اسم مستعارش را در عراق و سوریه گذاشته بود «عمار». بین بچهها معروف شده بود به «حاج عمار». فرمانده تیپ هجومی سیدالشهدا (ع) شده بود. مقبولیتش در دلهای نیروهایش بیش از مشروعیت و حکم فرماندهیاش کارآیی داشت. او و نیروهایش از توانمندترین فرماندهان و یگانهای دفاع از حرم بودند.
به گزارش ایسنا، بیش از ۳۰ سال از پایان جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق با جمهوری اسلامی ایران گذشته و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان از وظایف همه مردم و بهویژه نهادهای مختلف در جامعه است. در این میان همچنان دغدغه بسیاری از دستاندرکاران دبیرستان، بهویژه دانشآموختگان دبیرستان سپاه تهران این است تا یاد و خاطره شهدای این مدرسه را برای امروز و نسلهای آینده زنده نگهدارند.
علیرضا اشتری درباره شهید «محمد حسین محمد خانی» روایت میکند: محمد حسین اصالتی یزدی داشت؛ اما ۹ تیر ۱۳۶۴ در تهران به دنیا آمده بود. پدرش رزمنده و ایثارگر دفاع مقدس است. چند ماهه بود که عمویش، ولی الله محمد خانی و سه ساله بود که داییاش، سردار ساعتیان، به شهادت رسیدند. به همین خاطر، حال و هوای خانه شان با جنگ و جهاد و شهادت آمیخته بود.
با پرچم و کتیبه های یا حسین و یا اباالفضل و یا زینب آنجا را تزیین کرد و پس از مدتی با چند تن از دوستان دانشجویش، هیئت علمدار حسین را پایه گذاری کرد که برنامههایش در همین خانه برگزار میشد. مداحی هیئت معمولا با خود او بود.یکی از دوستان هیئتیاش میگفت: محمد حسین دو تا رفاقت خیلی جدی داشت؛ یکی رفاقت با شهدا و یکی رفاقت با امام حسین . همه زندگیاش را پای این دو رفاقتش گذاشت.
اوایلی که هیئت راه انداخته بود و مراسم میگرفت، بارها افرادی در مجلس دیده میشدند که تیپ و قیافهشان به مذهبیها نمیخورد ولی درآن مراسم بودند. در کنگرههای بزرگداشت شهدا که محمد حسین دست اندرکار آن میشد، این جوانها زیاد دیده میشدند.هیچ وقت حوزه کاریش را محدود نمیکرد و اگر لازم بود برای شهر و استان و حتی در سطح کشوری برنامه میریخت. ماجرای غزه نمونهای بود که چند روز آمد تهران و در کارها از پشتیبانی گرفته تا هماهنگی و دیگر مباحث به دانش جویان تجمع کننده کمک میکرد.
رفتنش به عراق و سوریه بیهیچ مخالفتی از سوی خانواده و همسرش صورت گرفت. حتی تولد پسرش هم مانع از ادامه حضور و مجاهدهاش در سوریه و مقابله با تکفیریها نشد.به مادرش گفته بود: ب«ا حضرت زینب عهد کردهام هفت مرتبه به سوریه اعزام شوم. اگر به فیض شهادت رسیدم که فبها. اگر توفیق شهادت نداشتم، برمیگردم.»یکی از فرماندهان که مدتی با حاج عمار ارتباط داشت، تعریف میکرد: «از سال ۱۳۶۴ با پدر محمدحسین در منطقه عملیاتی والفجر ۸ آشنا شده بودیم. مدتها آنجا باهم بودیم. آن موقع محمدحسین شیرخواره بود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
مقام ارشد نیروهای مسلح اوکراین در روز تولدش با یک «هدیه» کشته شد!معاون ارشد فرمانده نیروهای مسلح اوکراین در روز تولدش با دریافت یک هدیه کشته شد!
ادامه مطلب »
لندکروز با پلاک جعلی درکوهچنار متوقف شدفرمانده انتظامی کوهچنار گفت: با هوشیاری مأموران این فرماندهی یک خودرو تویوتا لندکروز قاچاق به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال که با پلاک جعلی در محورهای مواصلاتی در حال حرکت بود، توقیف شد.
ادامه مطلب »
افزایش درخواستهای بینالمللی برای دستیابی به آتشبس در غزهنماینده چین در شورای امنیت تاکید کرد که آنچه در غزه اتفاق میافتد یک بحران انسانی است و نماینده فرانسه خواستار یک آتشبس انسانی فوری و پایدار شد.
ادامه مطلب »
دستیار فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین در روز تولدش کشته شد«والری زالوژنی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین اعلام کرد که دستیارش «گنادی چاستیاکوف» بر اثر انفجاری در کادوی تولدش کشته شد.
ادامه مطلب »
قتل خانوادگی در شیراز / قاتل تحویل مرجع قضایی شدفرمانده انتظامی شهرستان شیراز گفت: مردی ۴۶ ساله که با سلاح سرد، همسر و فرزند دخترش را به قتل رسانده بود، با سرعت عمل پلیس شناسایی و تحویل مرجع قضایی شد.
ادامه مطلب »
در خرید نایلون حبابدار به چه نکاتی باید دقت کنیمنایلون حبابدار یک نوع پلاستیک است که از دو لایه تشکیل شده است: یک لایه بیرونی و یک لایه داخلی که با حبابهای هوا پر شده است.
ادامه مطلب »