9 تن از سفیران پیشین امریکا برای کابل، چهارشنبه 4 سپتامبر 2019 با نشر اعلامیهای نسبت به احتمال وقوع
به گزارش خبرگزاری رویترز، 9 سفیر پیشین امریکا در افغانستان دریک اعلامیۀ مشترک، ازپیامدهای ناگوار هرگونه اقدامات شتابزده در زمینۀ توافقات صلح با طالبان، هشدار دادند.
این دیپلماتهای امریکایی تاکید کردند که آغاز خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، باید مشروط به پایان جنگ باشد، در غیر آن، تضمینی اینکه طالبان در صورت کاهش حمایت امریکا از حکومت افغانستان از جنگ دست بکشند، وجود ندارد.در ادامه این اعلامیه آمده است: «هنوز روشن نیست که صلح با طالبان امکانپذیر باشد. طالبان به گونۀ روشن شرایط خودشان را برای رسیدن به یک توافق صلح با دیگر افغانان اعلام نکردهاند و نه هم این گروه پیشینۀ همکاری با گروههای سیاسی دیگر را دارد».
این اعلامیه دیپلماتهای امریکایی در حالی منتشر شد که زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان شامگاه دوشنبه 2 سپتامبر تایید کرد، توافقنامه صلح میان نمایندگان طالبان و امریکا نهایی شده و منتظر امضا دونالد ترامپ رییس جمهوری ایالات متحده است. خلیلزاد اضافه کرد، براساس توافقنامه صلح با طالبان، ازمیان چهارده هزار سرباز امریکایی در افغانستان پنج هزار آن درمرحله نخست ازپنج پایگاه در این کشور بیرون خواهند شد و طالبان خشونتها را درگام نخست در ولایتهای کابل وپروان کاهش خواهند داد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
خلیلزاد: توافقنامه صلح با طالبان نهایی شده و منتظر امضا دونالد ترامپ هستیمزلمی خلیلزاد، نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان شامگاه دوشنبه 2 سپتامبر تایید کرد، توافقنامه
ادامه مطلب »
واکنش فرماندار'بهمئی' به فیلم عقد دختربچه 9 ساله با پسر 30 سالهواکنش فرماندار'بهمئی' به فیلم عقد دختربچه ۹ ساله با پسر ۳۰ ساله: *به دلایلی ترجیح میدهم در این خصوص صبحت نکنم *البته بی تفاوت نخواهیم بود *دستگاههای متولی در حدود اختیارات و وظایف قانونی ورود خواهند کرد
ادامه مطلب »
افغانستان پس از توافق طالبان با آمریکا؛ صلح پایدار یا جنگ داخلیاخيرا موفق شدم نشستها و صحبتهای مفصلي با اعضای ارشد دفتر سياسي و تيم مذاكره كننده طالبان در دوحه قطر داشته باشم. نگاه واقع بينانه آنها نسبت به تحولات اجتماعي، فرهنگي و مخصوصا نسلي در جامعه افغاني، فهم شان از مسايل اساسي بحران افغانستان، رويكرد انتقادي و آسيب شناسانه شان نسبت به دوره ' امارت اسلامي افغانستان' و آمادگي شان براي مذاكره و گفتگوهاي منطقي و سازنده بين الافغاني و پذيرش موضوعات مورد تفاهم، براي من كه بيش از دو دهه است در مورد طالبان خوانده، نوشته و سخن گفته ام تازگي داشت.
ادامه مطلب »