اگر فرضیه «حذف رئیسی» جدی باشد پرسش این است که آن بخش از مافیا که دیگر رئیسی را نمیخواست به دنبال طرح کدام گزینه او را حذف کرده است؟
اگر فرضیه «حذف رئیسی» جدی باشد پرسش این است که آن بخش از مافیا که دیگر رئیسی را نمیخواست به دنبال طرح کدام گزینه او را حذف کرده است؟
محسنی اژهای در نخستین اظهار نظر پس از مرگ ابراهیم رئیسی گفته است: «او نیروی مورد وفاق جریانهای مختلف بود.» در حکومتهای استبدادی، نقشها و نقشههای آینده، همواره پشت پرده تعریف میشود و مردم جایی برای دخالت، انتخاب و نقشآفرینی ندارند. پیشتر بارها در خبرهای مختلف خواندهایم که کمیتهای در مجلس خبرگان برای رهبری آینده تصمیم میگیرد و جز رهبری و حلقه کوچک مورد اعتماد او هیچکس از تصمیمات آن کمیته خبر ندارد.
اما آن معیار مشخص چیست؟ تداوم و تامین منافع اقتصادی و نظامی آن مافیا، همین و بس. اگر این تصویر را بپذیریم بهتر میتوان معنای حرف اژهای را فهمید. رئیسی «نیروی مورد وفاق» اجزای مختلفِ آن مافیا بود. اگر مرگ رئیسی محصول یک حادثه بوده باشد حالا مافیا باید به یک «نیروی مورد وفاقِ» دیگر برسد. اما اگر مرگ رئیسی حاصل «حذف» او باشد نه حادثه، معنایش این است که اختلافی در مافیا افتاده و او دیگر «مورد وفاق» نبوده است.
در حکومتی که رهبرش حتی درباره جزییاتی مثل «اعزام اردوی دانشجویان به کیش» اظهار نظر میکند و جلوی آن را میگیرد و گاه نسبت به کوچکترین شایعات واکنش نشان میدهد چنین سکوتی اصلا طبیعی نیست. خود این سکوت میتواند یک فکت باشد، به ویژه اگر در چنین پرونده حساسی تصور کنیم «سکوت علامت رضاست.»
تحلیل ایران خلیج فارس حقوق بشر زنان ارتباط مستقیم چشم انداز خبرهای جهان خبرهای منطقه خاورمیانه سوریه عراق بریتانیا تلویزیون شبکههای اجتماعی گالری تصاویر مرور نشریات خبرهای ورزشی خامنه ای روحانی انتخابات ایالات متحده بیروت سینما مستند یمن اقلیتها سیاسی زندانیان تلگرام، توئیتر، فیس بوک، مهاجران، خبرنگار فن آوری، جشنواره گزارش رپورتاژ ادبیات شعر پوشش زنده نظرسنجی کم آبی بحران خبر فوری محیط زیست، اخبار اقتصادی، قیمت ارز، قیمت دلار، قی
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
خانهای که ۳۴۰۰ سال قبل فرعون در آن استراحت کرددر حفاریهای اخیر در شمال شرقی مصر، ویرانههای یک ساختمان ۳۴۰۰ ساله که به معنای واقعی کلمه در شأن یک پادشاه ساخته شده بود کشف شده است.
ادامه مطلب »
سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!یک فعال هنری و کارشناس میراث فرهنگی، با ابراز تاسف از وضعیت تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج، سکوت شهرداری را در این زمینه، نشانگر کمتوجهی به جامعه هنری دانست.
ادامه مطلب »
انتقاد تند جمهوریاسلامی از معمای مدارا با طالبان/ طالبان چه فرقی با اسرائیل دارد؟به گزارش شبکه شرق، جمهوری اسلامی نوشت: «به نظر میرسد در قالب یک قرارداد نانوشته بنا بر اینست که مسئولان ایرانی در برابر مسلمانکشی در افغانستان سکوت کنند.
ادامه مطلب »
قطع یک هفتهای سامانه ثبت احوال در سکوت اهانت آمیز مسوولان!قطع یک هفته ای سامانه ثبت احوال در دفاتر پیشخوان دولت که با سکوت مسوولان ثبت احوال همراه شده، باعث سرگردانی و عصبانیت مراجعه کنندگان شده است.
ادامه مطلب »
فرجام اعتصاب کارگران «جهان» در ۵۳ سال قبلدر میانه سالهای تبعید رهبر نهضت اسلامی ایران به نجف اشرف، یک واقعه خونین کارگری در سکوت مطلق خبری اتفاق افتاد.
ادامه مطلب »
خشم صهیونیستها از سکوت یک دقیقهای شورای امنیت به احترام شهادت رئیسیاقدام شورای امنیت مبنی بر سکوت یک دقیقهای به احترام شهادت رئیسجمهوری و وزیر خارجه ایران خشم شدید مقامهای صهیونیست را به دنبال داشت.
ادامه مطلب »