گفته معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، باید از مسیر بازی، فرهنگ و سبک زندگی ایرانی- اسلامی را پاس بداریم و به کودکان منتقل کنیم.
ادامه مطلب »