انتشار خبر اعدام جمشید شارمهد، زندانی سیاسی ایرانی- آلمانی در جمهوری اسلامی، واکنشهای گسترده داخلی و بینالمللی را به همراه داشته است.
شارمهد ۶۷ ساله که پیشتر ساکن آمریکا بود، یازدهم مرداد سال ۹۹ در سفری از آلمان به هند، پس از یک توقف سه روزه در دبی، از سوی ماموران جمهوری اسلامی ربوده و به ایران منتقل و به اعدام محکوم شد.
غزاله شارمهد خواهان ارائه مدرک برای تایید خبر اعدام پدرش شد و گفت: «هیچگونه بیانیه یا تسلیتی را که شامل بازگشت فوری پدرم و مجازات شدید برای قاتلان رژیم اسلامی نباشد، نمیپذیریم.» به گفته شاهزاده پهلوی، «این جنایت همچنین تایید دیگری است بر اینکه "اصلاحطلبان" به اصطلاح "میانهرو"، همواره نقابی فریبنده بر چهره این رژیم اهریمنی بودهاند تا در سایه سکوت و مماشات جامعه جهانی به سرکوب و اعدام ادامه دهد.»
او با تسلیت به خانواده جمشید شارمهد افزود:«متاسفانه خانواده دادخواه دیگری به هزاران قربانی این حکومت اضافه شد. چنین نخواهد ماند. روزی با سقوط حکومت اعدام و نامردمی، عدالت درباره آمرین و عاملین جنایات اجرا خواهد شد. نه میبخشیم و نه فراموش میکنیم.» اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، اعدام جمشید شارمهد را به شدت محکوم کرد و آن را «رسوایی بزرگ» برای حکومت ایران خواند. او افزود: «جمشید شارمهد حتی فرصتی برای دفاع از خود در برابر اتهامات مطرحشده در دادگاه نیافت.»
او افزود: «اعدام جمشید شارمهد بار دیگر نشان میدهد که چه رژیم غیرانسانی در تهران بر سر کار است، رژیمی که جوانان، مردم خود و اتباع خارجی را با اعدام مجازات میکند. بهوضوح هیچکس در ایران در امان نیست، حتی در دولت جدید.»
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
جمشید شارمهد، شهروند دوتابعیتی، در ایران اعدام شدقوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرد جمشید شارمهد زندانی ایرانی-آلمانی را اعدام کرده است.
ادامه مطلب »
واکنشها به اعدام جمشید شارمهد: رویکرد «مافیای آدمربای قاتل» در برابر تحقیر بینالمللی استغزاله شارمهد مهمان «نوبهار»، ویژه برنامه نوروز ۱۴۰۳ صدای آمریکا بود و میگفت پدرش مانند میلیونها ایرانی زندانی است اما این درد بالاخره تمام میشود. جمهوری اسلامی ۷ آبان ۱۴۰۳ جمشید شارمهد را اعدام کرد.
ادامه مطلب »
جمهوری اسلامی جمشید شارمهد را اعدام کردقوه قضاییه جمهوری اسلامی اعلام کرد که جمشید شارمهد، زندانی سیاسی دوتابعیتی، را اعدام کرده است.
ادامه مطلب »
واکنشهای داخلی و خارجی به حمله هوایی اسرائیل به ایرانحمله اسرائیل که به آن نام عملیات «روزهای پاسخ» دادهاند واکنش گسترده بینالمللی به همراه داشت. کشورهای منطقه و متحدان ایران تقریبا یکصدا این حمله را محکوم کردند. کشورهای غربی از جمله بریتانیا و آلمان حمله اسرائیل را محکوم نکردند و از ایران خواستند یا هشدار دادند که از پاسخ دادن به این حمله تلافیجویانه خودداری کند و به این روند پایان دهند.
ادامه مطلب »
بیست و یکمین نمایشگاه ایپاس آغاز به کار کردتهران - ایرنا - بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس) با حضور ۲۲ شرکت داخلی و خارجی در مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
ادامه مطلب »
بیست و یکمین نمایشگاه ایپاس آغاز به کار کرد/ حضور ۲۲۲ شرکت فعال در حوزه تجهیزات پلیسیتهران - ایرنا - بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس) با حضور ۲۲۲ شرکت داخلی و خارجی در مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
ادامه مطلب »