این خبر به چالش ناترازی انرژی در ایران میپردازد و آن را با توجه به اقلیم متنوع ایران و پتانسیل انرژی های تجدیدپذیر، خورشیدی، بادی و زمین گرمایی به عنوان راهکاری اساسی برای حل این مشکل معرفی میکند. همچنین از برنامه هفتم پیشرفت تولید 12 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر و تلاش برای رسیدن به 30 هزار مگاوات توسط وزارت نیرو و همکاری سازمان حفاظت محیط زیست با وزارت نیرو و ساتبا در این زمینه خبر میدهد. از سوی دیگر به عدم موفقیت در تولید انرژی های تجدیدپذیر در مقایسه با برنامه ششم پیشرفت و استفاده از سوخت های فسیلی سنگین مانند مازوت اشاره میکند و در پایان به سفری شینا انصاری به امارات متحده عربی و نتایج آن در زمینه توسعه انرژی های نو و دیپلماسی محیط زیست اشاره میکند.
گروه جامعه ایرنا - این روزها واژه ناترازی انرژی را زیاد می شنویم، حتی عواقب ناشی از آنرا هم با یک دوره خاموشی درک کرده ایم، حتی رئیس جمهور پویش ۲ درجه کمتر را اعلام کرد تا به طور موقت از این شرایط عبور کنیم بعد از آن سازمان ها و وزارتخانه های زیادی به آن پیوستند، مردم هم از آن استقبال کردند اما می دانیم که تمام اینها فقط مُسَکنی برای چنین مشکلاتی است باید حتما فکری عاجل و اساسی برای حل ریشه ای این چالش ها کرد که کارشناسان راه آنرا در توسعه انرژی های تجدیدپذیر می دانند.
شینا انصاری افزود: اگر بتوانیم در این زمینه توسعه قابل توجهی داشته باشیم حتی فراتر از آن چیزی که در برنامه هفتم پیشرفت قید شده به طور قطع گام مهمی در تامین انرژی، از بین رفتن ناترازی ها و کاهش آلودگی هوا خواهد بود، آنچه که در قالب برنامه هفتم پیشرفت پیش بینی شده تولید ۱۲ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر تا پایان برنامه است اما با توجه به میزان ناترازی ها وزارت نیرو قول داده تا ۳۰ هزار مگاوات تولید داشته باشد که با توجه به ظرفیتی که در این زمینه در کشور وجود دارد، بتوانیم با عزمی جدی در این حوزه حرکت...
البته شواهد نشان می دهد که تاکنون در زمینه تولید انرژی های تجدیدپذیر در کشور چندان موفق نبوده ایم، براساس آخرین آماری که در تارنمای سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران انتشار یافته سهم انرژی های تجدیدپذیر و پاک کشور تا آخر آذرماه به یک هزار و ۵۲۰ مگاوات رسیده است در حالی که طبق برنامه ششم پیشرفت می بایست سهم انرژیهای پاک و تجدید پذیر در تولید برق به حداقل ۵ درصد می رسید.
در این راستا سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان دستگاهی حاکمیتی علاوه بر نظارت بر عملکرد دستگاه ها در راستای اجرای قانون هوای پاک خود نیز برنامه های متنوعی در زمینه توسعه انرژی های پاک دارد از جمله آنها تقویت دیپلماسی محیط زیست به ویژه با کشورهای همسایه است، برای همین منظور شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست سوم و چهارم بهمن ماه سفری ۲ روزه به امارات داشت که دستاوردهای خوبی در این زمینه به همراه داشت.
وی اظهارداشت: با توجه به اهمیت همکاری های محیط زیستی منطقه ای و ویژگی های خاصی که کشور ما دارد و اهمیتی که اماراتی ها در روابطشان در موضوعات مرتبط با ایران قائل هستند؛ به فاصله کوتاهی بعد از مذاکره در حاشیه کاپ ۲۹، دعوتی از طرف شیخ منصور بن زاید آل نهیان نایب رئیس دولت امارات از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان صورت گرفت و در نهایت این سفر انجام شد که دستاوردهای بسیار خوبی به ویژه در زمینه انرژی های تجدید پذیر به همراه داشت.
ENERJI NATRAZI ENERJI TERCEDIPZIR YENİ ENERJİLER MAZOOT HAVA KİRLİLİĞİ ORGANİZASYONLAR İSLAM ÜLKELERİ
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
وزارت دفاع ۲۸۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و بادی میسازدبا هدف توسعه انرژیهای پاک و رفع ناترازی انرژی الکتریکی در کشور، وزارت نیرو و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موافقتنامهای برای ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر امضا کردند.
ادامه مطلب »
ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر ایران به یک هزار و ۵۲۰ مگاوات رسیدبه گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، با تلاش دولت چهاردهم برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر، ظرفیت نصب شده نیروگاههای آن به یک هزار و ۵۲۰ مگاوات رسید.
ادامه مطلب »
وزیر نفت: ناترازی انرژی ریشه در سالها عملکرد حوزه انرژی کشور داردوزیر نفت در جلسه کمیسیون انرژی مجلس گفت که ناترازی انرژی ریشه در عملکرد سالهای گذشته حوزه انرژی کشور دارد و مصرف انرژی باید مدیریت شود.
ادامه مطلب »
طرزطلب: ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر ایران تا سال آینده به ۴۸۰۰ مگاوات خواهد رسیدرئیس سازمان ساتبا در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق، به اهمیت این صنعت و اهداف کشور در زمینه توسعه آن اشاره کرد.
ادامه مطلب »
چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق با شعار «انرژیهای تجدیدپذیر، توسعه سرمایهگذاری، مصرف کارآمد انرژی» آغاز به کار کردچهاردهمین نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق با شعار «انرژیهای تجدیدپذیر، توسعه سرمایهگذاری، مصرف کارآمد انرژی» در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد.
ادامه مطلب »
تهران ۲ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر اضافه میکندحشمتالله عسگری، معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار تهران، گفت: با تفاهمنامه میان سازمان انرژی تجدیدپذیر و استانداری تهران، ۲ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در استان ایجاد میشود.
ادامه مطلب »