مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر؛ کلید موفقیت در کاهش آسیبهای اجتماعی

ایران اخبار اخبار

مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر؛ کلید موفقیت در کاهش آسیبهای اجتماعی
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 84 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 37%
  • Publisher: 63%

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه باید به سمت مردمی‌سازی فرآیندها حرکت کنیم، گفت: مردمی سازی فرآیند مبارزه با مواد مخدر؛ کلید موفقیت در کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین ذوالفقاری اظهار کرد: یکی از تدابیر رئیس جمهور افزایش سهم مشارکت مردم در فرآیند پیشگیری، درمان، کاهش آسیب، بازتوانی و جامعه‌پذیری و نیز استفاده از ظرفیت کارآفرینان و خیران برای حرفه‌آموزی و اشتغال معتادان بهبودیافته است.

وی با اشاره به تجربه موفق یعنی سازمان‌دهی و مردمی‌سازی مراسم اربعین و استفاده از ظرفیت ارزشمند مردم در جریان مقابله با ویروس کرونا گفت: سیاست‌های کلی مبارزه با موادمخدر که از دهم مهر ماه سال ۱۳۸۵ با تصویب مقام معظم رهبری ابلاغ شده‌اند علاوه بر ایجاد و گسترش امکانات عمومی تشخیصی درمان بازتوانی و اتخاذ تدابیر علمی جامع و فراگیر برای درمان و بازتوانی مصرف‌کنندگان کاهش آسیب‌ها و جلوگیری از تغییر الگوی مصرف از مواد کم‌خطر به پرخطر صراحتا در بند نهم به اتخاذ تدابیر لازم برای حضور در مشارکت جدی مردم و...

نماینده رئیس‌جمهور در ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: در سال‌های گذشته نیز تجارب موفقی درخصوص مشارکت خیران و کارآفرینان حاصل شد که باید آن‌ها را توسعه دهیم و بخش عمده‌ای از کار پیشگیری و درمان را با حفظ مرجعیت ستاد مبارزه با موادمخدر در یک ساختار موثر و کارامد مردمی سازمان‌دهی و تمام فرآیندهای مردمی در حوزه‌های مختلف آموزشی و پیشگیری اولیه ثانویه درمان بازتوانی جامعه‌پذیری و ایجاد اشتغال برای معتادان بهبودیافته در آن مجموعه مردمی انجام پذیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد مبارزه با موادمخدر، ذوالفقاری از معاونین و مدیران ستادی خواست تا با بهره‌گیری از نظرات دبیران شوراهای هماهنگی استان‌ها دستگاه‌های عضو ستاد مراکز علمی و مطالعاتی مرتبط با موادمخدر و اعتیاد انجمن‌های مردم‌یاری خیرین و همه صاحب‌نظران که می‌توانند در راستای تحقق این برنامه و مردمی‌سازی همفکری و همکاری کنند برای افزایش غنای برنامه استفاده و نتایج حاصله را در کوتاه‌مدت ارائه کنند.

ذوالفقاری در پایان دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد را متولی گردآوری اطلاعات و تدوین طرح دانست و ضمن تأکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی گفت: در حداقل زمان ممکن بر ایجاد ستاد مرکزی مردمی و ستادهای استانی مردمی در امر پیشگیری و کاهش آسیب‌های موادمخدر بررسی‌های لازم صورت گیرد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

مردمی سازی فرآیند مبارزه با مواد مخدر؛ کلید موفقیت در کاهش آسیب های اجتماعیمردمی سازی فرآیند مبارزه با مواد مخدر؛ کلید موفقیت در کاهش آسیب های اجتماعیدبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه باید به سمت مردمی‌سازی فرآیندها حرکت کنیم، گفت: مردمی سازی فرآیند مبارزه با مواد مخدر؛ کلید موفقیت در کاهش آسیب های اجتماعی است.
ادامه مطلب »

عارف: عمود خیمه مبارزه با مواد مخدر، ستاد مبارزه با مواد مخدر استعارف: عمود خیمه مبارزه با مواد مخدر، ستاد مبارزه با مواد مخدر استمعاون اول رئیس‌جمهور گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر، عمود خیمه است و همه باید به آن کمک کنند و دراین زمینه بخش خصوصی و خیرین هم باید به میدان بیاید.
ادامه مطلب »

انتقاد جهانگیر از عدم بازدارندگی قانون مبارزه با مواد مخدرانتقاد جهانگیر از عدم بازدارندگی قانون مبارزه با مواد مخدرسخنگوی قوه قضاییه از عدم بازدارندگی قانون مبارزه با مواد مخدر انتقاد کرد.
ادامه مطلب »

جزیرەای عمل کردن دستگاه‌های اجرایی در بحث آسیب‌های اجتماعی پذیرفتنی نیستجزیرەای عمل کردن دستگاه‌های اجرایی در بحث آسیب‌های اجتماعی پذیرفتنی نیستمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: جزیرەای عمل کردن دستگاە‌ها در بحث امنیت و سلامت، همچنین در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی بە هیچ‌وجە پذیرفتە شدە نیست.
ادامه مطلب »

لزوم مشارکت و یکپارچه‌سازی منابع برای مقابله با آسیب‌های اجتماعیلزوم مشارکت و یکپارچه‌سازی منابع برای مقابله با آسیب‌های اجتماعیقائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: راه‌اندازی مجتمع‌های «شوق زندگی» نمونه بارز مشارکت موفق در کشور برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
ادامه مطلب »

شناسایی محلات آسیب پذیر آذربایجان‌ شرقی در راستای مقابله با مواد مخدرشناسایی محلات آسیب پذیر آذربایجان‌ شرقی در راستای مقابله با مواد مخدردبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: در استان برای مبارزه با مواد مخدر نقشه راهی تعریف شده که در وهله‌ی اول شناسایی محلات آسیب پذیر است که همزمان با شناسنامه دار کردن این محلات در نقاط شهری و روستایی برای کاهش عرضه و پاک سازی محلات نیز اقدام می‌شود.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-04-28 01:37:42