کودکان متولدین از سال 2025 تا 2039 میلادی، نسل بتا نامیده میشوند و در جهانی با هوش مصنوعی زندگی خواهند کرد.
به گزارش گروه علمی ایرنا از وبگاه نیویورکپُست، کودکانی که از روز جاری (اول ژانویه ۲۰۲۵ میلادی) تا حدود سال ۲۰۳۹ میلادی متولد شوند، جزو نسل بتا محسوب خواهند شد. نسل بتا در ادامه نسل آلفا است که شامل متولدین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ میلادی بود. قبل از نسل آلفا نیز، نسل زِد بود که متولدین سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۰ میلادی را در بر میگرفت و پیش از آن نیز نسل وای یا نسل هزاره بود که متولدین سالهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۶ میلادی مشمول آن بودند.
زندگی نسل بتا با هوش مصنوعی گره خورده مارک مَککریندِل (Mark McCrindle)، پژوهشگر اجتماعی و آیندهپژوه که اصطلاح «نسل آلفا» را ابداع کرده، در این مورد نوشت: بچههای نسل جدید، جهانی را به ارث خواهند برد که با چالشهای بزرگ اجتماعی دست به گریبان است. وی نوشت: با وجود تغییر اقلیم، تغییر جمعیت جهان و شهرنشینی سریع، پایداری (ظرفیت زیستکره و تمدن بشری برای همزیستی) نه فقط یک اولویت، بلکه یک پیشبینی خواهد بود. مککریندل همچنین گفت که تا سال ۲۰۳۵ میلادی، نسل بتا ۱۶ درصد از جمعیت جهان را تشکیل خواهد داد و در جهانی با هوش مصنوعی زندگی خواهد کرد. وی توضیح داد: نسل بتا در عصری زندگی خواهد کرد که هوش مصنوعی و خودکارسازی (اتوماسیون) به طور کامل با زندگی روزمره، از آموزش و محل کار گرفته تا مراقبتهای بهداشتی و سرگرمی، عجین شده است
NESL BETA İNSAN YAPIMI ZEKA FÜTÜR YAZILIM SOSYAL DEĞİŞİMLER
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
ضرورت آشنایی کسب و کارها با هوش مصنوعییک متخصص هوش مصنوعی اظهار کرد: با توجه به گسترش و پیشرفت هوش مصنوعی در جوامع امروزی، نیاموختن هوش مصنوعی یک تهدید بزرگ و آشنایی با آن یک ضرورت و اجبار است.
ادامه مطلب »
سند هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد/ حجاب کار فرهنگی میطلبددبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تینکه تهدید اصلی در فضای مجازی، هوش مصنوعی است و در این راستا، سند هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است.
ادامه مطلب »
شناسایی ظرفیت هوشمصنوعی استان، اولویت شورای راهبری باشداستاندار اصفهان گفت: دو موضوع شناسایی ظرفیت استان در هوش مصنوعی و نیز بسته پیشنهادها باید اولویت شورای راهبری در هوش مصنوعی استان قرار گیرد.
ادامه مطلب »
حضور ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران/ تقدیر از ۷۹ برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوریمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از جهتگیری جدید این دانشگاه برای کاربردیسازی هوش مصنوعی برای صنعت خبر داد و گفت: تعداد ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران حضور یافتند.
ادامه مطلب »
موضوع هوش مصنوعی در حوزه پژوهش بسیار حائز اهمیت استقم- ایرنا- معاون پژوهش جامعه المصطفی با اشاره به مباحث مربوط به هوش مصنوعی اظهار داشت: موضوع هوش مصنوعی در حوزه پژوهش بسیار مهم و با اهمیت است.
ادامه مطلب »
در حوزه «هوش مصنوعی» چه جایگاهی داریم؟عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به آخرین وضعیت هوش مصنوعی، بر ضرورت وجود مشاور هوش مصنوعی در کنار مدیران تاکید کرد.
ادامه مطلب »