مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تاکنون موردی از وجود پشه آئدس در استان کرمان شناسایی نشده و موردی از بیماری تب دنگی نیز گزارش نشده است.
سعید صحبتی امروز ۱۹ تیرماه در گفت و گو با رسانهها اظهار کرد: تب دنگی از بیماریهای ویروسی خونریزی دهنده است که توسط پشه ناقل آئدس منتقل میشود و پشه عامل بیماری از حدود سال ۱۳۹۸ در کشور ما صید شد اما چون ویروس بیماری در جامعه وجود نداشت، منجر به انتقال بیماری نمی شد.
وی ادامه داد: از حدود دو ماه قبل مواردی از بیماری تب دنگ که از کشورهای همسایه به ویژه امارات وارد کشور شده بود، شناسایی شد که عمدتا در استانهای هرمزگان و فارس بود و بعضی از این افراد به خاطر حال عمومی بد راهی بیمارستانها شدند که بهبود پیدا کردند. صحبتی با اشاره به شناسایی مواردی از آلودگی پشه آئدس در استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان و همسایگی این دو استان با کرمان، اضافه کرد: بنابراین باید آمادگی خود را برای مقابله با این بیماری افزایش دهیم که در این راستا محور فعالیتهای دانشگاه بر دو امر آموزش و اطلاع رسانی به نیروهای متخصص، مراقبان سلامت و عموم جامعه است.
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: محور دوم فعالیتهای دانشگاه، رصد حضور پشه عامل بیماری و ویروس عامل بیماری در جامعه است که خوشبختانه تا امروز موردی از وجود پشه و نیز بیماری در سطح استان گزارش نشده است. به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، وی خاطرنشان کرد: البته این مراقبت و هوشیاری باید در سطح جامعه وجود داشته باشد تا در صورت اتفاق، بتوانیم پاسخگویی سریع و بهنگام داشته باشیم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
علائم و راههای مقابله با «تب دنگی»/هیچ موردی از «تب دنگی» در سمنان نداشتیمرئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: تاکنون هیچ موردی از پشه «آئدس» و ابتلا به و «تب دنگی» در این استان مشاهده نشده است.
ادامه مطلب »
هیچ موردی از تب دنگی در لرستان گزارش نشده استرئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: هیچ موردی از تب دنگی در استان گزارش نشده است.
ادامه مطلب »
موردی از بیماری تب دانگ در استان زنجان گزارش نشده استرئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: پشه آئدس و ابتلا به بیماری تب دانگ در استان زنجان دیده نشده است.
ادامه مطلب »
خراسان جنوبی عاری از تب دنگی استمدیر بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری تب دنگی در استان مشاهده نشده است.
ادامه مطلب »
آنچه باید از از پشه آئدس و بیماری تب دنگی بدانیمپشه «آئدس» معروف به ببر آسیایی، یکی از پشههای رایج در مناطق استوایی جهان است، به ویژه در مناطق آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی و سایر کشورهای این منطقه است. این پشه به عنوان یک ناقل بیماریهای خطرناک و کشنده شناخته شده است.
ادامه مطلب »
تاکنون هیچ موردی از تب دنگی در یزد گزارش نشده استرییس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این که بیماری غیر بومی «تب دنگی» تاکنون در برخی از نقاط کشور به علت مسافرت به بعضی کشورها شیوع یافته است، گفت: خوشبختانه تا امروز در یزد هیچ مورد ابتلایی به این بیماری شناسایی نشده است.
ادامه مطلب »