آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، سوال اصلی علاقمندان به تحولات آمریکا این است که کدام یک از دونامزد جمهوریخواه و دموکرات، یعنی دونالد ترامپ و کامالا هریس برنده میدان خواهند بود اما کسانی که با آنها آشنا هستند به بعد از انتخابات نگاه می کنند.، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر با رقابت ترامپ جمهوریخواه و هریس دموکرات برگزار خواهد شد.
صرفنظر از نتایج نظرسنجیها و پیشبینیها سوال اصلی این است که بعد از انتخاب هریس یا ترامپ، چه تفاوتی برای خود آمریکاییها حاصل میشود؟ در عرصه جهانی و مسائل مهم بینالمللی با این دو نفر شاهد یک آمریکای متفاوت خواهیم بود؟ روند افول آمریکا به عنوان ابرقدرت جهانی متوقف خواهد شد یا این که شدت خواهد گرفت؟ آیا آمریکا از بدهکاری و روند رو به ورشکستگی خارج میشود؟
مهمترین شعار در ارتباط با پرسش کلیدی انتخاب بین احیای جهانی و پرداختن به مسائل داخل آمریکا را ترامپ و با سیاست یا همان مطرح کرده است. رقبای دموکرات این راهبرد را توهمی میدانند که برای آنها نیز هزینه ایجاد کرده است. آنها این شعار را انحراف سیاه از تجربیات تاریخی آمریکا میدانند که متکی بر مراودات جهانی است. به عبارتی آمدن ترامپ را به نوعی تسریع حرکت آمریکا در مسیر انزوا و جدایی خود خواسته برای رسیدگی به مشکلات داخلی میدانند.
اما آیا معنی این گفتار این است که کامالا هریس که این شعار را ندارد بیشتر به مسائل خارجی توجه خواهد داشت؟ باید گفت که اینگونه نیست، بطور کلی دولت هریس تا حدود زیادی شبیه دولت کنونی یعنی دولت بایدن خواهد بود. که هر دوی اینها نیز دنبالهرو یا به عبارتی شاگرد دولت اوباما هستند بطوری که بعضی اعتراف دارند که اوباما همچنان در پشت پرده اداره کننده آمریکا است.
از منظر مخاطبان جهانی و خارج از آمریکا، تأثیر اقتصادی سیاستهای «اول آمریکا» به شدت به سیاستهایی بستگی دارد که بطور خاص در راستای این امر اجرا شدهاند ضمن این که باید به تأثیر آنها بر پویایی تجارت جهانی توجه کرد. این یک مسئله پیچیده است که مزایا و معایب بالقوه خاص خود را دارد با این حال نتیجه نهایی مثبت یا منفی بودن این سیاست برای بیرون آمریکا احتمالاً به طیف وسیعی از عوامل بستگی خواهد داشت.
مخالفان نیز میگویند که افزایش قیمت برای مصرف کنندگان بخاطر تعرفه ها و سایر اقدامات حمایتی دولت در قبال محصولات خارجی، آسیب به اقتصاد آمریکا بخاطر تلافی سایر کشورها با افزایش تعرفهها، کاهش تجارت جهانی و رشد اقتصادی این کشور میتواند قابلیت رقابتی آمریکا را در بلندمدت بخاطر سرکوب نوآوری و عدم حضور در رقابت جهانی آسیب برساند.
کامالا هریس انتخابات آمریکا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بازگشت ترامپ، رویای نتانیاهو و جام زهر رهبر ایران؛ گزینههای پیش روی تهران چه خواهد بود؟به گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات ارشد ایران و متحدان منطقهای تهران در حال آماده شدن برای سناریوی نتیجه نه چندان دلچسب انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری آمریکا و بازگشت دونالد ترامپ به قدرت هستند.
ادامه مطلب »
نه سلیمان صرد و نه رفاعةبن شداد؛ نه تعلل میکنیم و نه تعجیلآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »
نه روشنفکران، نه روحانیت، نه اپوزیسیون و نه قدرت سیاسی کشور درکی از مقوله فرهنگ ندارندبیژن عبدالکریمی در گفتوگو با روزنامه اعتماد از چالشهای درونی و بیرونی کشور و نقش روشنفکران در حل مشکلات سخن گفته است. به گزارش اعتماد، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید: در طی این 40سال همه نیروها و گفتمانها از قطار انقلا ب پیاده شده و همه روسای جمهور پیشین با انگ مواجه شدند؛ این منطق باید دگرگون شود.
ادامه مطلب »
شواهد تازه از تلاش جمهوری اسلامی، چین و روسیه برای تأثیرگذاری بر انتخابات آمریکاشواهد جدید نشان میدهد که جمهوری اسلامی، چین، و روسیه، تلاشهای خود برای تأثیرگذاری بر رأیدهندگان آمریکایی و تغییر بالقوه نتایج انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آمریکا را گسترش دادهاند.
ادامه مطلب »
شناخت علائم اسکیزوفرنی؛ سعی میکردم همه چیز را درک کنماولین باری که اسکیزوفرنی را تجربه کردم، نمیدانستم چیست. نه احساس مرتبط با آن را، نه افکار و نه صداهای ناشی از آن را.
ادامه مطلب »
سناریوی رژیم صهیونیستی در واکنش به عملیات وعده صادق 2 چیست ؟تردیدی نیست که بزرگترین، مخوفترین و موثرترین سلاح نظام سلطه نه قدرت نظامی و نه قدرت اقتصادی بلکه قدرت رسانهای او است.
ادامه مطلب »