رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان گفت: توسعه اقتصاد دریامحور نقطه عطفی برای پیشرفت و اقتصاد پایدار در قالب راهبردی اساسی، توسعهای، کنشگرا و تحول آفرین است.
مهرداد عرب اول امروز شنبه در حاشیه دومین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی سیستان و بلوچستان که با محوریت توسعه اقتصاد دریا محور برگزار شد بیان کرد: قرار گرفتن تنها بندر اقیانوسی کشور یعنی بندر چابهار از مزیتهای برجسته تجارت این استان مرزی به شمار میرودکه بهرهمندی این بندر از موقعیت استراتژیک جهت ترانشیپ و ترانزیت کالاهای بنادر حوزه خلیج فارس، افغانستان و آسیای میانه در صورت توجه و سرمایهگذاری مناسب و همچنین فراهمسازی زیرساختها میتواند در راستای ثروتآفرینی و توسعه شرق کشور نقش ویژهای ایفا کند.
وی تاکید کرد: با دارا بودن حدود پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی جنوبی و شمالی که حدود ۴۰ درصد از مرزهای کشور را تشکیل می دهد اما از نظر بهرهبرداری از این نعمت خدادادی در رتبههای آخر جهان قرار داریم، این در حالیست که بسیاری از کشورهای جهان سهم عمده ای از تولید ناخالص ملی خود را از دریا تأمین می کنند.
وی یکی از مزیتهای ایران در صنعت بانکرینگ را سواحل گسترده با آبخور مناسب عنوان کرد و گفت: در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۳۰ میلیون تن سوخت عرضه شده که پیش بینی می شود تا سال ۲۰۳۰ اندازه بازار جهانی بانکرینگ به میزان ۱۶۰ میلیارد دلار برسد، با توجه به ظرفیت مصرف بیش از ۳۰ میلیون تن سوخت کشتی در سال، در منطقه خلیج فارس به علت تردد بالای کشتی ها و شناورهای عبوری سهم ایران از بانکرینگ می تواند قابل ملاحظه باشد در حالیکه فعلاً این سهم کمتر از هشت درصد برآورد می شود، سیستان و بلوچستان در مسیر ۲ کریدور از سه کریدور...
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان پیرامون مطلب فوق تاکید کرد: توجه به موضوعات و محورهای کلیدی توسعه دریا محور، توجه به توان اکولوژیک در برنامه ریزیهای توسعه با توجه به اصول آمایش سرزمین، توجه به اقلیم مناطق و نواحی ساحلی، توجه به ظرفیت های حمل و نقل دریایی، توجه به اصول مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی، توجه به نوآوری در حوزه دریایی، استفاده ازتجربیات جهانی، توجه به منابع انسانی ، مشارکت دادن جامعه محلی در تصمیمگیریها، توجه به تسهیل امور سرمایهگذاری داخلی و...
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
هفتخان سرمایهگذاری در خوزستان...با توجه به شرایط اقتصادی و تحریمهایی که بر اقتصاد کشور حاکم است، موضوع سرمایهگذاری به منظور توسعه بخشها، ایجاد اشتغال، بهبود زیرساخت تولید و ...
ادامه مطلب »
ادامه مصائب بیشناسنامهها در سیستان و بلوچستان و ناتوانی مسئولان در حل این کلاف سردرگمبه گزارش خبرنگار ایلنا، همانطور که میدانید موضوع فاقدین شناسنامه یکی از معضلاتی است که مردم سیستان و بلوچستان سالهاست با آن مواجهند و تاکنون به نتیجه رضایت بخشی دست نیافتهاند.
ادامه مطلب »
جیشالعدل با همکاری چه کسانی مقر انتظامی راسک را هدف قرار داد؟در سیستان و بلوچستان، مسئولین بدانند دوران تحلیل موضوعات این استان با روشها و مولفههای سنتی گذشته است و باید پذیرفت جنگ ترکیبی در این استان واقعیتی روی زمین است.
ادامه مطلب »
دانشگاه فنیوحرفهای به شبکه ملی ساخت سریع فناوریهای راهبردی پیوستتوافقنامه همکاری بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و دانشگاه فنی و حرفهای با هدف توسعه شبکه ملی ساخت سریع به امضا رسید.
ادامه مطلب »
کاهش آسیب و افزایش تابآوری در برابر سوانح با توسعه قابلیتهای فناورانهدر پیش رویداد و نشست هماندیشی چالشهای حوزه اسکان موقت بر کاهش آسیب و افزایش تابآوری در برابر سوانح با توسعه قابلیتهای فناورانه تاکید شد.
ادامه مطلب »
تقویت توانمندیهای مختلف علمی، مهارتی و بینشی کلید موفقیت در عرصه معلمینماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: برای اینکه یک معلم موفق باشیم باید توانمندیهای مختلف علمی، مهارتی، بینشی، شعور انقلابی، فکر اجتماعی، اخلاق و معنویت خود را تقویت کنیم.
ادامه مطلب »