امروزه فضانوردان با استفاده از آخرین فناوریها راهی ایستگاههای فضایی میشوند و با وجودی که مدت زمان زیادی در فضا نمیمانند با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنند که یکی از آنها مربوط به سلامت است.
زندگی روی کرات دیگر، از دیرباز یکی از رؤیاهای بشر بوده و هرچند پیشرفتها در حوزه سفر به فضا چشمگیر بوده است ولی همچنان سکونت انسان بر سیارهای غیر از زمین، چندان دستیافتنی به نظر نمیرسد. ناسا امید دارد تا سال ۲۰۴۰ بتواند بشر را در مریخ مستقر کند و ایده بلندپروازانه ایلان ماسک برای ساخت هتلی روی این سیاره توسط شرکت اسپیس ایکس هم در راستای این نگاه است.
انسان به گونهای تکامل یافته که در زمین و با نیروی جاذبه این سیاره رشد کند و دانشمندان معتقدند برای زندگی طولانیمدت در دیگر سیارات، باید DNA انسان تقویت شود تا انعطاف بالایی نسبت به جاذبه صفر داشته باشد. از سوی دیگر در حالت بیوزنی، انجام کارها برای انسان دشوار است و تشعشعات کیهانی یا ذرات پرانرژی که تقریباً با سرعت نور در فضا حرکت میکنند هم میتوانند دردسرساز شوند.
ناتوانی فضانوردان در خوردن غذا، مشکل در بلع غذا و همچنین دفع، کندی حرکت و احساس حرکت مغز درون جمجمه بخشی از احساسات ناگوار فضانوردان در روزهای ابتدایی است. به طور کلی سازگاری با بیوزنی، برای بیشتر فضانوردان حدود یک هفته به طول میانجامد و پس از آن بتدریج بدن به وضعیت جدید عادت میکند. نکته جالب، بازگشت سریع به وضعیت عادی بلافاصله پس از بازگشت فضانوردان به کره زمین است.یکی از مشکلات ماندگاری در فضا، ضعف عضلات است.
قرار گرفتن در حالت بیوزنی، ۲۰ درصد از توده عضلانی بدن خود را از دست بدهند. از دست دادن عضلات در فضا عمدتاً در قسمتهایی از بدن مانند اندامهای تحتانی و تنه رخ میدهد که مسئول راه رفتن و حمایت از وضعیت بدن هستند.محققان معتقدند، بینایی و اعصاب چشم میتوانند تحت تأثیر بیوزنی قرار بگیرند. از مشکلات شایع چشمی فضانوردان میتوان به تورم عصب بینایی، دوبینی، بالا رفتن فشار و خشکی چشم اشاره کرد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
مطالعه فضانوردان چینی روی میکروبهای باستانی در ایستگاه فضایی تیانگونگفضانوردان چینی در حالی میکروبهای باستانی را در ایستگاه فضایی تیانگونگ مطالعه میکنند که هدفشان از آن، ارزیابی چگونگی سازگاری میکروارگانیسمها در فضاست.
ادامه مطلب »
تجربه سخت یک روز زندگی فضایی روزنامهنگار دیلیمیلگزارشگر دیلی میل برای درک بهتر شرایط زندگی فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بینالمللی، یک روز را در محیط شبیهسازیشده ایستگاه فضایی گذراند و این تجربه را بسیار دشوار دانست.
ادامه مطلب »
بلاگری در دنیای بیمرز/ تلاطم ارزشها در جستوجوی پولدر دنیای امروز، بلاگری به یکی از پرطرفدارترین و در عین حال چالشبرانگیزترین شغلها تبدیل شده است؛ این حرفه نهتنها فرصتی برای ابراز خلاقیت و ارتباط با مخاطبان فراهم میآورد، بلکه به دنیای پرهیاهوی کسبوکار و درآمدزایی نیز وارد شده، اما این مسیر گاهی به قیمت از دست دادن اصالت و صداقت آنها تمام شود.
ادامه مطلب »
اسکارلت جوهانسون یکی از ۱۰۰ چهره برتر هوش مصنوعی جهان شداسکارلت جوهانسون که در سینما یکی از ابرقهرمانان نجاتدهنده است، در دنیای واقعی برای پاسخگو کردن کمپانی هوش مصنوعی «OpenAI» پا به میدان گذاشت.
ادامه مطلب »
پنج گروه شغلی برتر در دنیای آینده و مهارتهای مورد نیاز برای موفقیت در آنهابازار کار جهانی به سرعت در حال تغییر است و بسیاری از مشاغل امروزی احتمالا ظرف یک دهه ناپدید می شوند.
ادامه مطلب »
تلگرام در بند /چرا دوروف بازداشت شد؟پاول دوروف به‌عنوان یک شخصیت تأثیرگذار در دنیای فناوری و ارتباطات شناخته می‌شود و رویکردهای نوآورانه‌اش او را به یکی از چهره‌های برجسته در
ادامه مطلب »