ملاله یوسفزی فعال پاکستانی حقوق بشر از دانشگاه آکسفورد فارغالتحصیل شد ملاله یوسفزی در پیام خود، ضمن ابراز شادی از دریافت این مدرک دانشگاهی نوشت، فعلا برنامه خاصی برای آینده ندارد، نتفلیکس تماشا میکند، به مطالعه میپردازد، و میخوابد.
ملاله یوسفزی، دختر جوان پاکستانی که فعال حقوق بشر و حقوق زنان و عضو کارزار حق تحصیل دختران است، ۸ سال پس از آن که توسط طالبان ترور شد، مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه آکسفورد در بریتانیا دریافت کرد.
او که دانشآموخته رشتهای در زمینه فلسفه، علوم سیاسی، و اقتصاد است، تصویری از خود و اعضای خانوادهاش را که این موفقیت تحصیلی را جشن گرفته بودند، منتشر کرد. او هنگامی که در پاکستان بود و به دلیل حمایت از حق تحصیل دختران در این کشور، در سال ۲۰۱۲ توسط طالبان ترور شد، چرا که به گفته آنها، نماد کفر و فساد است.
او در حال حاضر همراه با خانواده خود در انگلیس زندگی می کند و در سال ۲۰۱۷ در یکی از دانشکدههای دانشگاه آکسفورد پذیرفته شد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
پورابراهیمی: خروج از سوئیفت تنها راه برونرفت از تحریم است- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnim🎥 خروج از سوئیفت تنها راه برونرفت از تحریم پورابراهیمی: نظارت آمریکا بر سوئیفت باعث شده مبادلات ارزی کشورها با اشکال روبهرو شود ایران نیز مانند روسیه میتواند با ایجاد یک پیامرسان مشترک با کشورهای همسایه از سوئیفت خارج شود
ادامه مطلب »
هند از پاکستان خواست نیمی از دیپلماتهایش را از دهلی نو خارج کندتنشهای دیپلماتیک بین دو کشور همسایه که تاریخ طولانی اختلاف بر سر منطقه کشمیر را در کارنامه خود دارند ماه گذشته هنگامی بالا گرفت که هند دو کارمند سفارت پاکستان در دهلی نو را اخراج و آنها را به جاسوسی متهم کرد.
ادامه مطلب »
صومعه گوموشلر آماده میزبانی از گردشگران است
ادامه مطلب »
آتش سوزی جنگلها در جنوب غربی ایران از کنترل خارج شده استبخشدار لوداب از توابع بویراحمد در استان کهگیلویه و بویراحمد از آتش سوزی گسترده در جنگل ها خبر داد که کنترل آن از دست خارج شده است. - خبرگزاری آناتولی
ادامه مطلب »
غریب آبادی: تدابیر فوری برای از بین بردن پیامدهای منفی تحریمها ضروری استسفیر و نماینده دائم کشورمان، در نشست مشترک سفرای گروه 77 کشور در حال توسعه و چین با مدیر اجرایی دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل با اشاره به اینکه 'ماموریت کنونی دفتر مقابله، به ویژه برای کشورهای در حال توسعه بسیار حیاتی است'، افزود: با توجه به ماهیت و مقیاس چالشهای پیش روی کشورهای در حال توسعه از جمله در حوزههای مواد مخدر، تروریسم و جرائم سایبری، این دفتر و اعضای گروه 77 باید دست در دست هم به سمت شکل دهی و اجرای یک رویکرد جامع و متحد برای پشتیبانی از یکدیگر به منظور پرداختن به چالشهای جدی کنونی کار کنند.
ادامه مطلب »
آیا نوشتن از فرضیه قتل قاضی منصوری تبلیغ علیه نظام است؟
ادامه مطلب »