به گفته بیل دایاموند چیزی میان ۱۰ تا ۵۰ میلیارد کره بالقوه قابل سکونت در کهکشان ما وجود دارد. این، کار او را خیلی مشکل میکند.
او میگوید: «ستی به دنبال یافتن آثار علوم و فناوری، ورای منظومه شمسی، به عنوان شاهدی بر وجود زندگی و هوش در نقاط دیگر کیهان است و این کم و بیش مثل یافتن سوزنی در خرمن است.»
سِتی درحال ایجاد یک سیستم نرمافزاری موازی و مجهز به هوش مصنوعی برای «آرایه خیلی بزرگ» در قلب این تاسیسات است. ویالاِی حاوی ۲۸ آنتن بشقابی بزرگ هر کدام به قطر ۲۵ متر است که بین سالهای ۱۹۷۳ تا ۱۹۸۱ احداث شد. آنتنهای بشقابی روی بام خانهها را تصور کنید، فقط در ابعاد عظیم. «اما همیشه این سوال وجود داشته که 'اگر یک فناوری پیشرفته فضایی باشد که از باند پهن استفاده میکند چه؟'. و اگر این طور باشد، روشهای سنتی ما کار نخواهد کرد، و آن را مثل برفک روی صفحه نشان خواهد داد.»
«پیتر ما» دانشجوی دانشگاه تورنتو، از اعضای این پروژه، اخیرا یک سیستم هوش مصنوعی جدید برای تحلیل دادههای جمعآوری شده توسط تلسکوپها و تمیز دادن سیگنالهای ارسال شده از طرف موجودات فضایی از سایر امواج طبیعی ساخته است. از هوش مصنوعی همچنین برای شناسایی علائمی با ماهیت نازلتر حیات در جایی نزدیکتر به خانه استفاده میشود.
اما همه اینها ممکن است به لطف تحقیقات تازه «موسسه کارنگی برای علوم»، که از هوش مصنوعی برای تحلیل نمونههای سنگ برای یافتن نشانههای حیات در گذشته یا امروز استفاده میکند، تغییر کند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بانک جهانی ۳۰۰ میلیون دلار «خارج از دسترس طالبان» به افغانستان اختصاص دادبانک جهانی برای اولین بار پس از به تسلط طالبان اعلام کرد که در یک «رویکرد تعدیل شده» حدود ۳۰۰ میلیون دلار را از طریق آژانسهای سازمان ملل برای افغانستان کمک میکند.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی چگونه میتواند نقش کلاهبردار را بازی کند؟هوش مصنوعی برای صنعت بیمه مفید است یا مضر؟ مدیر یکی از شرکتهایی که در حوزه کلاهبرداری در بیمههای سلامت فعالیت میکند معتقد است هوش مصنوعی همانطور که میتواند بیمهگران را در تجزیه و تحلیل صحیح یاری کند، میتواند یک متحد بالقوه برای کلاهبرداران و متقلبان نیز باشد.
ادامه مطلب »
تکلیف دولت برای تدوین برنامه ملی توسعه هوش مصنوعیبه گزارش ایلنا، نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، ۸ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه هفتم با انجام اصلاحات در برخی از مواد برنامه موافقت کردند که به شرح زیر است: نمایندگان با اصلاح بند (ت) ماده (۵۸) موافقت کردند.
ادامه مطلب »
با این ساعت، هوش مصنوعی به تمام سؤالات شما پاسخ میدهدامروزه هوش مصنوعی به عنوان یکی از بخشهای جدایی ناپذیر زندگی بشر مطرح است. این حوزه در سالهای اخیر پیشرفت بسیار زیادی داشته است و باعث شده تا تغییرات مثبتی در زندگی بشر ایجاد شود. با وجود اینکه برخی از کارشناسان این حوزه را با آیندهای ترسناک تصور میکنند اما بسیاری از کارشناسان خطری را متوجه بشر در این حوزه نمیبینند.
ادامه مطلب »
ایجاد دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و شهرداری شیرازتفاهمنامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شریف و شهرداری شیراز در زمینه انجام پروژههای پژوهشی و استفاده از هوش مصنوعی در حل مسائل و رفع نیازهای مدیریت شهری امضا شد.
ادامه مطلب »
رباتی که خط بریل را سریعتر از انسان میخواندیک حسگر رباتیک که در «دانشگاه کمبریج» ساخته شده و مبتنی بر هوش مصنوعی است، پس از آموزش دیدن توانست خط بریل را دو برابر سریعتر از انسان بخواند.
ادامه مطلب »