خبرگزاری ایسنا با حضور اهالی رسانه استان قزوین روند حضور رسانهها در چرخه انتخابات و مطالبهگری آنها را مورد بررسی قرار داد که مشروح آن را در این گزارش میخوانید.
بازیگر و صحنهگردان اصلی بازیهای امروز دنیا را باید با قاطعیت رسانه دانست. رسانه است که تعیین میکند چه ببینید و به چه اهمیت بدهید، چه موضوعی را موفقیت و چه موضوعی را شکست تلقی کنید و در این راستا اگر انتخابات را یک رکن اصلی در ریتم زندگی دموکراسی پایه بدانیم یک بار دیگر نقش رسانه به طور جدی مورد توجه قرار میگیرد.
وی ادامه داد: موضوع قابل توجه این بود که محتوای تولید شده در رسانه ملی توسط مدیران تبلیغات کاندیداها و در فضای مجازی مورد استفاده قرار گرفت. رسانههای دیگر نیز همانطور که انتظار میرفت در موضوع مشارکت پیش از انتخابات تولیدات محتوایی خوبی داشتند و ما نیز با تولید برنامه و دعوت از چهرههای رسانهای تلاش کردیم در موضوع مشارکت و حضور حداکثری پای صندوقهای رأی قدم برداریم.
مدیر خبرگزاری مهر در قزوین ادامه داد: علاوه بر فضای مجازی و محیطی امسال یک فضای سومی هم در قزوین خودنمایی میکرد و آن فضای فیکنیوزها بود که خوبیها و بدیهای خاص خود را داشت اما با این وسیله هم در تنور انتخابات دمیده شد. با این حال یک بار دیگر این نکته را به ما یادآور شد که نیاز به بازبینی و مدیریت فضای مجازی با قانونمندی مناسب به شدت احساس میشود. اگر زودتر از اینها به رسانههای رسمی اجازه داده بودیم که تولید محتوا داشته باشند قطعاً به نفع کشور بود چرا که فضا را به فیکنیوزها نمیدادیم.
وی با اشاره به این موضوع که هجمههای رسانهای نسبت به انتخابات امسال بسیار شدیدتر از سالهای پیش بوده، گفت: اگر اجازه بدهیم که رسانهها با توجه به سیاستهای خود در این فضا نقش آفرینی کنند تا حد قابل توجهی میتوانیم در برابر این هجمهها بایستیم. مصاحبه با جریانات مختلف سیاسی و استفاده از دیدگاههای آنها به شکستن این فضا کمک شایانی کرد.
بخشی نیز گفت: شکی در این که ما باید رسانه آزاد و مستقل داشته باشیم وجود ندارد، فیکنیوزها در استان قزوین با القای ناامیدی، با دروغپردازی و با انتشار اخبار منفی مشارکت را در قزوین تحت تأثیر قرار دادند در حالی که مهمترین دغدغه همه ما افزایش مشارکت بود، من هیچ نکته مثبتی در اقدام و فعالیت فیکنیوزها نمیبینیم، رسانههای رسمی با تلاش شبانهروزی و با نوآوری تلاش کردند تنور انتخابات را گرم کنند اما فیکنیوزها در جهت خواسته دشمنان فعالیت کردند.
مدیر خبرگزاری فارس قزوین نیز دراین باره تصریح کرد: ۲ قشر رسانه به عنوان ابزار مطالبهگری و افرادی که در این زمینه تلاش میکنند مورد جفا قرار گرفتهاند، این بخش چهارچوب معین ندارد و هر کسی به خود اجازه میدهد که به این امر ورود کند. مطالبه یک امر الهی است برای ما و دیگر آنکه جنبه مردم سالاری دینی دارد. باید بستر تعاملی با رسانهها گسترده شود، وقتی مردم بتوانند با رسانه به تعامل بپردازند و ببینند مشکلاتشان با این تعامل به شکل مناسبی حل میشود قطعاً اعتماد میکنند و پای کار میآیند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
«عملکرد اقتصادی دولت» یکی از علل کاهش مشارکت مردم در انتخابات بودنماینده مردم دشتستان در مجلس گفت: یکی از علل کاهش مشارکت مردم در انتخابات به عملکرد اقتصادی دولت بازمیگردد، دولت باید پاسخگوی عدم مشارکت تعداد زیادی از مردم در انتخابات باشد.
ادامه مطلب »
امیدآفرینی و یاسآفرینی، معیار دستهبندی میان رسانهها استرییسجمهور با اشاره به جایگاه مهم رسانه در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن، گفت: تقسیم صحیح در میان رسانهها، نه دستهبندی چپ و راست، بلکه دستهبندی رسانههای امیدآفرین در برابر یاسآفرین است.
ادامه مطلب »
آخرین حلقه تلاش تحریمیهای اصلاح طلب برای پروژه کاهش مشارکت/ اصلاحطلبان: در استانها چتر حمایتی داریم!سرد بودن فضای انتخابات در رسانههای اصلاحطلب رمز تحریم انتخابات از سوی رادیکالها است!
ادامه مطلب »
امام تحریمکنندگان انتخابات را در کنار قاتلان شهید بهشتی میدیدنگاهی به گفتارها و رفتارهای برخی در تهدید به تحریم و تخریب و تضعیف انتخابات یادآور جان گرفتن همان جریانی است که به تعبیر امام از اول نهضت همسوی دشمن بوده است.
ادامه مطلب »
از شاخص برابری جنسیتی امارات تا اجاره مسکن در عربستاندر 60 ثانیه دور دنیاى عرب امروز، با شما همراهان عزیز نگاهی مىاندازیم به عناوین رسانههای العالم الجدید، الشرق، الخلیج اونلاین، العربی الجدید و البیان.
ادامه مطلب »
«جسدها تکثیر میشوند»؛ کیومرث پوراحمد و پیشگویی یک مرگنگاهی به آخرین داستان کیومرث پوراحمد که در آستانه سالگرد مرگ او منتشر شده است.
ادامه مطلب »