نرخ ارز آزاد راهکار نجات صادرکنندگان خشکبار

ایران اخبار اخبار

نرخ ارز آزاد راهکار نجات صادرکنندگان خشکبار
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 55 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 25%
  • Publisher: 63%

عضو اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران تاکید کرد: ریشه تمام مشکلات برای صادرکنندگان، عملکرد دستوری و شیوه مبارزه‌ دولت با تورم است.

به گزارش ایسنا، سیامک شهریاری - عضو اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران - در نشست خبری امروز با محوریت مشکلات و چالش‌های صادرات خشکبار اظهار کرد: دستور اصلی بانک مرکزی این است که نرخ ارز را تحت کنترل گیرد و فشار اصلی به صادرکننده وارد می‌شود. این تورم‌ها از زمانی که درآمد نفتی کشور افزایش یافت آغاز شد. شیوه مبارزه اصولی که باید صورت می‌گرفت فراموش شده و به کنترل قیمت پرداخته‌اند. سازمان حمایت از مصرف‌کننده، تعزیرات و... ایجاد کردند. در شرایط تورمی ارز باید تغییر کند.

وی افزود: صادرکننده محصولات کشاورزی از بازار آزاد محصولات خود را تامین می‌کند و این نکته بسیار مهمی است. بنابراین وقتی صادرات انجام می‌شود به دلیل اینکه دولت تعهد ارزی را از ‌آن‌ها گرفته‌ است می‌گوید ارز را برگردانید و در این نرخ نیز حتی دخالت می‌کند. آن نرخ باید آن چیزی باشد که دولت می‌گوید و مسئله اصلی همین است.

شهریاری ادامه داد: درگیری اصلی همین دخالت در نرخ است که نمی‌گذارند میان تولیدکننده و صادرکننده تعامل وجود داشته باشد و یا بانک مرکزی به نرخ روز خریداری کند. نرخ ارز آزاد را قبول ندارند که از دیدگاه اقتصادی اصلا منطقی نیست گویا که ما بگوییم بازار آزاد و اقتصاد آزاد را قبول نداریم. عضو اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران در پایان تصریح کرد: ریشه تمام مشکلات برای صادرکنندگان، عملکرد دستوری و شیوه مبارزه‌ دولت با تورم است. واردکننده ارز را ارزان بفروشد چه چیزی را به دنبال خواهد داشت؟ واردکننده کالا وارد می‌کند و این یعنی صادرکننده به واردکننده یارانه می‌دهد. صادرکننده با پول صادرات اقلام کشاورزی همچون خرما، کشمش، پسته و... به واردکننده یارانه می‌دهد تا محصولاتی همچون اتومبیل و موبایل و موتور سیکلت و ... وارد کند. همین موجب شده است که بر صادرات فشار وارد شود.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

وزیر اقتصاد: نرخ ارز نیما باید به نرخ ارز آزاد نزدیک شودوزیر اقتصاد: نرخ ارز نیما باید به نرخ ارز آزاد نزدیک شودبه گزارش شبکه شرق، وزیر اقتصاد گفت که نرخ ارز نیما باید به نرخ ارز آزاد نزدیک شود. عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش بانکداری اسلامی درباره مشکلات ارزی وارد کنندگان اظهار داشت: زمانی که بانک مرکزی برای رفع تعهدات ارزی قرار داه است به خاطر مشکلات تحریم تاخیر ایجاد می‌شود.
ادامه مطلب »

ارز حاصل از صادرات زنجیره فلزات توافقی شدارز حاصل از صادرات زنجیره فلزات توافقی شدصنایع زنجیره فلزات می‌تواند ارز صادراتی را خود مصرف و یا به متقاضی واردکننده در داخل زنجیره فلزات بصورت ارز/ کوتاژ با نرخ توافقی واگذار کنند.
ادامه مطلب »

نرخ ارز حاصل از صادرات زنجیره فلزات توافقی شدنرخ ارز حاصل از صادرات زنجیره فلزات توافقی شدتهران-ایرنا- گمرک اعلام کرد: صنایع زنجیره فلزات می‌تواند ارز صادراتی را خود مصرف و یا به متقاضی واردکننده در داخل زنجیره فلزات به صورت ارز/کوتاژ با نرخ توافقی واگذار کنند.
ادامه مطلب »

ارز اختصاصی به واردات خودرو از محل ارز آزاد استارز اختصاصی به واردات خودرو از محل ارز آزاد استوزیر صمت در جمع خبرنگاران بر تامین نهاده‌های مورد نیاز تولید در صنایع به ویژه صنعت خودرو تاکید کرد و منبع ارز واردات خودرو را ارز آزاد عنوان کرد.
ادامه مطلب »

فاصله دلار نیمایی و آزاد ۶۰۰۰ تومان کم شد/ تعدیل نرخ‌ها، سیاست‌ اقتصادی کشور استفاصله دلار نیمایی و آزاد ۶۰۰۰ تومان کم شد/ تعدیل نرخ‌ها، سیاست‌ اقتصادی کشور استبا بررسی روند نرخ‌گذاری ارز نیمایی و همچنین نرخ ارز در بازار آزاد در نیمه نخست سال جاری، نرخ ارز نیمایی و آزاد در حال نزدیک‌تر شدن به یکدیگر هستند و فاصله این دو نسبت به ابتدای سال جاری کاهش بیش از ۶۰۰۰ هزار تومانی را تجربه کرده است.
ادامه مطلب »

لزوم حذف ارز چند نرخی و یکسان‌سازی نرخ ارز برای کاهش فسادلزوم حذف ارز چند نرخی و یکسان‌سازی نرخ ارز برای کاهش فسادآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-24 00:52:44