وزیر راه وشهرسازی گفت: چه آنجا که زمین تامین شد و چه آنجا که هزینه آمادهسازی زمینها انجام شد، به کمک نهادهای پشتیبان مثل بنیاد مسکن به دنبال ساخت مسکن برای اقشار محروم هستیم، در این خصوص توقفی در ساخت مسکن حمایتی نداریم اما در حال حاضر در بعضی از شهرها برای افراد واجد شرایط، زمین مناسب وجود ندارد و به دنبال تامین زمین هستیم؛ بنابراین ثبت نام...
به گزارش ایسنا، فرزانه صادق در پاسخ به این که عرضه مسکن چقدر است و چه برنامه هایی برای مدیریت مسکن در کشور دارید؟ گفـت: اصل ۳۱ قانون اساسی بسیار شفاف بیان میکند که داشتن مسکن مناسب با نیازی که وجود دارد حق هر فرد و خانوار ایرانی است. در همان اصل ۳۱ میگوید دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنهایی که نیازمندتر هستند به خصوص روستانشینان و محرومان بستر و زمینه اجرایی را فراهم کند.
صادق در ادامه ضمن تقدیر از تعامل مثبت کمیسیون عمران برای اتصال سیستم بانکی به ۸۰۰ هزار متقاضی مسکن ملی گفت: بخشی از اینها مطالباتی است که میبایست با سرعت بیشتری پاسخ داده شود و البته تامین مسکن بخشی از این ۸۰۰ هزار متقاضی در مراحل مختلف عملیات ساخت اعم از آماده سازی زمین، فونداسیون، اجرای فونداسیون و یا مرحله نازک کاری است. همچنین منابع آمادهسازی نیز به صورت ویژه در دست پیگیری است.
وی در ادامه صحبت هایش به تامین زمین و راهکارهای عملیاتی وزارت راه برای آن گفت:در روش اول، محدودههای شهری که زیرساختهای بسیار خوبی برای ساخت مسکن دارند، ادارات کل راه و شهرسازی میبایست راسا وارد شوند و این زمینها به چرخه مسکن بازگردند، در غیر این صورت تغییر کاربری و ترغیب مالکین راهکارهای بعدی است.به جرات میتوانم بگویم که حدود ۱۰ درصد اراضی خالی شهرها میتوانند وارد چرخه ساخت مسکن شوند.
صادق البته به موضوع مهم دیگری نیز در خصوص الحاقات اشاره کرد و آن اولویت تامین آب در گستره ایران زمین بود. همچنین مدل سوم تامین زمین که وزیر راه و شهرسازی به آن اشاره کرد مکانیابی شهرکها و افزایش محدودههای شهری بود. صادق در ادامه به روش دیگر تامین زمین اشاره کرد و گفت: در قانون جهش تولید مسکن و همچنین برنامه هفتم توسعه ظرفیت بسیار خوبی برای بافت فرسوده شهرها دیده شده است.این مقام عالی وزارت راه وشهرسازی در ادامه گفت: حدود ۲۵درصد از بافت شهرهای ما بافت فرسوده هستند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
مسکن حمایتی: دو سوءبرداشت پرهزینه و یک راهکارخبرنگار روزنامه دنیای اقتصاد گزارش کرده که متولی بخش مسکن در دولت، برای جلسه پیشروی شورای عالی مسکن، دو سوءبرداشت پرهزینه از تعریف مسکن حمایتی را شناسایی کرده است. یکی از این سوءبرداشت ها مربوط به مشمولان طرح مسکن دولتی ساز است. بررسی ها نشان می دهد که نزدیک به 40 درصد نمونه های استعلام شده، در دهک های 8 به بالا هستند. این نتیجه نشان می دهد که پردرآمدها به اسم کم درآمدها برای مسکن دولتی ثبت نام کردهاند.
ادامه مطلب »
زیرساختهای تئاتر قشر معلول در چهارمحال و بختیاری معیوب استدبیر اجرایی هفتمین جشنواره منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت «آفتاب» گفت: زیرساختهای تئاتر قشر معلول در استان معیوب است، گرچه سالنهای تئاتر سالهاست که بهروزرسانی و امکاناتی به آنها اضافه نشده است.
ادامه مطلب »
ارزیابی خسارات مناطق زلزلهزده خوزستان در حال انجام استمعاون مسکن روستایی بنیاد مسکن از ارزیابی خسارات وارده به مسکن روستایی و شهری هفتکل و مسجد سلیمان خبر داد.
ادامه مطلب »
پیگیر افزایش سرمایه بانک مسکن برای کمک به نهضت ملی مسکن هستیمتهران- ایرنا- سرپرست معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: پیگیر افزایش سرمایه بانک مسکن بهمنظور کمک به نهضت ملی مسکن هستیم.
ادامه مطلب »
امروز مسئله اصلی نهضت ملی مسکن تامین منابع مالی از بانکهاستنماینده شهرستانهای شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه که امروز مسئله اصلی مجموعههای نهضت ملی مسکن است، بحث تأمین منابع مالی از محل تسهیلات بانکی است.
ادامه مطلب »
اولویتهای امروز مردم مورد توجه مسئولان قرار گیردامام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به مساله گرانی، معیشت و مسکن در جامعه، گفت: اولویتهای امروز مردم باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد، گرچه گرانیهای ناگهانی امروز گریبانگیر مردم است.
ادامه مطلب »