آذری جهرمی: نسل انقلابیون حاضر نیستند صندلیها را به فرزندان خود بدهند/ انحصار چه بر سر کشور خواهد آورد؟
به گزارش ایلنا، «محمدجواد آذری جهرمی» با انتشار ویدیویی در صفحه اینستاگرامی خود، نوشت: کودکان در گهواره سال ۴۲، شدند جوانان شگفتی آفرین انقلاب. بعد از آن، نسلی از همانها سکانهای مدیریتی را در عرصههای مختلف کشور به دست گرفتند.
وزیر ارتباطات افزود: نسل جوانان انقلاب مدام پیرتر شدند و چون غالب صندلیهای مدیریتی صرفا بین همان نسل جابهجا میشود، میانگین سن کابینهها و مناصب مدیریتی، همراه آنها پیرتر میشود. پس خیلی برایمان عجیب نیست که از دولتِ چهارمِ بعد از انقلاب، هر دوره سن کابینه حدود ۳ تا ۴ سال پیرتر شده است! وی تاکید کرد: این نسل که حالا سهمشان به حدود ۱۵ درصد از کل جمعیت ایران رسیده است؛ هنوز حدود ۸۵ درصد پستهای مدیریتی را در کشور در اختیار دارند و احتمالا به غیر از قدرت، در ثروت هم غلبه سهمشان چشمگیر خواهد بود.
وزیر ارتباطات گفت: «نسل انقلابیونی که نه حاضرند صندلیها را به دیگر نسلها و فرزندان خود بدهند و نه سهمی برای ارزشها و نگرشهای آنان قائل شوند. این انحصار چه بر سر کشور خواهد آورد؟»
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
آذری جهرمی: انحصار چه بر سر کشور خواهد آورد؟تهران- ایرنا- وزیر ارتباطات با بیان اینکه برخی از افراد نسل قدیم، حاضر نیستند صندلیها را به دیگر نسلها بدهند و سهمی برای ارزشها و نگرشهای آنان قائل نیستند، گفت: این انحصار چه بر سر کشور خواهد آورد؟
ادامه مطلب »
با توجه به شرایط کشور و اصرار مردم ثبت نام کردمادعای احمدینژاد: *حضورم در انتخابات با توجه به شرایط کشور و اصرار مردم بود *شرایط کشور بسیار حساس و دشوار است *در صورت ردصلاحیتم اعلام میکنم در انتخابات شرکت نمیکنم *در صورت ردصلاحیتم با تجمع مردمی یا خشونت هم مخالف هستم
ادامه مطلب »
۳۶۶ قربانی جدید کرونا در کشور/ ۵۵۰۱ تن در وضعیت شدید بیماری۳۶۶ فوتی و ۱۶۴۰۹ مبتلای جدید کرونا در کشور *تعداد مبتلایان جدید: ۱۶۴۰۹ نفر *تعداد فوتشدگان جدید: ۳۶۶ نفر *تعداد کل مبتلایان: ۲۷۰۷۷۶۱ نفر *تعداد بهبودیافتگان: ۲۱۶۲۰۸۷ نفر *تعداد فوتشدگان: ۷۵۹۳۴ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۹۴۳۰۷۲
ادامه مطلب »
اتحادیه اروپا مذاکرات با هند بر سر توافق تجاری دوجانبه را از سر میگیردتوافق بروکسل و دهلینو برای از سرگیری مذاکرات بر سر توافق تجاری دوجانبه در حالی صورت گرفت که محرک اصلی برای اتخاذ چنین تصمیمی افزایش نفوذ جهانی چین و تلاش هند و اتحادیه اروپا برای مقابله با نفوذ پکن بود.
ادامه مطلب »