مدیرکل حمل و نقل عمومی و ترافیک سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به آخرین اقدامات برای واگنهای متروی چینی و تأکید بر اینکه صفر تا ۱۰۰ اجرای قرارداد با پیمانکار، وزارت کشور است، گفت: تمامی فرایندهای پرداخت مالی و ارزی قرارداد از سوی وزارت کشور به موقع انجام شده و بخش دوم پیش پرداخت نیز از سوی مشاور طرح، تأیید شده و در شرف عملیاتی شدن...
محمد باباییزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به حواشیهای اخیر درباره واگنهای چینی و قرارداد سازمان شهرداریها که از سوی مدیریت شهری تهران مطرح شده است، گفت: وزارت کشور در اجرای پروژههای ناوگان حمل و نقل به ویژه در حوزه واگنهای مترو همیشه سیاستش سکوت بوده تا این پروژهها مسیر قانونی خود را طی کند و چنین پروژههایی که قراردادهای فاینانس دارد دارای محرمانگی است و سعی کردهایم تا منطقی و به قاعده کار رسانهای انجام دهیم تا به اصل پروژه که قرار است منفعتی برای مردم دارد، آسیبی وارد نشود.
مدیرکل حمل و نقل و ترافیک شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در ادامه با اشاره به اینکه از سال ۹۵ با مصوبه شورای اقتصاد، وزارت کشور به عنوان کارفرمای تأمین ۲۰۰۰ دستگاه واگن مترو برای رفع نیاز واگنهای کشور تعیین شد، افزود: از همان زمان مشخص شد تا با قیمت کمتر و سطح بومیسازی بیشتر برای تأمین نیاز واگنهای مترو، با کنسرسیوم های بین المللی قرارداد بسته شود. همچنین قرار شد تا تمام واگنسازان داخلی هم بتوانند قراردادهای واگن را با صرفه و صلاح ملی پیش ببرند.
به گفته وی، در این شرایط حتی ممکن است در بازدید از خطوط متروی شهرهای دیگر به این نتیجه برسیم که سهم واگنهای مترو آنها را کاهش و یا افزایش دهیم. به خصوص در قراردادهایی که شهرداری هیچگونه هزینههای جانبی آن را تقبل نکرده باشد، جایگاه حقوقی نیز در این قرارداد ندارد.
به گفته باباییزاده، با توجه به تمام تضامینی که سازمان شهرداریهای وزارت کشور به بانک شهر داده است و رئیس وقت سازمان شهرداریها نیز امضاء کرده، شهرداری تهران هم در کنار سازمان شهرداریها به عنوان تضمین کننده جانبی برای دریافت تسهیلات، به بانک شهر متعهد شده است که تحت عنوان بانک عامل سازمان شهرداریها، این پول پرداخت میشود؛ البته امروز این بازپرداخت تسهیلات پرداخت شده به کنسرسیوم پیمانکار از سوی سازمان شهرداریها و دهیاریها و وزارت کشور در حال پیگیری است تا از محل همان فروش نفت و منابع ارزی و...
بابایی زاده تأکید کرد: این تصور اشتباهی است که وزارت کشور به واگن های ملی و تولیدات واگن ملی اهمیتی نداده است، در حالیکه برای ما واگن ملی و قراردادهای فاینانس هر دو در یک درجه اهمیت قرار دارند و رقیب هم نیستند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
نگرانی از نرسیدن واگنهای چینی به تهرانانتقاد از عدم پیگیری واردات واگنهای مترو چینی به تهران و تأخیر در پیشپرداخت قرارداد
ادامه مطلب »
سخنگوی شهرداری تهران: پیگیری جدی برای واردات واگنهای چینیعبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران، درباره روند واردات واگنهای مترو از چین گفت: قرارداد واگنهای مترو مسالهای بین دولت ایران و چین است و پیش پرداخت این قرارداد باید هرچه سریعتر انجام شود. وی با انتقاد از اظهارنظر یکی از اعضای شورا درباره تحقق قرارداد واگنهای چینی، گفت: نباید از تاخیر در ورود واگنهای مترو خوشحال شد زیرا این موضوع به رفاه مردم مربوط است.
ادامه مطلب »
اتوبوس و واگن متروسید محمد آقامیری، عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، در خصوص قرارداد خرید ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دو کابین و واردات واگنهای مترو به چین صحبت کرد.
ادامه مطلب »
جذب وابستگان به اسم نخبگان؟شرق: پسلرزهای خبر عقبنشینی طرف چینی از قرارداد واگنهای مترو به حاشیه صحن شورای شهر تهران هم کشیده شد. روز شنبه 15 دیماه، جعفر تشکریهاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران، در نشستی خبری از احتمال تأخیر ورود واگنهای متروی چینی که قرار بود بهمنماه یک رام آن به تهران برسد خبر داد.
ادامه مطلب »
یک شرکت چینی سریعترین عینک واقعیت افزوده در جهان را ساختیک شرکت چینی با ساخت سریعترین عینک واقعیت افزوده در جهان، عینک ویژن پرو اپل را پشت سر گذاشت.
ادامه مطلب »
یک شرکت چینی سریعترین عینک واقعیت افزوده در جهان را ساختیک شرکت چینی با ساخت سریعترین عینک واقعیت افزوده در جهان، عینک ویژن پرو اپل را پشت سر گذاشت.
ادامه مطلب »