معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، نابرابری در آموزش را پس از پایان کلاس آغاز و عامل اصلی آن را تفاوت در پایگاههای اقتصادی-اجتماعی و سواد فرهنگی خانوادهها دانست.
به گزارش روابطعمومی معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه نابرابری بین دانشآموزان بعد از پایان کلاس آغاز میشود، گفت: تفاوت پایگاههای اقتصادی-اجتماعی خانوادهها و سواد فرهنگی آنها عامل اول در ایجاد نابرابری بین دانشآموزان است. رضوان حکیمزاده در بیستمین همایش سالانه «انجمن مطالعات برنامه درسی ایران» با عنوان «برنامه درسی و عدالت»، به دلایل و علل ایجاد تفاوت در دانشآموزان اشاره و برخی از آنها را تبیین کرد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش در این همایش با بیان اینکه وضعیت اجتماعی و اقتصادی خانوادهها اولین عامل در ایجاد تفاوت بین دانشآموزان است، اضافه کرد: در برخی از مناطق کمتربرخوردار، معلمان بسیار خوب و توانمندی حضور دارند که میتوانند در شرایط کلاس عدالت آموزشی را محقق کنند، اما نابرابری بعد از پایان کلاس آغاز میشود؛ جایی که خانوادهها پایگاههای اقتصادی-اجتماعی و سواد فرهنگی متفاوتی دارند و در نتیجه دانشآموزان در محیطی نابرابر تکالیف خود را انجام و مسیر یادگیری خود را ادامه میدهند. ازاینرو، توجه به دانشآموزان لازمالتوجه یکی از اولویتهای معاونت ابتدایی وزارت آموزشوپرورش در دور جدید است. او افزود: یکی از مصادیق مدرسهیاری، استفاده از ظرفیت خیرین برای حمایت بیشتر از دانشآموزان در فعالیتهای بیرون از مدرسهای و انجام تکالیف برای تکمیل فرایند یادگیری است. موضوعی که به طور خاص در مناطق کمتربرخوردار، روستایی، عشایری و دوزبانه اهمیت بیشتری پیدا میکند. معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش تصریح کرد: جداسازی دانشآموزان و ایجاد مدارس خاص یکی دیگر از اشتباهات راهبردی در نظام آموزشی کشور است. موضوعی که سبب میشود دانشآموزان مدارس دولتی پیام منفی «ناتوانی در یادگیری» دریافت کنند. او افزود: تا زمانی که نظام آموزشی برحسب برچسبهای هوشی اشتباه دانشآموزان را از یکدیگر جدا میکند، ناباوری به یادگیری در مدارس دولتی وجود دارد که آثار مخرب این موضوع کمتر از اختلاف طبقاتی اجتماعی و اقتصادی نیس
Naberabiri Eitim Aile Sosyal Ekonomi Eğitim Sistemi
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
وجود ۴۹ هزار کلاس چندپایه در ایران؛ یک مقام دولتی:«خیلی طبیعی است»انتقاد یک معلم از وضعیت نامناسب و کمبود امکانات در کلاس درس
ادامه مطلب »
۱۶۵ مدرسه در استان اردبیل تا پایان امسال افتتاح میشوداردبیل - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل اعلام کرد: برای جبران کمبود فضای آموزشی تا پایان سال جاری ۱۶۵ کلاس درس جدید در این استان تکمیل و افتتاح میشود.
ادامه مطلب »
ساماندهی بیش از ۴۰۰۰ کلاس درس در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی دولترئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهز مدارس گفت: ایده دکتر پزشکیان در خصوص توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور، به سرعت تبدیل به یک نهضت ملی شده است.
ادامه مطلب »
شیوهنامه کلاس گذاری سوادآموزی ۱۴۰۳ به همدان ابلاغ شدمعاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان همدان از ابلاغ شیوه نامه کلاس گذاری و توزیع حجم برنامههای آموزشی و طرحهای مکمل سوادآموزی در سال ۱۴۰۳ به شهرستانها و مناطق استان خبر داد.
ادامه مطلب »
دلکوک۲۶؛ «از وین تا تهران» در خانه هنرمنداناجرای زنده موسیقی محیطی در برنامهای با عنوان «از وین تا تهران» سهشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ در لابی طبقه همکف خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
ادامه مطلب »
کلاسهای دانشگاه محقق اردبیلی تا پایان هفته جاری مجازی شدرئیس دانشگاه محقق اردبیلی از مجازیشدن کلاسهای درس این دانشگاه تا پایان هفته جاری خبر داد.
ادامه مطلب »