هدایت الله خادمی، نماینده ادوار مجلس، به چالش تامین برق و گاز در ایران اشاره کرد و افزایش تولید گاز و برق را ضرورت دانست. وی همچنین به نقش مهم توسعه میادین نفتی و گازی در حل این مشکل تاکید کرد.
بین 5 تا 10 درصد از تولدها در کشور از طریق رحم جایگزین صورت میگیرد/ 30 تا 40 درصد این بارداریها به تولد جنین منجر میشود.
هدایتالله خادمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آینده ناترازی انرژی در کشور اظهار داشت: ناترازی برق و گاز یکی از چالشهای اساسی است که هر ساله در فصلهای سرد مشکلاتی مانند قطعی گاز یا افزایش مصرف سوختهای جایگزین در نیروگاهها و در فصل گرم ما را با کمبود برق مواجه میکند که البته امسال این خاموشی به زمستان هم رسیده است و این وضعیت تأمین پایدار انرژی را چه دربخش خانگی و چه صنعت دچار اختلال میکند. وی گفت: برای تامین انرژی کشور دولمتردان باید تلاش کنند پالایشگاه بسازند و خوراک کارخانجات و نیروگاهها را تامین کنند و برای تامین برق صنایع و بخش خانگی لزوم افزایش احداث نیروگاه در دستور کار قرار گیرد و در این راستا باید میادین نفتی و گازی توسعه داده شوند. این زنجیره ای است که باید در وزارت نفت و نیرو دنبال شود و دیگر وزارتخانههای مربوطه نیز باید کمک کنند و منابع مالی را در اختیار قرار دهند. این نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: تولید گاز باید تا پایان برنامه هفتم توسعه به روزانه یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون مترمکعب برسد و برای تحقق این هدف، نیاز به 45 میلیارد دلار سرمایهگذاری داریم که هرچند تحریم مانع بزرگی برای تحقق این امر است اما با استفاده از ظرفیتهای داخلی و بانکها نیز تا حدی میسر است. وی ادامه داد: در حوزه برق نیز طبق برنامه توسعه باید سالانه افزایش 5 هزار مگاوات تولید برق داشته باشیم که در سالهای گذشته این کار انجام نشده است و حتی برنامههای صادراتی نیز در واقع متوقف مانده است. خادمی تاکید کرد: در هر کشوری که برنامه توسعه دارد مصرف انرژی افزایش پیدا میکند و ما تاکنون فکری اساسی برای تامین پایدار انرژی بخصوص در بخش توسعهای و صنعت نکردهایم و هر سال با چالش بیشتری مواجه میشویم. با این روش وضعیت در سالهای آینده بدتر میشود اگر کاری نکنیم به 4 دهه قبل برمیگردیم و در آن زمان بخواهیم به وضعیت امروز برگردیم باید چند صد میلیارد دلار هزینه کنیم و 30 سال هم زمان بگذاریم. وی خاطرنشان کرد: رفع ناترازی گاز در ایران نیازمند اقداماتی فوری و راهبردی در دو حوزه افزایش تولید و مدیریت مصرف اس
Enerji Gıda İran Politik Enerji Kriz
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
برای افزایش تولید برنامه اساسی داریموزیر نفت استفاده از ظرفیت بسیج برای حل مشکل ناترازی را مؤثر دانست و گفت: در کنار سرمای شدید و ناترازی انرژی شاهد به ثبت رسیدن رکوردهای جدیدی در تأمین سوخت هستیم.
ادامه مطلب »
محدودیت تامین سوخت، مانع اصلی تامین برق استتهران- ایرنا- معاون هماهنگی توزیع شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر) گفت: ناترازی سوخت زمستانی و عدم تحویل سوخت کافی به نیروگاهها عامل محدودیت در تامین برق شده است.
ادامه مطلب »
صرفهجویی ۵۰ میلیون مترمکعب گاز در کشور با کاهش دو درجه دمای محیطمدیرعامل شرکت گاز از ثمرات رعایت دمای آسایش و کاهش دو درجه مصرف گاز خبرداد و گفت: با رعایت این نکات شاهد جبران ناترازی انرژی در بخش خانگی هستیم.
ادامه مطلب »
استان زنجان در مدیریت مصرف انرژی پیشگامرحیم سلیمانینژاد، مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان، در دومین همایش بهینهسازی مصرف انرژی، بر اولویت اصلاح مصرف صنایع بزرگ و نقش تخصیص سوخت جایگزین در کاهش ناترازی انرژی تأکید کرد.
ادامه مطلب »
دستور رئیسجمهور برای تشکیل سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژیدر جلسه کارگروه بهبود ناترازی انرژی در بخش گاز که با حضور سران سه قوه برگزار شد، رئیسجمهور پزشکیان دستور تشکیل سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژی را صادر کرد.
ادامه مطلب »
کمیسیون انرژی مجلس: برنامه برای افزایش تولید برق در سال آیندهجلسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور قالیباف، پاک نژاد و علی آبادی برگزار شد. در این جلسه آخرین اقدامات برای رفع ناترازی برق و گاز و تامین سوخت نیروگاهها در فصل سرد سال مورد بررسی قرار گرفت. وزیر نیرو از برنامههای وزارتخانه برای کاهش ناترازی برق خبر داد و گفت که ارتقای نیروگاه سیاهبیشه با افزایش ارتفاع سد، 600 مگاوات به تولید برق کشور اضافه خواهد کرد. علی آبادی همچنین از روشهای تامین مالی متنوع برای صنعت برق و اقبال سرمایهگذاران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سال آینده بیش از 10 هزار مگاوات برق بیشتر تولید شود.
ادامه مطلب »